Насри ще отсъства през следващите 8 седмици

18:45
Насри ще отсъства през следващите 8 седмици
Офанзивният халф на Манчестър Сити Самир Насри се размина с тежка контузия и ще отсъства около 8 седмици от терените, което означава, че участието му на Световното първенство в Бразилия не е застрашено.

Френският национал стана жертва на брутално влизане от страна на сънародника си Мапу Янга-Мбива по време на двубоя между Нюкасъл и Сити от Висшата лига вчера, завършил 2:0 в полза на гражданите. Насри изглеждаше в много тежко състояние и бе изнесен на носилка от терена, след което си тръгна от "Сейнт Джеймсис Парк" на патерици.

Контузията на халфа наистина е сериозна, но той се е разминал с най-лошия вариант - скъсани връзки. Насри ще има нужда от осем седмици, за да се възстанови, което означава, че ще пропусне редица важни мачове на Сити от Висшата лига, както и първия двубой с Барселона от осминафиналите на Шампионската лига, но поне участието му на Световното първенство в Бразилия не е застрашено.

"Благодаря на всички за огромната подкрепа и милите думи. Предполагам, че е донякъде добра новина, че ще отсъствам около осем седмици", написа французинът в Туитър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrandeBarca
13.01.2014 18:52

2 месеца....Какви бяха тия коментари вчера,,,че е аут от 6 до 8 месеца ?????? говорите на изуст и аз даже ви повярвах и ми стана яко тъпо,че ще пропусне Световните финали..а то при добро развитите...трябва да го видим в игра МАРТ,,,,и до Май пак да си върне формата....лелеле а вчера какви ли не ''Насри аут до края на сезона..Смърт за Мбива'' защо говорите глупости..то ми стана тъпо...че не стига един млад играч Уолкът за пореден път няма да може да е на Световно,а и за Насри ми стана шибано...много ме израдва тази статия..Бързо оздравяване Насри!

NoisyNeighbour
14.01.2014 03:08

ХАХА намерил се кой да определя феновете, добре че е руския алкохолик, че да ви се чува името и на вас чат пат.

AC_Milan_92_45
13.01.2014 19:10

между фен на дюнер и фен на чукотки не е голяма разликата, а ако шейха ни бяха купили по рано, никакви трофеи нямаше да имате

Danskrastev
13.01.2014 19:00

Aрабска му работа *lol**lol* феновете на Сити започват много да приличат на феновете на Челси като положението е за тях да има ама е като в полза на противника се правят на ударени даже вчера имаше коментари от сорта че са махнали пасивната засада смятай...*lol**lol*

sa6etoo
13.01.2014 18:56

Ми насраните фенчета на дюнерите винаги преувеличават какво им вярваш.. Не ги ли виждаш при най-малкото 100 метрова засада 1000000% дузпа.. просто им за*би коментарите на тия..