Симеоне доволен от равенството, Мартино не съжалява

09:35
Симеоне доволен от равенството, Мартино не съжалява
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е доволен от резултата в мача с Барселона, в който не бе отбелязан гол. След нулевото равенство на "Висенте Калдерон" в дербито от 19-я кръг на Ла Лига двата отбора са начело в класирането с по 50 точки.

"Играта беше интересна, двата отбора имаха по няколко възможности, ние на първо място се опитвахме да неутрализираме силните страни на съперника. Винаги се стремим да побеждаваме, но и този изход може да считаме за задоволителен, тъй като Атлетико остава на върха в таблицата", каза Симеоне.

Тата Мартино пък увери, че звездите на Барселона Лионел Меси и Неймар, които останаха на пейката, не са били напълно готови за игра. Двамата се появиха на терена през втората част, но не успяха да пробият отбраната на дюшекчиите. "Те не бяха готови да започнат", категоричен бе Мартино. Той припомни, че Неймар доскоро е страдал от стомашен вирус, който цеди силите, Меси пък не е играл два месеца. "Всеки треньор би постъпил така", отсече аржентинският специалист.

Последният съботен двубой от кръга между Елче и Севиля завърши при резултат 1:1. По-рано вчера Атлетик Билбао разгроми Алмерия с 6:1, а Селта се наложи над Валенсия с 2:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация