Левски засилва Генков в Израел

10:32
Левски засилва Генков в Израел
Левски е напът да се раздели с нападателя си Цветан Генков. "7 дни спорт" научи, че през следващата година деветката на сините може да се подвизава в израелското първенство.

С тежката задача да намери отбор на Генков се е заел Емил Велев. Той ще използва контактите си и добрите отношения, които е създал в Израел, за да осигури така желания трансфер на нападателя. Засега вариант за 29-годишния играч е седмият в класирането на Висшата лига на Израел - Апоел Тел Авив.

През последния месец сините усилено работят по изходящите трансфери на "Герена", за да могат да закрепят финансовото си положение. За никого не е тайна, че парите в Левски са кът, а свежите финансови постъпления могат да бъдат набавени единствено с продажбата на играчи. Освен това клубът се опитва по всякакви начини да свие бюджета си за заплати, което неминуемо ще доведе до раздялата с някои от играчите, които не са твърди титуляри в състава на Антони Здравков.

Както е известно, Цветан Генков е сред футболистите, които прибират най-солидните парични възнаграждения на "Герена". По договор голаджията трябва да получава около 200 000 евро годишно. Това е една от причините клубът да пожелае раздяла с него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация