Кардиф уволни Малки Макай

16:39
Кардиф уволни Малки Макай
Собственикът на Кардиф Сити Винсънт Тан уволни мениджъра на тима Малки Макай, потвърдиха от уелския клуб на официалния си сайт.

Тан и Макай са в тежък конфликт от миналата седмица, когато малайзийският бизнесмен поиска оставката на треньора. Това предизвика гневната реакция на феновете на синигерите, което временно спаси главата на Макай, но след вчерашната домакинска загуба от Саутхемптън с 0:3 търпението на Тан се е изчерпало.

"Бордът на директорите на Кардиф Сити днес освободи Малки Макай от неговия пост. Нов мениджър ще бъде назначен и обявен в близко бъдеще", обяви клубът на своя сайт.

Букмейкърите веднага обявиха бившият нападател на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр за фаворит за поста, а друг вариант за нов мениджър на Кардиф е Свен Горан Ериксон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
28.12.2013 16:25

такива неадекватни, ограничени, слабоумни същества като Тан, колкото по-далеч стоят от футбола, толкова по-добре.тотално извращение прави с Кардиф.

dzhalev_71
28.12.2013 13:47

Оставете тая работа, че Тан е уволнил асистента на Макай. Има и друг проблем. Когато спечелиха промоция, собственика каза, че е предвидил 25 милиона паунда за нови играчи. Е да ама Кардиф изхарчиха 40 милиона. И малко преди конфликта между двамата Макай отива при него и му казва, че ако отбора се подсили с 2-3 нови през януари ще е добре. Явно онзи го е разбрал погрешно и от там тръгна всичко.

Както и да е, желая му успех на Малки. Вчера се говореше, че може да поеме УБА. Дано се случи, защото е добър треньор.

Mesut213
27.12.2013 20:17

Гласят Йълмаз Вурал за нов треньор на Кардиф в турската медия, вече не знам до колко е вярно това твърдение *smile* . Времето ще покаже, кой ще наследи Макай.Дано им провърви играта на Кардиф от сега нататък.

Balki89
27.12.2013 18:53

Не мога да разбера какво е очаквал Тан от Кардиф и в частност Макай? Първо Кардиф идва от долната дивизия и след коледа е над чертата за изпадане. Второ прави добри мачове като например победа срещу Манчестър сити и равен с Манчестър юнайтед. Ако Тан е очаквал да се бори за шампионската титла явно е голям мечтател! Лично аз харесвам Макай като треньор!
YNWA

golemiq_geshan
27.12.2013 20:07

Освен , че не е очаквал , то резултатите на Кардиф преди да гръмне този конфликт между двамата бяха мога да кажа повече от задоволителни , предвид ресурса , с който разполагат . Това да уволнят най - близкия ти човек и на негово място да ти натрапят някакво хлапе , само защото е приятел на сина ти , го няма дори в България ! Твърде непрофесионална и малоумна постъпка за бизнесмен от неговото ниво ...

viking25
27.12.2013 18:24

И като реакция от тази новина, въпреки високия коефицент (около 3), 2-ката на кардиф -съндърланд утре /28,12/ е един от най играните знаци в тиража в момента.

BuTaMuH_C
27.12.2013 17:07

сега феновете ще побъркат собственика на отбора,няма да го оставят така