Анри кани Дрогба в МЛС

12:10
Анри кани Дрогба в МЛС
Легендарният френски нападател Тиери Анри покани Дидие Дрогба да заиграе в американската Мейджър Сокър лига. Символът на Арсенал, който в момента играе за Ню Йорк Ред Булс, заяви, че котдивоарецът ще допринесе много за развитието на футбола в страната, ако реши да продължи кариерата си в един от местните отбори.

"Чета много новини относно вероятността Дрогба да играе в САЩ. Ако той реши да играе тук, това ще е голям шанс за бъдещето на МЛС. Постиженията му през последните 15 години са на показ. Той е един от най-добрите голмайстори в историята на футбола. Разбира се, той ще реши къде да продължи кариерата си, но аз много искам да го видя в МЛС", каза Анри пред турския вестник "Сабах".

36-годишният Анри сподели още, че не пропуска нито един мач от Шампионската лига.

"Не пропускам нито един мач. Мнозина са на мнение, че загубата на Ювентус от Галатасарай, което доведе до отпадането на италианския шампион от турнира, е голяма изненада, но аз не мисля така. Все пак става въпрос за отбор, стигнал до крайния успех с гол изработен от Дрогба и Снайдер. Галатасарай е голям отбор и шансовете му срещу Челси не са за подценяване", продължи французинът, който бе подсетен за финала на турнира за Купата на УЕФА през 2000 г., когато Арсенал загуби от Галатасарай сред изпълнение на дузпи в Копенхаген.

"Тогава Галатасарай спечели заслужено. Трябва да признаем това", завърши легендата на топчиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cvet666
19.01.2014 18:31

ако се съберат в МЛС ще има 5-6-7 на нула *lol* но надали Дрогба ще се премести.... в Галата му е супер

Juan_Mata10
19.01.2014 16:06

Едни от най-добрите нападатели играли в Англия определено,ако се съберат в един отбор със сигурност ще направят Ред Булс шампиони

persie1992
19.01.2014 13:53

Анри и Дрогба в един отбор евентуално голямо мазало ще става!

overdrive
19.01.2014 15:33

Все пак класата е вечна!