Морейрензе - Ковиля, загубен

15:36
Морейрензе - Ковиля, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 16 познати от 26 мача - 61.5% успеваемост

Залог на деня за 28.12.2013 г.:



Морейрензе категорично е най-добре селектираният отбор в първа португалска дивизия. Това че сега той не се намира на първо място в класирането скоро ще бъде променено. Тимът дълго беше лидер, но това че не спечели нито едно от последни си четири домакинства му коства първата позиция. Все пак той успя да компенсира актива си като взе две поредни победи навън и както е видно днес в петия си опит ще бъде пределно мотивиран да заслужи и пълен актив точки през своите фенове. Спортинг Ковиля е в горната част на класирането, но е лишен от конкретни амбиции и логично се представя на приливи и отливи. По-рано през кампанията Морейрензе победи този опонент като гост и днес посредством по-високата си класа и мотивация следва да направи също. Домакините имат сили да спечелят този мач и с повече от един гол разлика.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.67

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
29.12.2013 12:02

Ако мислиш, че ще почна да ти обяснявам, много се лъжеш. Обяснява се на хора, които имат желание + умствен багаж. При теб нещо не ги виждам. Но това е добре. Трябва да има повече такива хора, моля се за това. Все пак букитата трябва да печелят отнякъде за да могат да преглътнат и загубите *smile*

beneficato1
29.12.2013 11:09

Чакам mistral-a да обясни, как така поредната супер жалка прогноза на "специалиста" беше опровергана от действителността?Ако на подобни прогнози си залагал над 1 000 000 лева няма как да ти се получи РОИ-я*smile*

kozel4e
29.12.2013 12:20

Защо въобще на който и да е мач трябва да се слагат 1 000 000 лева? Започвайки да играем, трябва ясно да си даваме сметка, че няма да познаваме всички мачове. Този мач не съм го и видял, човека просто предлага някаква алтернатива и ако тя съвпада с моите виждания бих могъл да опитам нещо с някаква сума. Вече с каква всеки си преценява, според моментните възможности, коефициента и т.н. Никога all-in, щото никога нищо не е на 100 % сигурно. Аз бих бил доволен някой да ми дава 100%-ва сигурност, па дори и 1.02 да е коефициента, ама няма за съжаление *smile* Така, че следете си рубриката и си преценявайте. Колкото до mistral, можеш винаги да го попиташ за мнение човека, не е отказал, а е доказал се в тоя "спорт". И пак последно ти си преценяваш дали да опитваш даден мач или не.

kozel4e
29.12.2013 10:05

*smile* ще видим, двойка, двойка, Х, и накрая една хуубава 1-ца *smile* много са силни Пуул. Само не забравяйте, че вероятно Челси няма да им предложи атакуващия стил на Сити и възможността да играят на контри. Това беше мача, който можеха да вземат Пуул - този със Сити. Не си мислете, че с Челси ще е по-лесно щото уж са по-слаби от Сити. 1-ца, до Х е мачлето, особено ако Челси отбележат първи, или не падне рано гол.

HeatAr29
28.12.2013 20:31

Абсоютно съм съгласен,крайно време е да падне този рекорд,а ако някой може да го направи,това е Пул.

devic
28.12.2013 15:51

ако е равен до почивката го брой печеливш

fearcho
28.12.2013 15:44

Какво мислите за челси-поол дали ще стане 2ка ?

fearcho
28.12.2013 17:41

Да, а и за всичко си има първи път,все някога тази статистика ще се развали,а си мисля, и че пул ще са изключително мотивирани след резачката, която получиха срещу сити... ще ги пробвам с арсенал 2ки,а пък к'вото стане *smile*)

HeatAr29
28.12.2013 16:14

И аз много си мисля за двойка,защото коефициентът е много хубав.От една страна имаме рекорда на Моуриньо,който няма загуба като домакин в ПЛ.От друга страна имаме много колеблива игра на Челси и много добра на Ливърпул,които несъмнено не заслужаваха да загубят срешу Сити,но съдията,а и някои грешки и пропуски им попречиха.Лично аз си мисля,че този рекорд на Моу рано или късно трябва да падне.Уест Бром бяха доста близо и единствено съдията им попречи.Като гледам статистиката Пул играя доста успешно като гости на Челси-мисля,че имат само 1 загуба в последните 4-5 мача,а и доста спечелени победи,като в тази статистика не визирам само мачовете в ПЛ,а и за разните купи.Аз си мисля,че ако някой може да бие Челси,това определено са Пул.Те ще са и доста мотивирани след мача със Сити.От друга страна двойният шанс е 1,70,а това си е отличен коефициент.И естествено най-големият проблем е непредсказуемостта на Челси,Преди 2 дни биха едва с 1 на 0 Суонзи след като само на полувремето имаха 8 корнера и около 10 удара по посока на вратите.Би могло да се пробва 2,но с малко пари.Далеч по-сигурният залог за мен е двоен шанс.Според мен поне вероятността Пул да загубят е нищожна.