Стрейф: Няма опасност за живота на Шуми

12:44
Стрейф: Няма опасност за живота на Шуми
Няма опасност за живота на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, заяви бившият пилот Филип Стрейф на излизане от болницата, в която е настанен легендарният немец.

"Аз не съм доктор, само преразказвам това, което ми каза доктор Жерар Селан. Михаел е в тежко състояние, но животът му за щастие вече е извън опасност. Той е такова здраво момче, на 45 години е, млад e, винаги е бил във форма. Мисля, че именно това му е помогнало да преживее всичко това", заяви Стрейф.

Той допълни, че има вероятност Шуми да загуби гласа си и не е изключено да остане парализиран в дясната част от тялото. Шумахер навърши вчера 45 години и пред болницата в Гренобъл се събраха около 200 фенове на бившия пилот и на Ферари. Семейството му благодари на всички за подкрепата в този труден период.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
04.01.2014 18:24

и как да стане това ''нищо да му няма'' след тези тежки удари, които е имал в главта и при положение, че не може да дойде на себе си, а е в кома.До колкото е ясно за медиците и простолюдието дългото престояване в кома не води до нищо добро.
Когато човек се намира в кома означава, че с единия крак е на едно друго място, където отиват добрите хора погледнато библейско.
Аз не съм чувал хора с такива тежки травми да се възтановяват напълно така че да водят пълноценен живот в пълния смисъл на думата.
И все пак да оправи до колкото е възможно и толкова.
В действителност сам си е виновен, но се спестява и не се казва.Човек отива да кара ски на писти, а не нейде си до пистите в страни от тях.Тогава е редно да запита човек защо се правят писти, ако може и е правилно да се кара ски извън тях.И отговора тук е елементарен.

my7k0o
05.01.2014 12:02

Пич, един човек когато не е достатъчно запознат с нещата си мълчи! Първо, Шумахер не е в тази кома която ти си мислиш, той е в изкуствена кома и го държат нарочно така! Второ не е отишъл да кара извън пистата защото му е кеф, а до колкото съм на ясно е отишъл да помогне на детето на свой приятел което е паднало! Трето в момента се търсят доказателства (видео записи) за да се разбере какво е причинило това падане! Лек ден и другия път се запознай повече с подробностите *smile*

InveinS
04.01.2014 23:18

Напълно те подкрепям ! Всичко което си написал е истина, макар на някои да не им харесва ! Иначе дано се оправи Шумахер въпреки че цял живот си пада малко шменти...

Jack_19
04.01.2014 15:30

Много гадно едни пишат,че ще остане инвалид,други,че ще бъде сляп,ся гласи ще загуби .... Много ми е жално за Шуми,но аз вярвам,че всичко ще се оправи ! Дано да няма нито едно от тези изброените работи а да си е 6-точки както до сега !