Левски чака пари от Украйна

13:38
Левски чака пари от Украйна
Левски чака представител на Севастопол за официални преговори за Владимир Гаджев. Сините получиха чрез мениджъри оферта за национала, която е доста примамлива. До вчера вечерта обаче от украинския тим, чийто треньор е Ангел Червенков, не са се свързали с колегите си от "Герена", за да уточнят подробностите около трансфера.

"Смятам, че нещата са въпрос на дни. Това, което ми предлагат не е за отказване. Първенството също е добро. Раздялата ще е трудна, но със сигурност един ден отново ще играя в за Левски", обяви самият Гаджев, който продължава да тренира здраво със "сините" в Созопол.

Според БТА Левски ще прибере 500 000 долара, а Владо ще взима 40 000 месечно. Заплатата му ще расте прогресивно. Контрактът на национала на "Герена" изтича на 30 юни.

Скоро ще си тръгне Божидар Краев. Талантът е получил оферта за тестове в Катания. Синът на Бойко Краев, бивш ас на врачанския Ботев, ще пътува до Италия с човек от "Герена" за 5 дни.

"Наскоро Христофор Хубчев и Кристофър Димитров се върнаха от проби в Германия. Спряхме кражбата на Михаел Кисьов. Не трябва да се повтарят грешките с Бандаловски и Ивелин Попов", обяви Кирил Ивков, който води школата на "Герена".

Сините бяха похвалени за младите си таланти. Те влязоха в ТОП 20 на най-продуктивните отбори в Европа със 37 футболисти, които се състезават в елитни първенства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
23.01.2014 18:35

Левски чЕкА пари от умрЕл кон- нали Гаджев щеш да ви прави отбора заедно с Гари Родригес а пък сега гладна кокошка просо сънува. Както сте тръгнали ще си останете със световноизвестните двезди К.Брю и Л. Туре