Литекс си върна Небойша Йеленкович

11:41
Литекс си върна Небойша Йеленкович
Бившият капитан на Литекс Небойша Йеленкович, играл за последно в Спартак Търнава, подписа дългосрочен договор с "оранжевите".

Един от най-успешните чуждестранни футболисти в историята на Литекс се срещна в Ловеч със собственика Гриша Ганчев, финансовият директор Величко Дихонов и главният мениджър Стойчо Стоилов. След кратък разговор с тримата новината беше факт – Йеленкович отново е играч на двукратния шампион и четирикратен носител на Купата на България.

"Няма как да не се радвам. Прибирам се у дома. В Литекс премина една голяма и успешна част от моята кариера. С г-н Ганчев се разбрахме точно за 2 минути", заяви пред официалния сайт на Литекс Небойша Йеленкович по мобилния си телефон, докато пътуваше от Ловеч за Нови Сад.

"Надявам се, че ще помогна на отбора да се пребори за трофеите в първенството. Очаквам да направим пробив и в турнира Лига Европа, допълни сърбинът с български паспорт.

"Радостни сме от този трансфер и се надяваме Небойша Йеленкович да бъде част от отборът, който ще постигне сериозни успехи през следващия сезон", коментира Величко Дихонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация