"А" група губи битка за Манолев

09:49
"А" група губи битка за Манолев
"А" група е на път да изгуби битката за завръщане на Станислав Манолев.

ПСВ Айндховен най-после скъса договора на ненужния национал. През настоящия сезон българинът игра 10 мача за втория отбор във II лига и нито един за първия.

През декември треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов се видя с Манолев в Холандия и го покани. Същия месец спортният директор на Левски Христо Йовов се видя със Станислав в София и го покани.

Чу се еднакъв отговор: "Искам да продължа в чужбина." Не помогна и ултрасиньото сърце на футболиста... Говореше се за интерес от Лудогорец и Литекс към футболиста. А от ПСВ дори обявиха, че националът ще тренира в бившия си клуб. От Ловеч не потвърдиха.

По неофициална информация Манолев е търсен от български клубове дори вчера. И от Разград отрекоха договорка. Най-сериозни преговори Манолев е имал с руски клубове. Засега обаче не е тръгнал към лагера на Кубан Краснодар или Том Томск. Интерес имаше още от Турция и Холандия.

Марсел Брандс, директорът на ПСВ, обяви раздялата с Манолев. Националът отиде в Айндховен през 2009-а срещу 3,1 млн. евро за Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация