Mойс се опитва да убеди Видич да остане

21:05
Mойс се опитва да убеди Видич да остане
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс се надява да убеди Неманя Видич да преподпише с клуба.

Според "Мирър" Мойс не иска да загуби Видич, след като Рио Фърдинанд и Патрис Евра са на път да напуснат "Олд Трафорд".

Мениджърът на червените дяволи иска да продължи контракта на сърбина с още 12 месеца, като заплатата му от 90 хиляди лири седмично остане. Според Мойс опитът на Видич ще е важен за следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComeOnYouReds
16.01.2014 14:01

Ае момчета вие искате с едни играчи да играем по 20 сезона и на мен ще ми липсват но вече годинките им тежат

gero_mrusnika
15.01.2014 17:31

всеки играч на Юнайтед над 25 години да бъде продаден

emotioN_GGMU
14.01.2014 23:17

Видич не е защитник за подценяване. Печели почти всяко единоборство, а и 1 срещу 1 е много добър. Винаги и във всяка ситуация играе на 100% с много хъс, въпреки, че вече не е играча от който беше до 2011 година. Контузията му беше доста продължителна, но се върна и не е много далеч от онова ниво което бе достигнал. При Еванс нещата са коренно различни и това не се променя въпреки, че натрупа доста мачове. Допуска доста грешки, които в някой по-важен мач може и да не му се разминат. Аз също го бих продал, но ние не сме хората които решават. За Евра няма какво да се допълни поне според мен.

Inevitable
14.01.2014 21:27

Мале.... такъв отбор, а колко бързо се разпада. Ако напуснат 3мата защитника..... не не , не мога да го коментирам това *smile*. Дано остане Видич... класата му, опитът много ще помогнат за отбора ни!! Като цяло и Рио и Евра дано останат.. такива защитници не са за изпускане *smile*

valia.stankova1
15.01.2014 09:08

абсолютно съм съгласна с теб. За Евънс няма да коментирам...просто той не знае какво прави,толкова голове имаме допуснати заради него....докато поне Смолинг от време на време прави някой добър мач....

NoDiggity
14.01.2014 23:06

Аз също ги обичам 3мата и не е лъжа, че имат още какво да дадат. Не е лъжа обаче и факта, че за някой по-голям мач няма да стане работата с тях! Футбола е заради това да се развива. Погледнете защитата на други отбори - пъргави, нахъсани и включващи се в атака. Едни въздушни единоборства вече не стигат за да си незаменим титуляр. Ако аз бях треньор по-скоро бих продал 2те големи недоразумения в защитата ни - Крис Смолинг и Джони Еванс! Колкото до Евра - ако не се лъжа той сам каза в началото на сезона, че иска да завърши кариерата си във Франция. Може би ако беше останал САФ нямаше да иска това, но единг господ знае. Той безспорно е най-стабилния ни защитник от всички!

emotioN_GGMU
14.01.2014 22:56

Вярно е, че и тримата са загубили част от бързината си, но да кажеш точно за тях 3-мата, че няма с какво да допринесат за отбора е малко тъпо според мен. Видич е може да се каже безгрешен и много активен на центрирания почти, а да не кажа и всяка първа топка във въздуха я печели. Евра е неуморим на бека, включва се на всяка атака, а и върши задачите си в защита добре.

Inevitable
14.01.2014 22:35

какво да спориш бе брат.... 3мата ни ГЛАВНИ защитника си тръгват? И според тебе ако напуснат, ще е добре така ли ? ...... + това Емотион е прав.. Видич има какво да показва все още, също и Евра бъди сигурен *smile* . Колкото до Рио ..... също е много добър ама не знам ...

emotioN_GGMU
14.01.2014 22:24

Май си пропуснал последните мачове в които Видич беше титуляр.. безгрешен бих казал и с гол срещу Съндърланд. И дай малко време на "тиквеника"

rooney_fen_256
14.01.2014 21:58

Бих поспорил. Мисля, че вече няма с какво да допринесат, изчерпаха се за този отбор. Според мен трябва да напуснат, докато все още имаме добри спомени с тях. От лятото вече трябва да се гради нов отбор, особено ако тиквеника остане.