Волфсбург иска да вземе Бербатов под наем

10:40
Волфсбург иска да вземе Бербатов под наем
Германският шампион Волфсбург обмисля варианта да поиска под наем футболист номер 1 на България Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед, съобщава "24 часа", като се позовава на немските медии.

Както е известно босненския нападател Един Дзеко вече преговаря с Милан. Фаворит за негов наследник е хърватинът Младен Петрич от Хамбургер. Спортният директор на тима от северна Германия Дитмар Байерсдорфер не иска и да чуе за продажба на Петрич. Затова според "Волфсбургер нахрихтен" той ще е по-склонен да се раздели с перуанеца Хосе Паоло Гереро.

"Той е интересен нападател", казва спортният директор на Волфсбург Юрген Марбах пред изданието.

Такъв обаче е и Бербатов, продължава статията. В нея се признава, че Волфсбург не може и да си мечтае да купи българина, за когото Манчестър Юнайтед плати миналото лято 30 млн. лири. През втората половина на сезона българинът не излизаше редовно титуляр. Той идеално пасва на търсения от Волфсбург профил на нападател с опит в международните мачове.

Утопично е да се мисли за купуването му, тъй като Манчестър Юнайтед ще иска сума, близка до тази, която плати за него. Може би обаче на "Олд Трафорд" ще бъдат доволни чрез преотстъпване да си спестят заплатата на Бербатов за една година, съобщи информиран източник, завършва пасажът за Бербатов във "Волфсбургер нахрихтен".

Агентът на Бербо - Емил Данчев, обаче категорично обяви, че играчът няма да сменя клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
14.06.2009 00:06

dunavec_ май не си добре а ? Ако бербатов е въздух под налягане и вестникарска "звезда" ти къв си ? *thumb_down* *lol* . Хайде няма да те засрамявам ... *angry*

dunavec__
13.06.2009 19:56

бербатов не е никакъв играч, въздух под налягане и вестникарска "звезда". На терена нищо не е доказал, особено пък във важните мачове го няма никакъв и проваля отборите си... слабохарактерен тип нищо повече...

MeToDueB
13.06.2009 18:39

Нани само по лакомия и ушким по гражданство има нещо общо с Роналдо ... сравнение с Роналдо, Нани е около 50 пъти по-слаб, може би .. ако не се лакоми, поне на центрирания може да го докара .. Дано Бербатов си играе неговата игра, никой да не заменя, а да си прави многото асистенции, но и да вкарва двойно повече.

Adrian000
13.06.2009 16:57

Първо невиждам защо да е подиграфка да играещ в най- добрият отбор в Германия ,и също така невиждам как си представяте ,че Бербатов е способен да замени Роналдно, всъщност в Юнайтед си имат "Роналдо" и той се казва Луйш Нани!

arsenov
13.06.2009 16:14

ае стига с тоя риберй бе той човека каза че в англия няма да играе вие още мечтаете за него

JKnoxvilee
13.06.2009 15:39

надявам се, че след продаването на Роналдо, Бербатов ще се разиграе и ще стане голмайстор
иначе нещо не е изключено

Pirin_fen
13.06.2009 12:33

*lol* *lol* "Волфсбург иска Бербатов под наем"?! Е, това е вица на деня...

silvi91
13.06.2009 11:53

Това е възможно да стане само и единствено , ако Бензема и Франк Рибери вземем , но от друга срана и тфа е невъзможно *smile* . Дано Бербо остане на Олд Трафорд ,защото това ще е най-успешният му сезон , както каза отдолу и Методиев. Дано не го дадат под наем , също така да купим и Бензема и Рибери (или поне 1-ния) *wink*

omonigotemile
13.06.2009 11:25

Е то е ясно че остава в Манчестър, ама нали трябва да се спекулира и да се пише още около Бербо. Медии скапани оставете го намира поне през паузата!!!

fena_man_utd
13.06.2009 11:23

Който си го иска БЕРБО ще си остане само с исканията.Няма никакъв шанс да си трагне.

MeToDueB
13.06.2009 10:57

предстоящия сезон се очертава да е един от най-успешния на Бербатов, не само по-успешен от миналия в Юнайтед, но и най-успешен в неговата кариера, защото атаката ще се гради около него, по-лакомите му съотборници Роналдо и Тевес напускат ..

едва ли би отишъл и едва ли Юнайтед биха го пуснали .. дори и за 30 милиона паунда. Не би сменил първенството .. дори и Байерн М да го посикат .. пък камо ли отбора ..

GodOfHatred
13.06.2009 10:54

Това никога няма да стане.Точно сега когато Роналдо го няма Бербатов ще е твърд титуляр и върху него и Рууни ще падне тежеста да водят отбора към победите.