Мойс в Сардиния за Каляри - Юве, ето кои играчи са цел на Юнайтед

19:09
Мойс в Сардиния за Каляри - Юве, ето кои играчи са цел на Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс днес бе на остров Сардиния, за да гледа на живо мача между Каляри и Ювентус от 19-я кръг на Серия А.

Медиите в Англия и Италия твърдят, че Мойс е наблюдавал най-вече двама футболисти.

Става въпрос за защитника на домакините Давиде Асторе и за халфа на Юве Клаудио Маркизио.

Астори започна като титуляр и остана на терена през целия двубой.

Маркизио пък се появи на терена в 65-та минута и осем минути по-късно вкара красив гол, с който бианконерите поведоха в резултата.

Наскоро Мойс обяви, че червените дяволи няма да купуват играчи през януари, но след загубите от Тотнъм, Суонзи и Съндърланд специалистът може да е променил мнението си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nkinv
14.01.2014 02:32

Само и нe италиянци в атака ,чe щe паднe скороста ни.

PRI_A_TEL
13.01.2014 02:49

Шанс има, щом е отишъл до там, не е случайно. По принцип мениджърите ходят на мачове, само ако искат да говорят директно с някой футболист, така че преговорите вече вероятно са завършили и скоро ще стане ясно, какво ще се случи. По принцип Маркизио може и да не остане в Юве, просто човека иска да е в силен отбор, а Юнайтед въпреки моментната си форма имат голям потенциал, особенно след милионите отпуснати на Мойс, които може и да не е перфектния мениджър, но с пари ще вдигне всеки отбор, това се видя доста добре в Евертън, човека там имаше ли пари, правеше чудеса, купуваше правилните играчи. Е да Фелайни беше издънка, но според мен това е бил съвет от Съра, а това че не можа да купи звезди още преди сезона за мен лично е поради неориентираноста му все още на трансферния пазар, когато има повече от 5 милиона паунда, човека не знае какво да прави с толкова пари, дава ги а никои не ги взима, но виж някоя резерва, може и да клъвне.

rooney_fen_256
12.01.2014 20:02

И аз до преди 5 месеца смятах, че нямаме голям шанс за Маркизата, ама като гледам си е стабилна резерва в последно време и може и да си промени мнението... Ще видим, ама се съмнявам тиквеника да успее да вземе някой. Нали състава ни е "перфектен"... *nerd*

Juventus333
12.01.2014 19:45

Няма шанс да вземат Маркиза. Той каза, че иска да завърши кариерата си в ЮВЕ.

GrandeBarca
12.01.2014 19:17

Сардиния бе..Сардия ;д;д; елелелелеел..иначе по темата не вярвам да купят Маркизио.