Ферара: Реал изобщо не ни плашат

20:51
Ферара: Реал изобщо не ни плашат
Наставникът на Ювентус Чиро Ферара заяви, че според него Реал Мадрид продължава да не е страшилище в световния футбол, въпреки че "Белия балет" привлече Кака и Кристиано Роналдо в продължение на само пет дни.

"Да, Реал привлече двама невероятни футболисти. Това е вярно, но аз не виждам все още отбор, който да може да ме уплаши. Всъщност, основната философия в Юве е да не се плашим от никой и често го показваме. Уважаваме всичките си съперници и Реал не прави изключение", коментира Ферара на въпрос, свързан с трансфера на Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу".

"Юве също направи страхотен трансферен удар и до края на лятото ще се опитаме още да подсилим нашия състав", допълни наставникът на "Старата госпожа".

Специалисти коментират, че възраждането на "Галактикос" всъщност е добра поличба за Ювентус, защото по времето на първия селектиран от Флорентино Перес Реал Мадрид, "Старата госпожа" на два пъти удари отстрани своя опонент в мачове от Шампионската лига.

В историята най-вече ще остане мачът между двата тима през 2003 година, когато Реал Мадрид с Зидан, Фиго, Роналдо и Роналдо, който е обявен за непобедим и основен фаворит за трофея, получава звучен шамар от Юве на "Деле Алпи" и губи с 1:3, като италианския тим се класира на финала в турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
13.06.2009 03:02

Юве вече направиха добри трансфери. Мисля че Реал имат още много какво да научат от старата госпожа. Юве са Барселона в Италия и не съм бил никога учуден когато Реал са падали от тях.
И не мисля че има от какво да ги е страх, нека не забравяме че допреди известно време те бяха едни от сигурните фаворити за спечелване на ШЛ. Това си е отбор с традиции които може да те смачка винаги и това че се нарича "старата госпожа", а не "белия балет" мисля че се подразбира откъде идва.

deko1991
12.06.2009 22:29

Реал са ни донури даже в групите ги бихме два пъти *devil*