Юве желае да привлече двама крайни защитници

10:45
Юве желае да привлече двама крайни защитници
Ръководството на Ювентус, в лицето на Алесио Секо, потвърди, че торинци искат да привлекат в редиците си двама крайни защитници.

Единият е Андреа Досена, от състава на Ливърпул, а другият желан от "Старата госпожа" е Фабио Гросо от Лион. Торинският клуб вече си осигури услугите на бразилеца Диего от Вердер Бремен и освободения от Реал Мадрид централен защитник Фабио Канаваро.

"Досена и Гросо? Мога само да кажа, че тези имена не са далеч от реалния трансферен списък", заяви Секо..

Двамата футболисти са в Южна Африка за Купата на Конфедерациите и изразиха желание да се завърнат в Серия "А", респективно от Ливърпул и Лион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
14.06.2009 18:39

Аз пък бих предпочел Досена. От това, което виждам в Ливърпул, е доста стабилен, има хубав удар и около 5 гола отбеляза, което за бек е изключително. Освен това е по-бърз, включва се често напред и е по-млад. Гросо съм го гледал само срещу Барса този сезон и не съм особено обнадежден. От това, което видях, не се справи въобще с Меси и не се включваше в атаките. Вярно - трудно е срещу Меси, но ако не се справя срещу най-добрите, за какво ни е? Аз искам силни играчи като Диего и Канаваро. Определено Молинаро доказа, че не става и затова смятам, че е по-добре да си хвърлим парите за по-качественото и по-младото - Досена.

bianconero27
14.06.2009 16:23

vladovichev, и Досена и Гросо са леви защитници, така че Григера не го брой. В смисъл наистина ни трябва по-стабилен човек и за десния бек, но почти няма слухове да търсим такъв. Аз между Гросо и Досена избирам Фабио. Много по-класен е от това, което аз съм гледал като игра на двамата. Вярно, по-възрастен е (`77 набор), но предпочитам да имаме 1-2 сезона наистина качествен ляв бек. А през това време ако се работи добре с Де Челие и Кришито двамата после съвсем спокойно могат да застъпят. Имат много сериозни качества, които просто трябва да се доразвият. Колкото до Д`Агостино. Зациклиха нещата, защото президента на Удине нещо се взе прекалено на сериозно. Сънува некви 30млн...иска половината от Джовинко или Де Челие, но ще има да чака. Според мен една оферта от 12млн + Паолучи и Ландзафаме, или пък Маркиони си е повече от добра.

Kalinho
14.06.2009 13:34

Доссена и той не е за Юве поне според мен е слаб

vladovichev
14.06.2009 13:14

Най-сетне се усетиха, че Григера и Молинаро не са за Юве. Дано да ги вземат. А какво стана с Д'Агостино?