Перес лансира промени в Примера и Шампионската лига

17:49
Перес лансира промени в Примера и Шампионската лига
Амбициите на новия президент на Реал Мадрид Флорентино Перес не приключват с привличането на насителите на "Златната топка" за 2007-а и 2008-а година Кака и Кристиано Роналдо. Испанецът е решен да промени коренно лицето на световния футбол, като направи Примера дивисион доминиращото първенство за сметка на английската Висша лига и лансира сериозни промени в Шампионската лига.

"Времето, в което се играят мачовете от първенството на Испания трябва да се промени. В Англия го направиха и сега цяла Азия ги гледа, защото играят в удобно време. Ще водим преговори с телевизиите за това. Ако трябва ще играем в един, три или пет следобед, ако трябва ще играем през нощта. Важното е да получаваме максимално повече пари", заяви Флорентино Перес.

Новият президент на Реал Мадрид съживи и идеите за създаване на Европейска Супер Лига, в която да участват само отборите от Г14.

"Шампионската лига също трябва да претърпи структурни промени. Клубовете от Г14 вече представиха нашите искания, за това да играят по-често един срещу друг. В сегашния формат на Шампионска лига, може никога да не се срещнем например с Милан. Трябва да играем с големите европейски отбори всяка седмица, което ще донесе повече пари и по-голям интерес", каза още Перес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
14.06.2009 10:00

Cr_Rona7d0... Не четеш внимателно.Човека казва точно това,че при сегашният формат на ШЛ може никога да не се срещнат с голям клуб като Милан например.А той цели точно да играят по-често с големите отбори.Милан също е част от Г14.

Cr_Rona7d0
14.06.2009 09:32

някои би ли ми обяснил какво е г14 и кои са отборите от г14 , и защо според този сребролюбец Милан не са голям клуб ?!!?

Qtagana
14.06.2009 02:42

писнами да ви чета глупостите меси играел колкото целиа свят кажетеми след стоичков до роналдинио каде бяха барса забаткото се на гуши с пари трагнаси реал на куц крак стана шампион доиде меси евала много играе , роналдо не е по слаб нито пък кака просто колектива на барса е по добар а големите отбори последните 2 години хич ги няма и просто носителят на кеш испъква нат тяхните издънки да неговорим че ако садята небеше престъпник и беше свирил поне 1 от 4те дуспо за челси барса и финал нямаше да видят ...

playing
14.06.2009 01:07

Craz1_K1ller голем си разбирач *wink* че от реал кво става? ако ще да земат звездите на всички отбори са си същите тъпаци... СЪР Алекс еначело на манчестер от ноември 1886 и все още води отбора а реал колко трениора смениха за това време....оп извиняваи немога да броя до толкова би ли ми казал?

wishmasters
14.06.2009 00:00

beckham_07 разбирачо я ми кажи като много знаеш кви футболисти е саздала барцелона ве ???а?от вчера разбраха кво е тва футбол и много зехте да разбирате всичките......

RangerSS
13.06.2009 23:25

beckham_07 ко си седнал да се занимаваш с тоя келеш ве.Остави го да мрънкоти ко е чул някъде.На бас че не знае даже Ференц Пушкаш кой е и на какъв пост е играл.Сега по темата - тоя Перес да си знае гьола ! Ебахти му и еврейското мислене "Да се съобразява Испанския ФС с него че в Азия да го гледат и да има парички,да играе само с грандове и пак да има парички" ебахти пича тоя в кой кибуц го е научил тва ве *devil* Чакай ве дришак тва не си само ти и "великия" ти клуб на тоя свят ве !

dunavec__
13.06.2009 22:53

Тоя пе/де/рес да каже отде ги има тия пари в световната финансова криза ? Понеже е строителен магнат е ясно, че е от спекула с недвижими имоти, така че при едно по-сериозно разследване тоя боклук ще влезе директно в затвора поне за 20 години! Ама нали властта и краля винаги е зад провал смардит...така че не се надявайте да ги разследват и съдят... по-скоро и те ще ги спонсорират... мафия мадридска!

beckham_07
13.06.2009 21:50

Ако ще и да ги обявят за отбор номер едно за следващите 20 века пак си остават използвачи!Те са ги обявили за успехите им от преди 20 години.Не за успехите им от последните 5 в който са тотални аутсайдери!Непрявят нищо нито в Ла Лига,да не говорим в Шампионската Лига!Не мога да разбера какво ми го казваш това за "скаусарите" при положение че независимо от загубата пак станахме ШАМПИОНИ!!!!!Вас Ливърпул сякаш не ви унижаха този сезон.Сега като се замисля кой ли не унижи ОТБОРА НА 20 ВЕК?!Както каза Ла Порта - "Реал купува големите футболист,Барселона ги създава" и това за ваше ОГРМНО СЪЖАЛЕНИЕ е ИСТИНА!!!Но да ви оставим да си мислите,че сте НАЙ-ГОЛЕМИТЕ.Все пак мечтите са безплатни.Само че за вбъдеще ще има много хора които ще ви казват това което и аз и това е така ЗАЩОТО НЕ УВАЖАВАТЕ НИКОГО И НИЧИЙ ТРУД!!!!!!!

roommen
13.06.2009 21:48

Не отричам че Реал имат доста успехи ,дори ми бяха любимци по времето на Уго Санчес,Емилио Бутрагеньо,Санчис ,Мичел , Камачо , Васкес ,Буйо ,но те винаги са имали подкрепата на кралската фамилия ... но това не умаловажава футболните качества на футболистите играли там ,амо искам да кажа че винаги са имали едно финансово спокойствие .На времето са разполагали с един от най-добрите футболисти в света Алфредо Ди Стефано с когото са печелили много отличия .

Craz1_K1ller
13.06.2009 20:48

Еми дано се паднат Манчестър без Роналдо ще са много смешни *thinking*

troublesome86
13.06.2009 20:31

ти сигурно си специалист номер едно в светас май..Реал Мадрид е обявен за отбор на 20 век бастун такъв..като не разбираш от футбол недей пиши глупости..тва че са паднали от Барса един път не прави Реал слаб отбор ма сте такижа разбирачи явно..Манчестър като паднаха от Ливърпул с 1:4 да не би да ги прави слаб отбор тва бе..бахти злетата..

beckham_07
13.06.2009 19:45

Най-великият клуб на света не пада от уж по-слаб от тях с 6 на 2 и им диша праха с 6 точки разлика.А печели всяка година трофеи и радва публиката си.Не сменя треньора си през 4 месеца и не хващат футболистите им да спят по време на мач от шампионата!Реал са били,но не са в момента!"Хейтърите" като мен ги е яд на това че се мислите за големи,а в същност използвате труда на другите!Некомпетентният ти коментар не заслужава почти никакво внимание,но ако не каже нещо другите ще вземат да си помислят,че си прав.Макар че ако има такива хора са същите заблудени и заслепени "разбирачи"!Надявам се следващия сезон МАНЧЕСТЪР да се паднат с Реал в Шампионската Лига и да видим дори с Роналдо на тяхна страна кой кой е!!!!!!!

dunavec__
13.06.2009 19:43

"Най-велик" ама по времето на Франко, когато можеше да купува не само футболисти, но и мачове наред... както и лоби в УЕФА. След като пукна Франко реал смардид ги няма никакви...епизодични проблясъци от време на време завършващи накрая с 2-6 или 0-5 от Барса и 0-4 от Милан... *wink*

troublesome86
13.06.2009 19:37

мълчи че си смешех бе..Реал е най-великия клуб ама разбирам ви такива хейтъри като тебе

beckham_07
13.06.2009 19:32

Тези бели идиоти няма да се спрат май!Направи си първо отбора конкурентен на другите грандове и тогава променяй Премиера и Шампионската Лига ве льольо!?Не стига,че разваляте футбола ами и се правите на реформатори!!!!!!!

roommen
13.06.2009 18:58

Да разбирам го напълно - както си е казано пари при пари ходят , ми като толкова иска да се срещат с Милан да си направят отделен шампионат на Г14 и да играя не по 2 а по 4 мача в година .Аз и в този формат не я харесвам Ш Лига , футболът не е интересен ,няма интрига защото във вариянта си на КЕШ мачовете бяха на пряко елиминиране и затова имаше и доста интересни финалисти като Стяуа , Цървена Звезда , Олимпик М, и много други тимове , но това е живота всичко в името на тяхно величество ПАРИТЕ.

ilieviq456
13.06.2009 18:24

Много от вас говорят импулсивно без да мислят !! *stop* Аз Мисля, че това което предлагад е много добре и аз искам да гледам повече Големите грандове 1 срещу 1 така, че не се изказваите неподготвени *sick*

ehg
13.06.2009 18:19

Толкова много пари пръсна, че сега почва да се чуди откъде да ги избие.

Adrian000
13.06.2009 18:16

И какво ще се получи тоя циганин ще се нагуши с любимите си парички ,а футбола в по- малките страни ще умре ! Малко или много и ценни кадри от тия страни ще изчезнат, хората ще изгубят и интерес към футбола ,защото няма да се надяват един ден техният любим отбор да се срещне с тях това ще предизвика колапс във футбола и в крайна сметка комерсиалните цели ще унищожът великата игра ,както ще се случи и със света в последствие парите движат света и те ще го унищожът, войните и всичко друго се прави за пари ,но на никой не му дреме за последствията,а просто гледа да се нагуши ,докъто не се пръсне!

Resorter
13.06.2009 17:55

Този взе да си вярва прекалено много.....

chazyyy
13.06.2009 17:55

Лакомия, лакомия, лакомияяяяяяяяя до шия ... Толкова испулен за пари, че няма да къде .. той за къв се мисли. . за бог?! *evil*

RageBg
13.06.2009 17:52

Важното е парички да има нали , тоя за е пълен *sick*