Невил: Мата не пасва на стила на Юнайтед, но...

14:20
Невил: Мата не пасва на стила на Юнайтед, но...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че Хуан Мата "не пасва" на философията на "червените дяволи".

Невил обаче е сигурен, че Мата ще донесе доста позитиви в играта на Юнайтед.

В последните няколко дни усилено се заговори, че испанският национал може да напусне Челси и да премина на „Олд Трафорд“ за сумата от 40 милиона паунда.

"Дали Мата пасва на философията на Манчестър Юнайтед? Бих казал, че по-скоро не", написа Невил в личния си профил в Twitter.

"Плюсовете от неговото привличане обаче, биха били очевидни. Подобен трансфер би ентусиазирал всички в отбора. Хуан познава добре Висшата лига, шансовете за 4-ото място ще се увеличат значително. Мата е фантастичен играч", каза още Невил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Luffy
21.01.2014 21:27

А забравих да спомена,че Гари Невил го казва това поради факта,че никога не сме сред отборите да дават адски много пари за един играч или поне го правим много рядко и точно заради е и "но-то".

Luffy
21.01.2014 21:26

Мата е много добър футболист и ще помогне много и ефекта от подобен трансфер ще е по-силен дори този от Йозил в Арсенал,но просто никак не виждам как Челси ще го пуснат в отбор от ВЛ.Това не е Серия А или Бундеслигата където току така си дават играчи па били те ненужни или за сериозни суми.

toya.stava
21.01.2014 19:54

Неискам да го продаваме искам да играе по-често. Толкова се радвам, че Оскар е перфектен на позицията на Мата зад нападателя играе перфектно там разкрива си потенциала и като се сета как Мата е на пейката ми става толко тъпо. Толкова талантлив, техничен играч, които не е симулант. Притежава всичко от които може да искаш от футболист. И този сезон почти никакво участие. Аз искам Моу да го запази и да говори с него да му дава повече шансове срещу по малките отбори. И да го пуска по-често това искам. Защото Мата си е класа !!! А ако някой купи Мата това ще е най-добрия трансфер за мен 40 милиона са малко за него. Да толкова струва горе долу, но незнам за мен е безценен !

TaTa_Martino
21.01.2014 19:19

Еми как да пасне като момчето играе техничен футбол а не ганкиното като футболистите на Манчо

chicharito_3
21.01.2014 18:54

като не пасва взимаме още 4-5 дървета в халфовата линия и се борим за оставане

survivorbg
21.01.2014 21:05

Ти и оня долу с коментара за Фелайни ме разсмяхте хахахахахаха

headhunters
21.01.2014 17:13

Тоя трансфер може да стане само по някакво чудо, или размяна Мата за Рууни + 10-15 млн. ! От една страна ще е доста кофти Мата да напусне и то точно пък да играе за юнайтед, но от друга страна ако Моу не мисли да разчита на него, наистина една такава размяна + пари ще дойде много добре.. и без това ни трябва доказан нападател !

headhunters
21.01.2014 17:35

Еми да, то и за това написах още в началото , че трябва да стане някакво чудо за да стане такъв трансфер... от какъв зор пък Челси ще дават толкова добър играч на юнайтед? Няма никаква логика.. по логично ми се вижда ако напуска да е към Испания ..

ComeOnYouReds
21.01.2014 17:27

Значи да ти обясня някой работи поради които Мата и пари за Руни звучи далеч по-логично от Мата за Руни + пари 1во в Англия англичаните винаги им надуват цените ето виж един Керъл 35 милиона,Люк Шоу 95 набор 25 милиона,направи си сам сметка за Руни ква цифра ще му измислят,второ Мата е с статус на резерва колкото и да е качествен трудно би струвал от несменяем титуляр!Не казвам,че Руни е класи над Мата просто в Англия този трансфер няма да стане,в Испания,Германия,Италия може,но в Англия англичаните много ги тачат!

Cvet666
21.01.2014 16:56

нз аз мисля че Наполи и Рафата ще го вземат накрая... жалко един от любимците ми ,но отбора работи добре и без него... но ще видим. Все още нищо не е сигурно

Salient
21.01.2014 16:56

И да иска и да не иска да дойте, Челси няма да го пуснат.. Убеден съм.

StoyanovKST
21.01.2014 16:53

Мата е супер уникален футболист! Може съвсем спокойно да заеме мястото на Рууни, който да се изнесе напред до РВП например! Да не говорим че спекулацийте около Рууни че напуска не са малко! А Мата има качествата на Рууни за да го замени. Също аз бих бил много доволен ако Рууни отиде посока ПСЖ а те ни дадат Лукас Моура плюс някой млн отгоре и за нас ще е перфектна зделка! Хем перфектен заместник на Руни в лицето на Мата, хем уникално крило, от което ние имаме голяма нужда!

man4estara10
22.01.2014 00:21

Рууни за Моура!? Човек отиди се прегледай.Рууни един от най-добрите и сърцати играчи играли някога в Юнайтед.Къде ще го заменяш с този.Рууни е сърцето на отбора в момента.Не трябва да се продават качествените играчи, а дърветата.

NoDiggity
21.01.2014 16:36

Да бе как и да пасва.. нека си играем доживот с Клевърли, Андерсон и тем подобни...

Captain_Vidic
21.01.2014 17:07

Под наем,с клауза ако се представи добре евентуално да го закупят за 6.5 млн

Gopcho
21.01.2014 16:56

Андерсон е играч на Фио *smile*

Stealth9502
21.01.2014 16:26

При нормални условия, не мисля че би желал да дойде при нас. Но с наближаването на световното и статусът си на резерва в Челси, кой знае...

ComeOnYouReds
21.01.2014 16:07

"Мисля си върху евентуална сделка на Мата, Челс и Манчестър Ю. Вече няма мачове на Ман.Ю с Челси. Може да ги има единствено в Шампионската лига, но там Мата няма право да играе. Така че ако Мата подсили Юнайтед, тогава Челси може да има полза, защото Червените дяволи ще могат да взимат точки то съперниците на Челси за титлата. Струва ми се, че вече такава сделка не изглежда чак толкова невероятна. "ББ

petko9305
21.01.2014 15:39

Невил има предвид, че Мата е техничар и е нормално да не пасва на стила на играта на Ман.Юнайтед

degea97_
21.01.2014 16:04

Да, при нас са замо заклети дървари, двама техничаря имаме, които могат да вкарат някой друга идея, а единия го забиха на пейката, другия не може сам на 18 година да опрай отбора ..

Gopcho
21.01.2014 15:30

Играч с фантастични качества като мата има място във всеки отбор. Ако трябва Мойс ще промени философията на юнайтед, заради него. Ако обърнете внимание на юнайтед и евертън в момента. Роберто Мартинес отиде и почна да надгражда, Мойс дойде и започнаха да куцат. Явно проблема е в него не в играчите толкова, защото с тези играчи Сър-а ги правише Шампиони от раз!

p0n177
21.01.2014 14:59

Челси не продава на конкуренти!!!! ако Мата ,ще си сменя отбора ще е в посока ПСЖ или Монако , не виждам кой друг има финансовите способности да привлече най-добрия Плеймейкър във ВЛ последните 3 сезона!

PRI_A_TEL
21.01.2014 15:09

Не наричай Мата плеймейкър моля, може и да дава пасове, но играе в нападение, а за мен на тази позиция не си плеймейкър. Все едно да кажеш че Месси е плеймейкър, звучи ли логично? На една и съща позиция играят и имат една и съща роля. Като ги видя да играят само в центъра на терена и да раздават пасове, тогава ще говорим за плеймейкъри, защото Балъков беше типичен плеймейкър, Фабрегас също е такъв, въпреки че в момента го изнасят като атакуващ халф. Ако се чудиш каква разлика правя, изгледай някое видео с тези играчи, ще ме разбереш. Затова казвам, че на нас ни трябва плеймейкър, а Мата ако дойде, добре дошъл...

chelsea_fannn
21.01.2014 15:06

3 сезона .... това е 3-тия сезон на Мата във ВЛ , искаш да кажеш в последните 2

PRI_A_TEL
21.01.2014 14:37

Мда, това се очаква, само че не знаем плановете на Мойс...По принцип системата 4-2-3-1 е доста добра и Мата спокойно може да играе като атакуващ халф зад нападателите, обаче големият проблем, покрай привличането му е, че Рууни и РВП ще искат да са титуляри, а Рууни може да играе и като атакуващ халф, е да там може да играе и Кагава, които започна да навлиза във форма и да се ориентира. Ако вземем Мата, означава че Рууни или Кагава ще имат по малко игрови минути, което ясно ще покаже, че Мойс има очакване, че може да се раздели с някой от тях, което на този етап звучи абсурдно. Доколко Мата е по добър от Рууни или Кагава е спорно, а това доколко ще допринесе на отбора също, защото не е супер бърз, за да може да играе на крилото и това ще го постави в позиция на по честа резерва, отколкото титуляр, което вероятно ще наклони везните, към това да откаже на Юнайтед. Но нищо не се знае, Челси имат нужда от трансферни пари, заради трансферните правила, така че може и да се израдват на подобен трансфер, а Мата е на 25, ще си намери мястото в отбора, особенно ако се играе в тази схема, която по горе казах, с която Юнайтед са стабилни и Мойс скоро ще налучка успехите си с нея. Бих предпочел обаче, закупуването на креативен халф, на Мата прав му път към Манчестър, но имаме спешна нужда от халф който да подава, ляв бек и силен централен защитник, след година две ще ни трябва и уникален нападател. Уелбек противно на вашите очаквания, смятам че е добър играч и има възможност да се развие, след година две ще е страшилище в Англия, много е бърз и почти винаги успява да играе с топката, а тези качества са много важни, дори и като резерва цял живот, ще е от полза за Юнайтед, още е млад и има много хляб в него.