10 от Лацио изтръгнаха победа срещу Удинезе

15:32
10 от Лацио изтръгнаха победа срещу Удинезе
Отборът на Лацио постигна инфаркта победа като гост на Удинезе в ранния мач от неделната програма на 20-ия кръг на италианската Серия "А". Римските орли, които завършиха срещата в намален състав, осъществиха пълен обрат от 1:2 до 3:2 и така затвърдиха възходящото си представя под ръководството на новия им наставник Едуардо Рея.

Удинезе излезе напред в резултата още в 8-ата минута чрез легендарния нападател Антонио Ди Натале, който се разписа от дузпа. В началото на второто полувреме нигерийският полузащитник Огени Онази набързо си изпроси два жълти картона и остави столичани с човек по-малко на терена. Въпреки това обаче римските орли успяха да възстановят равенството. В 63-ата минута Антонио Кандрева изпълни точно втори 11-метров наказателен удар в двубоя. Само 5 минути по-късно обаче Емануел Баду отново осигури предимство на зебрите.

Футболистите на Лацио не се предадоха в оставащото време до края на мача и в 83-ата минута Андреа Лазари си отбеляза автогол за 2:2. В добавеното време на срещата пък Ернанес се разписа триумфално за гостите и оформи крайното 3:2.

Така Лацио излезе на 7-о място във временното класиране с актив от 27 точки, докато Удинезе остана на 15-а позиция с 20. Загубата бе трета поредна за зебрите в Серия "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
19.01.2014 17:51

Не знам,какво щяхме да правим,ако Еди Рея не се бе завърнал..браво и на момчетата !!!!!!

fedya
19.01.2014 15:45

mного хубав mач се получи честито на лацио ...