Пифа взима Стоян Колев в Румъния

10:19
Пифа взима Стоян Колев в Румъния
Бившият футболист на ЦСКА Еуген Трика е поканил Стоян Колев в УТА Арад, съобщава "Меридиан мач". В момента румънецът е начело на отбора в тандем с Ивайло Петров - Пифа. Един от любимците на сектор "Г" Иво Петров обяви за интерес към Стоян Колев и сподели мнението си за ситуацията на "Армията".

"Говорил съм със Стоян Колев. Ние го искаме, но трябва сам да реши. Трика много обича България. Еуген следи изявите на няколко играча от нашето първенство. Помоли ме да организирам зимната ни подготовка да бъде тук. Вероятно ще участваме на турнира в Албена", започна Иво Петров.

"Нещата в ЦСКА ще се подобрят. Надявам се силно това да стане. Състоянието на Черни миналата година не беше много добро. Сега, когато конкуренцията се повиши, направи страхотни мачове. За мен Стойчо Младенов е един от най-добрите треньори в България. Той е главният виновник ЦСКА да се измъкне от деликатната ситуация, в която бе изпаднал. Убеден съм, че в мачовете до края на първенството червените ще се изкачат в класирането", завърши Пифа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация