Успех за Милан при дебюта на Зеедорф (видео)

23:45
Успех за Милан при дебюта на Зеедорф (видео)
Милан победи Верона с 1:0 на стадион "Сан Сиро" в среща от 20-я кръг на италианската Серия А.

Главен съдия на мача бе Мауро Бергонци.

Това бе дебютният двубой на Кларънс Зеедорф като наставник на росонерите.

Преди почивката домакините имаха тотална доминация и пропуснаха няколко чисти голови възможности. Играчите на Верона почти не поглеждаха към вратата на Абиати.

През второто полувреме ситуацията се промени. Ентусиазмът в играта на Милан спадна и гостите все по-лесно започнаха да се справят с нападенията на росонерите.

Чистите положения пред двете врати бяха рядкост. Петнадесет минути преди края удар на Робиньо от дъгата рикошира в защитник на гостите, след което срещна дясната странична греда на Рафаел.

С течение на времето тифозите на домакините започнаха да се фрустрират, тъй като не се виждаше как техните любимци могат да стигнат до гол.

В 81-та минута обаче Рикардо Кака бе фаулиран в пеналта на Верона. Бергонци посочи бялата точка. Марио Балотели пое отговорността да изпълни дузпата и я реализира.

До края на срещата Милан задържа преднината си и така записа шеста победа за сезона в Калчото.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AC_Milan_92_45
20.01.2014 07:59

Резултата не отговаряше на играта, първото полувреме Верона не барна топката. Чак не вярвах че гледам Милан, ама отново бележенето му е проблема както в предишните мачове, но има добра страна, не допуснахме гол

Rasho79
19.01.2014 23:56

Честито, дано отбора да потръгне защото за първи път виждам стадиона полупразен, а гледам мачове на Милан от 25 години! FORZA MILAN!*devil*