Мойс: Нямам никакъв проблем със сър Алекс

16:38
Мойс: Нямам никакъв проблем със сър Алекс
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс настоява, че няма никакъв проблем между него и сър Алекс, докато Фъргюсън гледа от директорската ложа проваления старт на наследника си.

Телевизионни камери често намират бившия наставник на червените дяволи след поредната спънка на отбора, но Мойс е непреклонен, че легендарното му присъствие не се отразява на тима и на самия него.

"Това показва, че хората не ме познават, а също и че не познават сър Алекс", сподели Мойс пред телевизията на клуба. "Хората коментират отношенията ни, само защото не знаят точно какви са те."

"Сър Алекс е фантастичен и винаги е до мен, когато имам нужда. Винаги водя разговори с него, винаги се обръщам към него след мач. Разговорите между нас са непринудени и за мен той е велик човек", коментира Мойс.

"Всички хора около клуба ... Сър Боби (Чарлтън), Браян Робсън, всички бивши футболисти като цяло са страхотни. Но очевидно има много хора, които се опитват да изопачат думите им и да го накарат да изглежда сякаш имат някакъв проблем", каза още Мойс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
25.01.2014 13:56

Кой каквото ще да говори факт е ,че Дейвид Мойс прави по-добър старт на кариерата си като мениджър на Ман Юн. от великия Сър Алекс и единственото което му е необходимо е време !!!

valia.stankova1
14.01.2014 10:21

Похвално е даже,че с толкова много контузени(титуляри) Мойс успява да печели мачове. Аз също не виждам особена разлика в играта от миналия сезон... Според мен дори се справя много добре с такива играчи. Лятото като вземе още 2-3 попълнения и ще се промени всичко *smile*

Cristian0
25.01.2014 13:58

valia.stankova1 Абсолютно съм съгласен !!!

Deadly_teams
13.01.2014 23:07

Много сте прави всичките, и аз гледам всички мачове на Юнайтед, и въпреки че не съм чак толкова голям, на 17 години съм, никога няма да сменя отбора и съм за Мойс на 100 процента, играта ще се подобри трябва време и няколко нови попълнения. Уелбек навлиза във страхотна форма, 6 мача 6 гола има, Янузай супер талант много радва, общо взето контузиите са решаващ фактор този сезон, Рууни и Перси не са играли от Октомври насам, а като се замислим там от доста мачове имаме само 1 загуба, което е Шампионска форма и както каза Васко, играта не се е променила от предните сезони, поне повечето т.нар. "Глори Хънтъри" ще се махнат и ще останат лоялните фенове като нас. *smile*

vaskooo
13.01.2014 17:51

Нека, нека малко да се отсеят феновете. За съжаление всеки по-велик отбор ги има така наречените "глорихънтари". Аз тук избягвам и да чета много коментари, защото само се ядосвам. Имам чувството, че дори на Юнайтед феновете са някакви лапета, които само искат отбора да бие, а стане ли обратното почват да негодуват и да псуват. Просто не са дорасли за да мислят. А другите, като някакво фенче там на Милан и още някои от Челси, няма нито 1 път, в който да вляза и да не им прочета гнусните негативни коментари. Направо много товарят. Но пък добре, че поне още има нормално мислещи хора, че да може този сайт, колкото и рядко това да се случва, да се позлва по предназначение.

vaskooo
13.01.2014 17:05

Убеден съм, че Мойс ще свикне с отбора, както и отборът с него. Много не ми се иска да ставаме като повечето клубове, които сменят треньор през 1 сезон. Нека почакаме и според мен резултатите ще дойдат. Аз лично съм обнадежден. Да, вижда се , че отборът не играе като преди, но все пак трабва някакво време да се сработят. И все пак моето мнение за всичките тези загуби не е толкова лошо, гледам всеки мач и честно казано и минали сезони сме играли дори по-зле и сме печелили, този сезон и късметът просто ни изостави, което все някога щеше да се случи, ето го, дойде и това време. Не можем да вкарваме много от положенията, противниците с по 1-2 атаки ни вкарват гол и не можем да отговорим. Да не забравяме, че много основни футболисти отсъстват от състава, и ако те се върнат скоро и отборът се подсили с няколко нови попълнения нещата ще се наредят. А като гледам и таблицата уж сме трагични и т.н. но ТОП 4 е на 5 точки, което не е абсолютно нишо за ВЛ . Можем само да видим какво ще покаже времето и да пожелаем успех на отбора !

vaskooo
13.01.2014 20:28

Така си е. Това и аз се опитвам да обясня на много хора, просто ако се следят редовно мачовете на Юнайтед се вижда, че отбора не играе по-зле от миналата година, освен в защита естествено. Просто си взимахме заради класата и влиянието на САФ мачовете миналите сезони, сега се пообъркаха играчите с негово отсъствие. И пак казвам, все някога щеше да дойде времето, в което ще спрем да взимаме мачовете с никаква игра и се радвам, че дойде за да се подобри малко играта ни. Аз лично изобщо не съм зле настроен за този сезон. Просто анализирайки играта на отбора от последните години, няма кой знае каква промяна. Други фактори влияят и те са ясни за повечето. Всички други говорят на изуст и от комплекси спрямо Юнайтед, няма какво да им обръщаме внимание.

ComeOnYouReds
13.01.2014 18:18

Абсолютно вярно като каже някой нищо не играем аз не се сещам миналият сезон да сме били някакви супер атрактивни,да имахме добри мачове,но повечето ни бяха като тези от тази година с разликата,че просто сега от 6 чисти положения говоря за мача с Суонзи вкарваме едва 2 което пак си е много като за този сезон,а през миналия за цял мач имаме 1 положение но вкарваме 3 гола ей така отникъде,аз също съм за Мойс,поне до края на сезона,вярвам че ще успее да ни вкара в топ 4,ще успее да стигне на финал за к1к и ще стигне минимум до 1/4 финал в ШЛ!А с малко повечко късмет можем да спечелим К1к и да стигнем дори още по-напред в ШЛ!След Челси имаме мачове с Кардиф,Стоук и Фулъм там дори вярвам че можем да вземем 9 точки и с малко късмет и загуби на противниците ни топ4 ще е на крачка пред нас!