Киелини: Канаваро не е предал никогo, спрете с атаките

10:53
Киелини: Канаваро не е предал никогo, спрете с атаките
Централният защитник на Ювентус Джорджо Киелини призова феновете на "Старата госпожа" да прекратят атаките си срещу Фабио Канаваро.

"Нееднократно предупреждавах феновете да не действат необмислено. Обвиняват Фабио, че замина за Мадрид преди три години, но те не знаят цялата истина. Всъщност , той никого не е предавал. На Апенините тифозите са достатъчно емоционални, за да използват този тип думи. Друга ужасна постъпка на привърженици бе и прощалния мач на Паоло Малдини, когато той - един велик футболист, един велик шампион бе обиден на собствения "Сан Сиро", заяви Киелини.

24-годишният бранител изрази надежда, че Канаваро ще съумее да се възстанови за мачовете на италианския национален отбор в турнира за Купата на Конфедерациите.

"Може би няма да е в най-добра форма, но той е капитан и е от тези футболисти, които искат да са на терена независимо от моментното им състояние. Все пак, дори да се наложи да чакаме по-дълго завръщането му, ние в никакъв случай няма да загубим увереността в собствените си сили", допълни дефанзивният играч на "бианконерите" и "А" тима на Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация