Попето: Кубан иска ?10 милиона за мен

22:49
Попето: Кубан иска ?10 милиона за мен
"Предполагам, че струвам 10 милиона евро, защото, ако струвах 5 милиона евро, щях отдавна да съм купен. Желанието ми е да премина на по-високо стъпало.” Това призна пред bTV капитанът на националния отбор по футбол и лидер на руския “Кубан” Ивелин Попов.

През лятото клубът от Краснодар отказа оферта от 6 милиона евро за българина от “Астън Вила”. В края на миналата година “Вила” поде нова офанзива за привличането на Попето. Засега само високата цена е пречка за трансфера. Иначе мениджърът Пол Ламбърт харесва много Ивелин и го иска в тима си. Много сериозната трансферна сума към момента изглежда по възможностите единствено на руските грандове, които афишираха интерес към най-добрия асистент в местното първенство. Ивелин Попов е свързван със “Зенит” ЦСКА, “Локомотив” и “Динамо” (М). От “Кубан” обявиха, че искат да запазят най-добрия си футболист. Ако остане в Краснодар обаче, Попов ще изиграе едва 11 мача от март до май, а после и през лятото биха дошли други опции за “по-високото стъпало”.

“Има интерес към мен. Надявам се всичко да завърши щастливо. Едно помня от Станимир Стоилов, който ми каза, че и да не се реализира мой трансфер през един прозорец, след 6 месеца има друг. Затова трябва да се трудиш през това време”, добави Ивелин Попов.
В края на миналата година той получи контузия, но вече е възстановен и ще започне подготовка с “Кубан” в очакване на трансфер.

Капитанът на България разкри и вота си за играч №1 на 2013 г.: “За “Златната топка” гласувах за Франк Рибери, защото спечели всичко, защото допринесе за клубния и националния си тим. Голям лидер е.”
5

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Success
06.01.2014 16:23

Давам 10$ за домашна прислужница да го взема !

enjo2
06.01.2014 11:38

тъй като от Фулъм дават Бербатов за 2 милиона лири .. ако не се лъжа да уточня !

enjo2
06.01.2014 11:37

Заслужено!Даже на тази цена Попето излиза 5 пъти по скъп от Бербатов което за мен е абсолютно заслужено и вярно и реално !!! Ивелин Попов > Бербатов *beer**beer**beer*

elmo_lz
06.01.2014 00:26

Попелето бил доста скъп *joking**joking* нека да има и други като него *smile**thumb_up*