Гришо и Рафа играят в сряда рано сутринта

09:15
Гришо и Рафа играят в сряда рано сутринта
Срещата между Григор Димитров и Рафаел Надал ще се играе в сряда не преди 5:00 часа на централния корт "Род Лейвър".

Гришо има три загуби от три мача срещу Рафа, но и в трите бе напълно равностоен на именития си съперник. Два от тях се играха на твърди кортове, а един на клей.

За да стигне до тук Димитров отстрани Роберто Баутиста Агут и си осигури място в 1/4 финалите на Откритото първенство на Австралия. Походът на Гришо в Мелбърн започна с успех над Брадли Клан (САЩ) и продължи с победи над Йен Сун-Лу (Тайван) и Милош Раонич (Канада).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sYsTemX
21.01.2014 17:09

Страшно много се радвам пред този млад български талант - Григор Димитров ! Но за съжаление трудно би било приказката да продължи. Реално погледнато Надал не само, че е 1-ви в свето, но е и най-добрия. В този наистина престижен и много важен турнир от големия шлем, всеки играч мечтае да вземе купата. Днес Джокович заслужено бе отстранен от коравия Вавринка, който между другото се беше паднал миналата година точно в 1/4 финала, но отпадна драматично точно е 5-я сет. Надал от своя страна от много време не му върви след като по-пътя си все срещаше Джокович и малко късмет не му достигаше да спечели този турнир. Според мен, испанеца ще бъде доста надъхан срещу Григор в предвид факта, че сърбина е аут от турнира. Дано господ е българин и в тениса и стане чудото което е малко вероятно според мен. Успех на нашето момче!

RealMadridista
21.01.2014 15:52

Само аз ли съм с Надал?

crreal
21.01.2014 16:27

Засега да ,но винаги ще се намерят още тъпи парчета като теб не се притеснявай...

eislands
21.01.2014 15:52

Шок за Джоко! Вавринка го детронира в Мелбърн
Швейцарецът елиминира сърбина на 1/4-финалите

angel.bonev.908
21.01.2014 13:00

С Гришо сме, но ще е много трудно. Физическото натоварване няма да е толкова голямо колкото психическото. Надал е играл сумати турнири, врял и кипял е вече. А нашето младо момче няма тоя опит. Но дано се справи!