Реал Мадрид се доближи на три точки от върха (видео)

21:48
Реал Мадрид се доближи на три точки от върха (видео)
Еспаньол загуби от Реал Мадрид с 0:1 на стадион "Корнелия Ел Прат" в среща от 19-я кръг на Примера дивисион.

Главен съдия на двубоя бе Хосе Тейшейра.

В първите петнадесет минути на срещата домакините бяха по-добрият отбор на терена и дори можеха да излязат напред в резултата, но Стуани пропусна много добра възможност.

С течение на времето гостите поеха инициативаха и започнаха да доминират над своя опонент.

Бензема и Модрич бяха особено активни за белия балет през първата част, но усилията им не доведоха до откриване на резултата.

Въпреки това, обаче Реал постоянно владееше топката, а нападателите на Кралския клуб не пропускаха възможност да тестват стража на Еспаньол.

Логичното се случи в началото на второто полувреме. В 54-та минута Лука Модрич центрира от фаул на задна греда и Пепе с глава прати топката в мрежата на каталунците.

След този епизод възпитаниците на Анчелоти продължиха да държат съдбата на двубоя в свои ръце. Футболистите на белия балет разиграваха спокойно топката и търсеха възможност да доубият съперника с второ попадение.

В последните десет минути футболистите на Еспаньол опитаха отчаян натиск, за да стигнат до точката. Защитата на белия балет обаче се справи без проблем с набезите на домакините.

В края на срещата Кристиано Роналдо бе съвсем близо до второ попадение. Удар на Бензема бе париран от стража на домакините Касия. Топката попадна в краката на Кристиано за добавка, но неговият изстрел не уцели рамката на вратата.

Въпреки това обаче, Реал Мадрид взе трите точки и се доближи само на три пункта от първото място в Примера дивисион.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel.bonev.908
13.01.2014 17:12

Часове преди официалното оповестяване на носителя на най-престижната индивидуална награда в света на фубола немското спортно издание изнесе информация, получена от "надеждни източници", според която нападателят на Реал Мадрид ще получи Златната топка тази вечер в Цюрих.

В Германия вече се жалват горчиво от безпрецедентното удължаване на срока за гласуване и позволението на ФИФА имащите право на глас да променят своя вече подаден вот.
По всичко личи, че след продължила месеци наред неумолима медийна кампания в подкрепа на Кристиано Роналдо и машинации, извършени пред очите на цял свят, ще се случи трудно обяснимото - победител ще бъде единственият от тримата на подиума, който не съумя да поведе клубния си отбор напред в решителните моменти и не спечели абсолютно нищо през 2013г.

Франк Рибери - MVP на постигналия исторически требъл и станал впоследствие световен клубен шампион Байерн Мюнхен. Лионел Меси - шампион на Испания с Барселона (с преднина от 15 пред Реал Мадрид на Кристиано Роналдо), носител на призовете за най-добър играч и нападател на Примера дивисион, носител на наградата за голмайстор на Примера дивисион, носител (за трети, рекорден път) на Златната обувка за стрелец номер 1 в Европа, капитан на класиралата се за Световното първенство далеч преди края на квалификациите Аржентина, без нужда от баражи. Кое от постиженията на Кристиано Роналдо за отминалата 2013г. би могло да се сравни с тези на Рибери и Меси?

sdw
13.01.2014 17:43

Просто на тоя етап докато има психопати,които да вкарват по 60 гола на сезон всяка година,винаги един от двамата ще печели златна топка,стига отборите им да са стигали до 1/4 или 1/2 на ШЛ,или пък да са контузени 1/3 от годината(пример:Меси).В историята на европейския футбол аз нито помня,нито знам някой да е вкарвал толкова много голове всеки сезон.

angel.bonev.908
13.01.2014 17:36

Златната обувка за миналата година я взе Меси. Това, което си казал е наистина вярно. Аз не искам да ти кажа, че видиш ли на не го харесвам Роналдо. Все пак с Меси са най-добрите в Света. Винаги го казвам. Искам да кажа, че просто е постигнал най-малко в сравнение с Рибери и Меси. Не, че Роналдо е най-големия бот, не може да играе, мразя го.... няма такива работи. Просто това е моето мнение, че Рибери трябва да спечели ЗТ, а ако я спечелят Роналдо или Меси няма да я заслужено.

sdw
13.01.2014 17:23

Е то е хубаво да изкарваш плюсовете на МЕси и Рибери,но ще е по-обективно да кажеш и какво е направил Роналдо в индивидуален план.В клубен нищо наистина.Но през 2013 той завърши като голмайстор ШЛ,достигна до полуфинал на ШЛ и класира Португалия на световно.По голове е на първо място за 2013г. и постави два много големи рекорда - най-много голове за ШЛ в групова фаза + гол от 1-ва до 90-та минута включително.За сега е голмайстор и на примера,и на ШЛ.Ако това го беше добавил към няколкото ти реда подвизи на Меси и Рибери ще е малко по-равностойно от субективното иначе мнение.

raul77777
13.01.2014 12:17

Дори да оставим 2010 та...Кажете за 2012 та????Меси провали Барса ва най-важните мачове с Челси и с Реал мача който реши титлата....отделно изтърва 3 дузпи в период от месец в началото на годината които попречиша на Барса да спори за торфея.....взе само купата на краля..Роналдо стана шампион,полуфиналист на евро 2012 както и един ог голмайсторите на шампионата.....а я взе Меси-това бе позор....бил вкарал 84 гола....това беше такова бутане от уефа че няма на къде,някой някога да е чувал в предишните сезони да се брои кой колко е вкарал за една календарна година????това нещо го чухме за първи път и едва ли не бе измислено специалто за Меси....никой не беше чувал за рекорда на Мюлер,нито медиите са го отразявали.....няма значение усхехите който е гледал и двамата много добре вижда че Роналдо е в пъти по-добър,обидно е сравнението направо...а за 2010 та като го изядоха защитниците на Корея,Гърция и Нигерия и му я дадоха пак......то момчето има един гол на световни първенства и то без никакаво значение за 6-0 над Сърбия

angel.bonev.908
13.01.2014 16:21

По твоята логика тая година Роналдо въобще пък не трябва да е в класациите, понеже не е спечелил нищо с Реал. То не, че са и много трофеите които е спечелил от както е при тях, ама айде, това е друга тема. И sdw съгласен съм, че вота се определя от журналисти, треньори и играчи. Това също оказва голямо влияние, щото дето се вика може и най-слабия да я спечели тая златна топка, зависи от това, кой е гласувал за него. Но като цяло ако се съди по успехите, тая година Рибери трябва да я вземе. Затова казвам, че ще е грешка ако я вземе Роналдо. И тримата заслужават, но Рибери е над всички останали. Знаем, че Меси и Роналдо са най-добрите в Света все пак. Но миналия сезон просто Рибери беше уникален, като цяло Байерн също. *wink*

angel.bonev.908
13.01.2014 11:03

Като цяло, само кон с капаци може да твърди, че ЗТ се дава за брой вкарани голове. Така, че Роналдо е надолу в класацията. Рибери тая година я заслужава, щото освен голове има и 4 спечелени купи. А Роналдо има само 60-тина вкарани гола и до там. Меси поне има една Ла Лига и една Суперкупа. Така, че който твърди, че Роналдо я заслужава ЗТ повече от Рибери, че и от Меси. Може да ми дойде на гости, цяла седмица ще го черпя, и после по телевизията ще го покажа, какъв е специалист.

RealMardridCR7
13.01.2014 12:50

Значи миналата год дето МЕси вкара 91 гола и подобри рекорда на Мюлер значи я е взел незаслужено така ли щото е вкарал някви си 91 гола ти си луд мин год е заслужаваше Меси напълно но мисля че не беше печелил трофеи а само вкара головете и кво ще кажеш че не е заслужавал нали си му фен айде сега аман значи от разбирачи

sdw
13.01.2014 12:15

За такова нещо няма точно доказателство.Доста са факторите.Като цяло златна топка се дава по няколко критерия.И като цяло съм съгласен,че футболиста,който трябва да спечели златна топка трябва да не е просто най-добрия,но и да има заслуги за клуба си или националния отбор.Но това което правят всяка година Меси и Роналдо е извънземна му работа.Кой футболист вкарва по 60 гола на сезон ... Може би вота на журналисти и капитани също е от голямо значение и повече се набляга на индивидуалните качества.Така че ако 2010 Меси я взел,не виждам и проблем Роналдо да я вземе сега,защото подобри няколко голови рекорда,а това си е едно доста голямо индивидуално отличие-каквото е и ЗТ.За мен ще е заслужено който и от двамата вземе ЗТ.А рекордите на Роналдо за 2013 са за най-много вкарани голове в групова фаза на ШЛ,отделно и предното издание стана голмайстор на ШЛ,а другия му рекорд е за вкарани голове от 1-ва до 90-та минута.

angel.bonev.908
13.01.2014 11:20

Какво да ми припомняш. Снайдер трябваше да я вземе, Меси я взема незаслужено ??? Какво искаш да ми припомниш, че не ми стана ясно? Другите 3 пъти си бяха абсолютно заслужени. Тая година пак според мен не я заслужава толкова много, щото не е спечелил всичко. Затова Рибери трябва да я вземе. Ама ще е я вземе Роналдо, при това не виждам какво е спечелил миналата година, че да му се дава на него. Ако успеете да ме убедите, че ЗТ се дава за брой вкарани голове, обещавам, чрез някоя българска медия да се свържда с УЕФА. Съвсем сериозно!

sdw
13.01.2014 11:08

Да ти припомням 2010 година?

real_madrid973
13.01.2014 09:24

фенчетата на барза да изцепват. като цяло се изненадах че сме на 3 точки от върха, тъй като е доста слаб сезон за Реал, пък може и нещата да се обърнат, надявам се

petko9305
13.01.2014 00:13

Роналдо ли вкара гола, че слагате негова снимка? пфф...*silent*

citizen
12.01.2014 23:34

Малкият миндил пак с клизма победи. Като излязат с-у кралете Атлекито Барса и Борусия се осират.

Lugo8
12.01.2014 22:55

Ей тва завистта много лошо нещо бе.........вчера като направихте Х и яко се бяхте нас*али. 3 точки , а утре Роналдо ще вземе златна топка и ще ви стане още по-тъпо нали знаете.*cigarette* Имате мач на Бернабеу там ще поемате тоя 'смешния' Бейл и г-н Златна Топка ,както и 'френското недоразумение' *beer*

Manchester_1878
13.01.2014 10:13

Вземи пиши по-грамотно,че нищо не ти се разбира. И ходи си спами в темите на Барселона защо Роналдо щял да вземе ЗТ.Знаем,че те е яд, че няма да е Меси.

wilcho_FCB
13.01.2014 10:12

На феновете на Роналдо 4 години подред им става тъпо.Роналдо изкара късмет, че Меси беше със сериозна контузия.Колкото до златната топка Меси ще я вземе поне още един път ПОНЕ! *smile*

GrandeBarca
12.01.2014 23:29

Нали знаеш,че тази ЗТ е компенсация заради акзаното от Блатер и ще му се компенсира и ще му я даде,това се знае още от удължаването на срока..така,че тази ЗТ цял свят зане каква е и никой няма да я брои! тази е по-смешна и от тази през 2010,защото явно се показа всичко!! а пък ако стане така някак си Рибери да я вземе)което най-заслужено) вие ще ревнете ,че е нагласено ама е точно обратното ако я дадът на вашата,товст като я дадът на вашата Роналда се знаече е нагалсено и цял свят го знае и не го отрича..и феновете на Челси,Байерн,Арсенал,Интер и т.н всеки зане какво се случи и просто това е най-смешната ЗТ даване някога..защото се зане от отдавна за кой ще е(но не се знае,защото е с много класи над останалите,а по-други причини) кефете се фалшивата ЗТ...Роналдо я взима не вие ама пак колабирате от кеф.*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

catalan
12.01.2014 23:05

хикс като гости срещу втория не е малко

Burzynkow
12.01.2014 22:25

Гледам че тука има доста хора,които май разбират повече от Анчелоти !

nik0s
12.01.2014 22:08

Бейл май ще става страничен съдия,а арабския коментатор наричаше Хесе-Джесси,Джесси

RealMadrid_4ver
12.01.2014 22:04

Марсело и Модрич са винаги на ниво.Страхотни просто

dido9730
12.01.2014 22:03

Роналдо е в Цюрих от една седмица, личи си че не мисли много много за мача, но и късмет нямаше.

GrandeBarca
13.01.2014 14:49

Знам,спокойно разбрах,че не тие любимия футболист просто ти казвам..ти го каза,че и двамата заслужават еднакво..ще видиме довечера ако я вземе Ронадло дали няма да почнеш '''Ами той я заслужаваше 100 пъти повече,нормално'', а ако я вземе Рибери ''Тоя не заслужава''

crip1
13.01.2014 14:40

Ама май не си запомнил, че Роналдо не ми е любимия футболист *smile* Аз гледам Реал да върви напред.И спокойно няма да ревна, заслужава я и ще ми е гадно ако не я спечели, което е съвсем естествено.

GrandeBarca
13.01.2014 14:23

Аз много добре знам,че МЕСИ няма да я вземе..и въобще не го слагам никъде,даже това,че е в тройката е победа за него след толкова нелепия сезон с контузии....ами ще видим довечера,ако е Рибери дали ще викаш,че и двамата са я заслужавали или ще ревнеш ,че е трябвало Роналдо ..този коментар ти го помня *wink*

crip1
13.01.2014 09:35

Значи първото което е, фен съм на Реал, а не на Роналдо.Той дори не ми е любимия футболист.Второто което е, да истината боли, само че истината е, че и Рибери я заслужава точно толкова, колкото и Кристиано.Според мен Рибери ще я спечели.А ти толкова явно показваш, че си скубеш косите защото любимия Меси !-Н Я М А-! шанс да я спечели.Така че, без обиди ако обичаш.Не съм тръгнал да те псувам нито нищо, но с тъпите си коментари само дразниш хората.Мен лично не, защото и преди съм казвал, че мен никой не може да ме засегне с нещо казано за Реал. *smile*

GrandeBarca
12.01.2014 23:40

Истината боли ХАХАХАХАХАА сети ли се,че и на никой не му пука ти какво мислиш..най-малкото защото си фенка ан Роналдо.

crip1
12.01.2014 23:35

Айде млъквай бе човек, ебати разбирачите сте всичките.Не разбираш ли, че никой не му пука какво мислиш, най-малко защото си фен на барса.

GrandeBarca
12.01.2014 23:33

Е те трябваше да му я аддът още акто се удължи срока..не знам кой чакаха...все едно не се знае..!! Жалко за Рибери ама примадоната като ревне и трябва да се изпълнява!

Burzynkow
12.01.2014 22:24

+1

Burzynkow
12.01.2014 22:02

Това че Роналдо направи слаб мач е може би от това ,че утре е церемонята на златната топка и това напрежение дали ще я спечели или не може би го яде от вътре !А и просто нямаше късмет в дадени ситуаци ще видиме другата седмица ,ако вкара 1,2, дори 3 гола е било точно това ,ако не значи не е във най-добрата си форма!

nik0s
12.01.2014 21:56

БЕЗОБРАЗИЕ тоо Роналдо и тоо Бейл требваше доброволно да напуснат и да влзене некой който знае каде се намира.Кристияно 2 мача от нова година на сам вече е безобразен и оня Бейл още малко и ще стане старничен садия.От целия мач само Модрич видях и Ди Мария които играха супер.Сами си правят мачовете трудни ОТВРАТ БЕЗОБРАЗИЕ И НЕКОИ ФУТБОЛИСТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИКАКВИ ОТЛИЧИЯ ПРОСТО

respect_kn
12.01.2014 21:53

Анчелоти вън от Реал. Не може да слагаш Ди Мария в центъра и той да гради атаките та той 1 пас не даде точен, а пречеше. Бензема той го няма от много време. Роналдо мисли за утре никакъв го нямаше и щом Защитниците ни вкарват голове смятай до къде стигнахме. И Иско и Илараменди и Мората какво правят на пейката. И вади Карвахал и пуска Арбелоа ГЕНИАЛНО. Анчелоти идиот прост Реал пропада заради теб вземи купи 1 нападател. Просто това не е Реал при Моу бяхме 10000 пъти по-добри. Жалка победа !

wer_aac
12.01.2014 21:56

Я стига с тоя Мяу бе. Били сме голяма работа. Ако беше кадърен щеше да отстрани Дортмунд да го еба в нещастния. Айде Барса силни, Байерн силни и на 3-тия път тия въшки Дортмунд да не могат да бият и то главно заради некъдърния преводач

wer_aac
12.01.2014 21:51

Гледайте само да не я вземе Рибери. Тога Роналдо ще остане с пръст в уста. А такъв сценарий е възможен.

sdw
13.01.2014 01:19

Като цяло нека кажем,че и Роналдо и Рибери заслужават топката по равно и ще е тъпо,който и от двамата да спечели,привържениците на другия да реват.Ако Рибери я спечели,браво заслужил си я е.По същия начин и Роналдо.

Matteo_Poker
12.01.2014 23:58

Уточни се кои са,защото слагаш всички фенове под общ знаменател,за това ти копирах част от коментара.

GrandeBarca
12.01.2014 23:55

+1 (у) ами повечето ще литнат в разправии и ще ревнат как Роналдо е трябвало да е!

Matteo_Poker
12.01.2014 23:50

"ама ако е Рибери тука феновете на Реал опс на Роналдо веднага ше ревнат"----->Ако ще и Меси да я вземи или Ибрахимович и който и да е не ми пука,аз съм си фен на Реал Мадрид и ме интересува отбора,кой играе,кой бележи,кой какво печели не ме интересува.

GrandeBarca
12.01.2014 23:31

Нали знаеш,че тази ЗТ се знае отдавна бъдете спокойни жена ви ще я вземе...компенсират му се ..нали се разфуча и се заправи на интересен,но както и да е всеки знае ,че по нашето време Меси е краля на футбола,а Ронадло просто подгласник.

Horned
12.01.2014 23:27

Ако е вземе,на всяка една тема за Меси,на вашата стена няма да спра да оспамвам,че Меси не заслужава тази през 2010 *wink*

GrandeBarca
12.01.2014 23:25

Е нали,ако я вземе Рибери веднага ще ревнат,че е Французин и е нагалсено,ама ако я вземе Роналдо,ще се кефят нищо,че това се знае още от както ''неочаквано'' се удължи срока!! просто тази ЗТ си е подарък на Роналдо,така че никой няма да я зачита това е даже по измислена и от тази на Меси през 2010...само като удължиха срока е така и ми стана ясно..ама ако е Рибери тука феновете на Реал опс на Роналдо веднага ше ревнат че е нагласено ама е точно обратното ! *wink*

John_Jameson
12.01.2014 21:50

Реал се измъкнаха през иглени уши! Честито да им е все пак!

RealMadrid_4ver
12.01.2014 21:50

И понеже Роналдо не вкара в 2 поредни мача и почвате г-н Златна топка и тем подобни така ли?

Juventus333
12.01.2014 21:53

Не, че нещо ама от толкова положения и Пеналдадо ще вкара 2. Или Солдадо както искате му казвайте.

GrandeBarca
12.01.2014 21:48

Какво му става на Роналдо лелеле на празна врата изкара!

tishowinner2
12.01.2014 21:47

Роналдо е безобразен .. Бензема за пореден път не прави достатъчно .. Не може винаги младия Хесе да избухва .. Какво прави Иско на пейката ? И какво цели Анчелоти със смяна Арбелоа за Карвахал ..

Juventus333
12.01.2014 21:45

Тоя г-н Златна Топка в тоя мач е под ВСЯКАКВА КРИТИКА.

macolata
12.01.2014 21:42

Немога да разбера утайките на Барселона какво коментират другите отбори гледайте се кви сте смешници ... и мълчете не се излагайте селяндури няма значение дали се пръскат много пари и т,н такава е политиката на Реал 1 време е било друго и пак сме мачкали а вие лаинари Барселонски спечелихте тук наскоро някви измислени титли неразбирам къв ви е зора яд ви е сигурно , защото усещате как ще се насерете ... поне нас не са ни били с по 7 на 0 в ШЛ и нв се излагаме с коментари като вашите *wink* *angry*

Matteo_Poker
12.01.2014 21:41

А е защо правите изводи от 1 мач,че Реал Мадрид няма да вземат титлата?След загубата от Барселона с 2:1 последваха 4-5 мача с победи по 5:1,5:0,7:3,4:1 и пак взеха да побеждават с по 2:0,3:2 има и такива моменти не може всеки път да биеш с по 2-3 гола разлика...

RealMadrid_4ver
12.01.2014 21:34

Някои тука усетиха накъде отиват нещата ако вземем 3-те точки при положение имаме мач с Барса на Бернабеу, им стана топло и започнаха да изливат злоба.

CR7_Madrid
12.01.2014 21:47

ама 5:0 в първия или втория мач?

angel.bonev.908
12.01.2014 21:43

А бе то няма лошо, аз си защитавам моя отбор, ти твоя. Но няма как да си сигурен, че и от двата мача ще вземете 6 точки. Все едно аз сега да кажа, сигурен съм, че ще бием Сити с 5:0 примерно. Както и вчера не бях сигурен, че ще бием Атлетико. Срещу силен отбор, не може да си така сигурен.

RealMadrid_4ver
12.01.2014 21:41

Мога да ти гарантирам, че от визитата на Калдерон и Класикото ще излезем с 6 точки.Но като нищо можем да се издъним срещу Елче или Селта например, затова за титла е рано да мислим още, но ми запомни думите за тези 2 мача *wink* и без лошо

angel.bonev.908
12.01.2014 21:37

Не знам на кого му е топло. При вас студеничко, сега температурата се покачва и е -3. А прогнозите са, че след мача ви на Калдерон ще застудее осезаемо. Да не би случайно да си мислиш, че за вас нещата отиват към титла?

Mesut213
12.01.2014 21:33

Спрете да обръщате внимание на MessiMania, и като види, че никой не му отговаря ще спре да хейтва.Вие постоянно го храните и го подтиквате да продължи това лапешко държание ( той си е такъв де ) .

Juventus333
12.01.2014 21:33

Момче никой не иска да ти гледа глупостите СПРИ СЕ. Във всяка тема на Реал си кацнал и пишеш глупости. Ти личен живот нямаш ли? А бе МесиМания

MesssiMania
12.01.2014 21:28

3 требъл,4 куадрабъл, абе хора как е 6 ? Шестробъл ли *lol*
[@link https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1479502_871538729553011_1601565129_n.jpg]

ForeverCFC
12.01.2014 21:30

ТИЯ ТРЕБЪЛИ , МРЕБЪЛИ , КУАРАБЛИ РЕАЛ СА ГИ ПЕЧЕЛИЛ ПО 100 ПЪТИ , КОГАТО ТИ НЕ СИ БИЛ И РОДЕН !

Matteo_Poker
12.01.2014 21:25

Всеки топ отбор от всяка лига е бил подпиран в един или друг мач,така,че не знам какво се карате,Не може грандове като Барселона,Реал,Манчестър Ю,Ювентус и много други да падат от някакви си слаби отбори в средата или в края на таблицата.Все пак са най-най там се въртят много пари и т.н.Кой ще спечели титлата е рано да се каже тъй като все още са в средата на сезона,Барселона и Реал Мадрид и Атлетико Мадрид показват постоянство,но все някои ще сгреши и титлата ще се реши може би между тях като играят по между си.

MesssiMania
12.01.2014 21:24

Обаче голям кеф бе хора ! Всеки сезон крадат играчите на топ отбори пръскат над 500 м евро и ВСЕКИ СЕЗОН Чакат 10 титла.. а Барса пчели титла след титла трофей след трофей !
[@link https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1422495_851676598205891_576438864_n.png]

Juventus333
12.01.2014 21:26

Ти мразиш повече Реал Мадрид, от колкото обичаш и подкрепяш Барселона.

Johan_Cruyff_14
12.01.2014 21:22

Не сте ли свикнали вече? Сега очакваме поредния феноменален гол на Роналдо от дузпа.

MesssiMania
12.01.2014 21:22

Пеналдо 98% хетриките на Роналдо са от дузпи 2 гола + дузпа или 1 гол+ 2 дузпи

MesssiMania
12.01.2014 21:21

Крадат Играчите на ТОП ОТБОРИ* и чакат 10 тата титла....

Horned
12.01.2014 21:30

Защо не го напишиш във тема на Байерн? Или за Бареселона през 1986?Не ме карай да се смея*evil*

MesssiMania
12.01.2014 21:29

Истина боли приятел ! Не разбрахтели само с крадене игра1ите на топ отбори. НЯМА ДА ВИДИТЕ ШЛ ?

Horned
12.01.2014 21:28

Вече дори не си оригинален.

MesssiMania
12.01.2014 21:26

+1 [@link https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1535549_494279940683724_527935181_n.jpg]

GrandeBarca
12.01.2014 21:24

Е те си я чакат,ама посследната им беше ,когато НОКИЯ С ФЕНЕРЧЕ беше на мода по света :Д :Д :Д :Д

pavkata_7
12.01.2014 21:20

ХАХАХА. Ще видим дали Реал няма да е шампион. Ще видим!

GrandeBarca
12.01.2014 21:23

ДА ще видим..клизмата няма да стане като ви хване Атлетико на Калдерон и ние като ви го праснем на ''Бирнибео'' *lol**lol**lol*

TaTa_Martino
12.01.2014 21:16

Тоз Бейл ми напомня на Торес след трансфера му в Челси пълна трагедия

CR7_Madrid
12.01.2014 21:21

е стига по вкарва повече*joking**joking**joking*

Mesut213
12.01.2014 21:14

В Испания, най - тъпото нещо е, че много лесно се свирят фаловете и мен това супер много ме дразни.Най-лекия допир - фал ...

Mesut213
12.01.2014 21:20

Аз не говоря за конкретната ситуация, даже не я видях просто по принцип всяко докосване е фал и това е супер дразнещо, затова ме кефи повече Висшата Лига, защото там не минават тези номера... ( повечето пъти разбира се ) .

TaTa_Martino
12.01.2014 21:15

Аве фаул си имаше ари сега махни каталунските очила

GrandeBarca
12.01.2014 21:11

Айде Честита победа с клизма,ама нали знаете,че Реал няма да е шампион!

CR7_Madrid
12.01.2014 21:27

ще приказваме в края на сезона*thumb_up*

Juventus333
12.01.2014 21:24

Шампион се става както с гръмките победи от типа на 7:0 така и с победите с по 1:0. Даже победите с по 1:0 са много по важни и ценни. *smile*

MesssiMania
12.01.2014 21:13

Имали фен на РЕАЛ който мисли за титлата ? Просто нямат шанс всеки мач с клизми ДО КОГА ?

MesssiMania
12.01.2014 21:11

Гол от измислен фаул браво бре !!!!

GrandeBarca
12.01.2014 21:19

Бате не ви стават вече тия ''фен ан барса говори за съдии'' разберете го изтърка се чудехте се как да умаловажите НЕПОСТИЦИМИТЕ ЗА НИКОЙ успехи ,които Барса направи през 2009,2010,2011...ама не сте вече интересни вие си ревете Барса си печели..и в последните 3 сезона Реал се бута стряскащо повече от Барса,щом се бута даже и срещу Елче.там не стана с клзима и съдията ерши да вземе мерки.Айде моля ви се...колкото и да говорите ''барса съдии'' не правите вече впечатление *wink*

angel.bonev.908
12.01.2014 21:18

15-годишен фен на Реал, оп чакай той фен на Роналдо *lol*

123321
12.01.2014 21:15

Фен на барса да говори за измислени фалове и симулации??Оп чакай той е фен на меси...

MesssiMania
12.01.2014 21:04

Това е разликата между РЕАЛ и БАРСА *wink* Барса с лекота вкара 3,4 гола

angel.bonev.908
12.01.2014 21:24

То в Испания 70 % от всички клубове са Реал *lol*

GrandeBarca
12.01.2014 21:21

Наричат ги ''Кралския клуб'',не защото са кралете на футбола нали знаеш ?? нали знаеш защо е ?? *lol**lol**lol*

MesssiMania
12.01.2014 21:21

Крадат Играчите на ТОП играчи и чакат 10 тата титла....

GrandeBarca
12.01.2014 21:20

Той си влезе в сделка с Ето'о не са праскани по 200 милиона..Реал този сезона Бейл,Иско,Ияраменди *confused**confused**confused**confused*

MesssiMania
12.01.2014 21:19

Аве я се махай !Реал е сбирщина от алчни наемници и лицемерни продажници,

CR7_Madrid
12.01.2014 21:19

не случайно ги наричат Кралския клуб.кой не би отишъл в този отбор

123321
12.01.2014 21:17

Ибрахимович?

GrandeBarca
12.01.2014 21:15

Зидан? Фиго? Роналдо ? Кристиано Роналдо ? Кака ? Модрич ? и г-н 100 милиона ? хахаха той Фабрегас тръгнал да ми търси като много милионен трансфер :Д

CR7_Madrid
12.01.2014 21:15

за колко го купиха от Арсенал?35 или 40 мл

MesssiMania
12.01.2014 21:13

Юноша на БАРСАА !

CR7_Madrid
12.01.2014 21:12

Фабрегас ?

MesssiMania
12.01.2014 21:09

Барса няма милионен състав ! Най голямата покупна на Барса е Неймар 32 м евро ! Я кажете на РЕАЛ

CR7_Madrid
12.01.2014 21:07

Видяхме ги вчера.А срещу Сити не ги виждам ако не вкарат първи

Juventus333
12.01.2014 21:05

Видяхме вчера с каква лекота вкарвахте *lol* *lol*

CR7_Madrid
12.01.2014 21:03

Май е време за Хесе *smile*

wer_aac
12.01.2014 21:07

Той е контузен. И е смешно той винаги да ни спасява. Ебаси злетаците по 100 млн. Анчелоти и той е тъп, ама и играчите са некъдърници

TaTa_Martino
12.01.2014 21:00

С тоя Анчелоти повече от 1-2 не може да вкарате при Моуриньо вкарвахте по 4-5

TaTa_Martino
12.01.2014 21:14

Ари кажи кои да играя ще ги пусна веднага слушам те

Mesut213
12.01.2014 21:05

Пич, омръзна ми да ти слушам тъпите драми всяка седмица.От мен един съвет, ако спреш да играеш на 1 фиш - Барса,Реал,Ливърпул,Челси,Юнайтед,Сити,Ювентус,Байерн и т.н ( надявам се да си схванал логиката) може и да спечелиш нещо другия път *wink* .

TaTa_Martino
12.01.2014 20:58

Hijos de puta ще биете ли днес или пак ще ми дънете фиша.Тоя Бейл и 1млн не струва а ако Роналдо не играеше днес можеше и да сте вкарали гол вече

Ginekologa
12.01.2014 20:56

е деца не пиша и даже повече от 500 милиона 1 гол няма жалки

MesssiMania
12.01.2014 21:00

500 ли ? Ами отбора на Реал струва повече от 1 млрд

GrandeBarca
12.01.2014 20:47

Кико Касия винаги прави добри мачове срещу Реал и през миналия сезон равенството 2-2 на Бенабеу пак спаси отбора!

monkata316
12.01.2014 20:41

това дан ти е смешната барса немогат да бият атлетико с*lol**lol*

Matteo_Poker
12.01.2014 20:24

Защо Иско е резерва,а Ди Мария е на позицията която играе??С право се ядосвах,че продадоха Йозил,ама карай то минало,макар,че според някои той е бил на приливи и отливи...

respect_kn
12.01.2014 20:50

Говорех за позицията на която играе Ди Мария може да играе Модрич и има Иско и Илараменди, а е сложил това дърво там да пречи

GrandeBarca
12.01.2014 20:49

Е Модрич вече играе :Д:Д или има и резрвен ? :Д

respect_kn
12.01.2014 20:36

Ама и защо Бензема това дърво по-добре Мората, а за позицията на която е Ди мария можеше спокойно да се сложи Иско Илараменди или Модрич :@ то анчелоти разказва играта на РЕАЛ :@

Matteo_Poker
12.01.2014 20:21

Още е 18 минута има време,смятам,че Реал Мадрид ще бие с 1:2,1:3 все пак е гост,а Еспаньол са корав отбор като домакин,не случайно биха Атлетико Мадрид макар с 1:0.

Zizzou_1982
12.01.2014 20:20

Кристиано си прави ташак в последните мачове..

respect_kn
12.01.2014 20:12

БЕНЗЕМА в атака и ДИ Мария в центъра ? Тоя Анчелоти може ли да е токова загубен====== !!!!!!!!!!

madridista98
12.01.2014 19:42

Дано да се възползваме от грешните стъпки на Барса и Атлетико !

nik0s
12.01.2014 19:34

Мачкаите наред 3 те точки са наши*thumb_up*