Робиньо навива Сити да привлече Карлос Тевес

11:48
Робиньо навива Сити да привлече Карлос Тевес
Нападателят на Манчестър Сити Робиньо призова ръководството на "гражданите" да се бори за подписа на аржентинеца Карлос Тевес. 25-годишният футболист прекара под наем два сезона във Манчестър Юнайтед, на които обаче не бяха готови да заплатят 32 милиона паунда, за да купят правата му.

Сега обаче "дяволите" разполагат с 80 милиона паунда от преминаването на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид и е възможно сър Алекс да промени мнението си относно Тевес. Въпреки, това Робиньо се надява, че Марк Хюз ще успее да привлече аржентинеца.

"Той определено ще се включи чудесно в атаката на тима. Надявам се, че ще е успеем да го привлечем. За мен ще е удоволствие да играя с Карлос. Той е един от най-добрите играчи в света и е срамно, това, че не получаваше шанс за изява в предишния си тим. Ако той наистина напуска Юнайтед и ако интересът на Сити се потвърди, разбира се, че ще се опитам да го убедя да се присъедини към нас. Убеден съм, че с него ще оформим чудесно нападателно дуо. Ако Карлос дойде в тима и ако успеем да привлечем още двама-трима от неговата класа, със сигурност ще можем да се стремим към големи цели през следващия сезон", заяви Робиньо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JKnoxvilee
13.06.2009 15:36

сега с парите от роналдо, манчестър щели да задържат Тевез и ще купят Валенсия

beckham_07
13.06.2009 14:40

Ако Сър Алекс Фъргюсън поиска Марк Хюз само може да си мечтае за Тевез!!!!!!!