Черноморец победи Несебър с 4:0

18:51
Черноморец победи Несебър с 4:0
Отборът на Черноморец Бургас записа победа с 4:0 над тима на Несебър в своята трета контрола от началото на зимната подготовка.

Още в 5-ата минута Милчо Ангелов откри резултата с плътен удар в десния ъгъл на вратата. Само 5 минути по-късно отново той покачи на 2:0. Класическото 3:0 беше оформено в 20-ата минута от каращия проби французин Гофред. При този резултат завърши и първата част на срещата, която се игра на тренировъчната база на Черноморец „гнездо на акули“.

През второто полувреме спортно-техническото ръководство на бургазлии пусна в игра почти изцяло друг отбор. Единствено стражът Янко Георгиев и каращият проби холандец Бойл Доил изиграха пълни 90 минути. В 61-ата минута именно Доил засече с левия крак остро центриране в наказателното поле и оформи крайното 4:0. До края на мача акулите имаха няколко възможности да направят резултата още по изразителен, но пропуски в последния удар направиха новото попълнение Георги Стефанов и Станислав Дрянов. В игра за Черноморец отново се появи тийм мениджърът на отбора Радостин Кишишев, който изигра цяло второ полувреме.

Следващата проверка на бургазлии е тази събота от 14:00 часа срещу тима на Левски. Спарингът ще се състои на градския стадион в Созопол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация