АВБ: Гуардиола е треньор номер 1 на нашето време

20:42
АВБ: Гуардиола е треньор номер 1 на нашето време
Бившият мениджър на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш смята Хосеп Гуардиола за най-добрия треньор на нашето съвремие. Според думите на португалеца почеркът на Пеп се вижда в играта на Байерн Мюнхен.

"Гуардиола кардинално измени философията на игра на Байерн, което е най-голямото нововъведение. Той има собствено уникално виждане за футбола. И това ще остане богато наследство, което ни чака след него. Манталитетът на Хосеп се вписва идеално в културата на Байерн. Преди в клуба имаше най-добрите икономически условия и много добри футболисти. Сега клубът има и най-добрия съвременен треньор. Това е идеално съчетание. Трябва да видите как на тренировки той увлечено раздава инструкции на играчите. Това е страст, която заразява всички. Ето защо под негово ръководство футболистите играят толкова добре", заяви Вилаш-Боаш.

Той посети една от тренировките на баварците в Катар и поговори с бившия наставник на Барселона.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drogba_fen_911
12.01.2014 20:57

Е то да изкупиш най-добрите играчи в единствения си конкурентен тим е огромно постижение браво!! Също и да наследиш най-добрия отбор в света в момента.

Заслужава кредит само за това, което направи в Барселона

GrandeBarca
12.01.2014 21:27

Ами,когато някой друг направи това ,което направи Хосеп с нас през 2009..свалям шапка.....изведе ни от кваификациите до титалта в ШЛ...титлата в ЛА ЛИГА,КОПА ДЕЛ РЕЙ.СУПЕРКУПАТА НА ЕВРОПА,СУПЕРКУПАТА НА ИСПАНИЯ и СВЕТОВНОТО КЛУБНО...спечели всичко,в което Барса участваше!