Макаби Нетаня - Бейтар Шимшон, загубен

17:13
Макаби Нетаня - Бейтар Шимшон, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 16 познати от 28 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 30.12.2013 г.:



Макаби Нетаня е най-стабилният клуб в ешелона разположен под елита в Израел. Той притежава отличен стадион, добра селекция и завидни финансови възможности като лидерството му при тези обстоятелства изглежда напълно закономерно. Единият проблем на домакините е отбелязването на попадения. Те печелят срещите си, но доста рядко са убедителни, а това в най-пълна степен важи за домакинските им изяви. От осем домакинства до този момент те завършиха шест с опцията за под 2,5 гола, а това доведе до сериозно недоволство от страна на феновете. Бейтар Шимшон Тел Авив също е един от нискорезултатните тимове в дивизията когато става дума за двубои извън неговия стадион. Четири от последните пет излизания на Бейтар приключиха с "ъндър" и тук голова развръзка изглежда малко вероятна. Точен резултат в полза на домакините от 1:0 или 2:0 може да се окаже добър предновогодишен подарък за тези, които проявят смелост.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.85

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beneficato1
30.12.2013 22:15

Аз пък съм убеден ,че и през 2014 ще си я кара както досега,сиреч ще си познава около 50-60 прогнозите,което за пореден път отбелязвам,при тези двойни шансове,ъндъри,оувъри и тем подобни си е пълен резил*blush*Е сега очаквам mistral-a да ми обясни колко съм глупав и заблуден и как не съм разбрал,че въпреки това ROI e положителен хеххехе*joking*

mistral
31.12.2013 09:02

Devic, няма смисъл. Едно е да си 20 години и да искаш да се научиш, съвсем друго – да си на 40 с акъл за не повече от 20 и възпитание на селски бек. Освен това такива неудачници придобиват чувство за пълноценност като ги храниш и им даваш простор за простотията. Англичаните са си го казали – накажи го с уважение. Затова кротко му благодари за Просвещението и Светлината, която разнася. Вонята и простотията му се преглъщат, важното е, че придобиваме Знание. Вярно, че не е поднесено по най-добрия начин, но хубавият кон и под скъсан чул се познава.

beneficato1
31.12.2013 00:58

То пък като гледам Жорето се е скъсал от печалби с тия двойни шансове ,ъндъри ,оувъри и други заблуди ,че като коефициента е по-малък печалбата е по-сигурна.След като се титулуваш специалист би трябвало да имаш куража да заложиш на по рискови мачове,защото се предполага ,че разполагаш с време и информация ,с която по -голямата част от хората не разполагат т.е. ти си професионалист.За това да кажем отиваш при адвокат,когато се развеждаш или на доктор,когато се наложи да те оперират от апендисит например-дано не ти се случват и двете-а не да ми залагаш като пълен мишок на 1.60 и пак да не познаваш нищо.Напротив най-големити печалби се реализиран на 1х2

devic
31.12.2013 00:44

виж сега, не знам какво търсиш тука щом тъй или иначе няма да кажеш нещо полезно,обаче си мисля че си объркал сайта. може би си искал да набереш ясновидци.ком,а не съвети за спортни залози. пари не се печелят с 1х2 на троен мач и ти като преуспял разбирач би трябвало да си го осъзнал.а и нали си доста напред с нещата,защо си губиш времето тук. благодарен съм,че мислиш и за нас в този труден период,обаче излез с нещо качествено без поредните брътвежи без грам смисъл.

viking25
30.12.2013 20:42

2-1 е мачът вече, очаквам силна серия от г-н Сотиров от 01.01.2014, когато започват стойностните мачове, иначе преди този мач гледах статистиката, 50:50 са овъри и ъндъри за Макаби