Милан се пребори за подписа на Един Дзеко

17:03
Милан се пребори за подписа на Един Дзеко
Според пресата на Ботуша отборът на Милан е успял да привлече на "Сан Сиро" босненската звезда на германския шампион Волфсбург Един Дзеко. Въпреки отказа на "вълците" да продадат своя голмайстор, в италианската преса вече излезе новината, че играчът има предварителен договор с тима от град Милано.

Босненският национал се е превърнал в основна цел на "росонерите" това лято, които спечелиха 67 млн евро от продажбата на Рикардо Кака в Реал Мадрид. Адриано Галиани потвърди и днес, че иска Дзеко на "Сан Сиро".

" Волфсбург заявиха, че играча не се продава. Ние обаче ще опитаме да го вземем отново, защото той е нашата основна трансферна цел, без никакво съмнение. Ако обаче не успеем да го привлечем, то тогава ще се насочим към следващите ни две трансферни цели."

Играчът има желание да играе на "Сан Сиро" и вече е договорил личните си услови. Подробности около сделката не се съобщават.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

amik81
13.06.2009 18:47

Хубажо е че дзеко идва ама жалко че Кака го продадоха

andpirlo
12.06.2009 23:44

Джеко е добър футболист просто е идеален за Милан *thumb_up*

idol_bg
12.06.2009 23:10

Adrian000....Не мога да разбера,какво против имаш Милан.Непрекъснато се заяждаш на тая тема.Тва е най-голямата простотия,да кажеш че Дзеко или който и да е ще си провали кариерата в Милан.По-голяма глупост от тази не бех чувал.Откак Берлускони е президент не си спомням някой играч да си е провалил кариерата при росонерите.Дори напротив.Много футболисти станаха имена и звезди в Милан.Относно Дзеко,тва е една огромна крачка напред в кариерата му и ако е умен ще се възползва от шанса и скоро може да бъде поредната световна звезда.Волфсбург си е посредствено отборче и такива титли ще му се случват веднъж на 20-30 години.Сега ще си разпродадат звездите и от есента пак ще се борят за зона УЕФА.

Adrian000
12.06.2009 18:59

Дано Дзеко не си провали кариета в Милан *sick* Трябва да си остане във Волфсбург и да побъркат заедно с Графите целият свят

Dagoberty
12.06.2009 18:22

*wink* Хубаво ще е да го вземем.Дзеко е добър играч който ще пасне на отбора. *thinking*