АФП: Травмата на Шумахер е сериозна

21:11
АФП: Травмата на Шумахер е сериозна
Травмата на Михаел Шумахер в главата е сериозна, съобщи АФП. Агенцията се позовава на източници от курорта Мерибел във Френските Алпи.

Все още няма никаква официална информация за точното състояние на седемкратния световен шампион във Формула 1. По-рано днес стана ясно, че бившият пилот е откаран с хеликоптер и настанен в клиника в Гренобъл, но от неговия щаб обявиха, че състоянието му не е тежко и той е в съзнание.

Шумахер се е пързалял на ски заедно със своя 14-годишен син, подхлъзнал се е и е паднал, като е ударил главата си в скрит под снега камък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
30.12.2013 01:51

Състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шuмахер е критично, съобщиха от болницата във френския град Гренобъл, където германецът е настанен. Тази сутрин Шуми удари тежко главата си в камък по време на ски в курорта Мерибел и веднага бе откаран в болница в малкия град Мутие, след което е бил транспортиран към Гренобъл. При пристигането си Михаел е бил в състояние на кома и се е наложило да бъде опериран незабавно. Първоначалните данни по-рано днес бяха, че падането не е толкова тежко и няма опасност за живота на легедарният пилот, но последната информация е, че състоянието му не е никак добро.

Жалко дано се оправя най-големия *cup*

levskirealfen
29.12.2013 23:16

Великан! Най-великият пилот някога във Ф1! Поне според мен беше грешка да се връща, но той си знае най-добре! Най-хубаво е да се откажеш, когато си на върха!

SuperSizee
29.12.2013 21:53

Не може да се удавиш, ако ти е писано да се обесиш. Дано се оправя по бързо, защото такива личности да ги губим по този нелеп начин е трагично.

Bundesligarcho
29.12.2013 21:35

С болидa се блъскaше и пaк нищо му нямaше, сегa с едни ски ще се претрепе. Опрaвяй се бързо!

NoDiggity
29.12.2013 22:51

Е Колин МакКрий как загина? *smile* Толкова години ралита, опасни завой, обръщане по таван и накрая авария с хеликоптер.. Шуми и той го хващаха с 300 в града с някакви ферарита и колко катастрофи и той има и сега ще е върха на сладоледа да почине недай си боже от такъв нелеп инцидент..