Ултрасите с поредна заплаха към Батков

10:21
Ултрасите с поредна заплаха към Батков
Часовникът с обратното броене на дните на адвоката в Левски тиктака безмилостно, написаха те, пише на първа страница вестник "Тема спорт".

Националният клуб на привържениците на Левски пусна съобщение, в което разказа за случилото се на съботната среща със собственика Тодор Батков. Както е известно, след нея стана ясно, че Гари Родригес няма да бъде продаван на Лудогорец а Антонио Вутов ще поеме към Удинезе. Ултрасите недоволстват от ситуацията, като обявиха, че не се ли промени финансовото положение в клуба, дните на адвокат Батков на "Георги Аспарухов" са преброени.

Ето какво написаха те: "Национален клуб на привържениците на Левски София ви уведомява за следното: На 04.01.2014 г. беше проведена среща с г-н Тодор Батков. За пореден, но и за последен път му беше обяснено, че повече необмислени и некомпетентни решения, които вредят на клуба и открито са в противоречие със синята идея, решения, които петнят името и честта на милионите привърженици, няма да се търпят! След тежък и дълъг разговор г-н Батков ни даде дума и уверение, че Гари Родригес няма да бъде продаден на прекия ни и основен конкурент. Ние разбираме тежкото финансово положение на любимия ни клуб, но понякога в този живот идеите, моралът и каузата означават много повече от парите. Ситуацията със задкулисната и на всяка цена продажба щеше да ни вкара в цирк и унижение, в които ние не желаем да участваме. Трансферът на даден футболист 8 този или онзи клуб не е най-важното, а изцяло грешната и порочна политика, наложена от клубното ръководство. Накратко, ако същото това ръководство не вземе спешни мерки за финансовото и морално оздравяване на клуба, часовникът с обратното броене на дните на адвоката в Левски тиктака безмилостно. Относно трансфера на Антонио Вутов искаме да ви информираме, че най-вероятно ще бъде осъществен в посока Италия. Идеята и името Левски задължават!", се казва в съобщението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
06.01.2014 14:27

Проблемите трябва да се решават в зародиш,за да не ходим да чупим БФС-то,както направиха прошляците от цска.

putopalo
06.01.2014 14:22

Какви наркоманчета те гонят бе,покемон?

myzrael
06.01.2014 12:01

Тези говеда и Бай Ганьо ли ще съблекат *joking*
Аз ако съм на мустака ще им тегля една майна, ще зарежа клуба и ще го оставя на тези лумпенизирани наркоманчета да почват да го издържат....да ги видя тогава колко са велики...смешници!