Канаваро: Зидан е най-неприятната личност, която съм срещал на терена

11:15
Канаваро: Зидан е най-неприятната личност, която съм срещал на терена
Футболистът на Ювентус и италианския национален отбор Фабио Канаваро нарече звездата на световния футбол от близкото минало Зинедин Зидан една от най-неприятните личности, която е срещал по терените.

"Предполагам, че моите думи навярно ще покажат арогантност, но аз държа да кажа това в прав текст: Зинедин Зидан е навярно най-неприятната личност, с която съм се срещал на терена. Велик шампион и не по-малко велик играч, но понякога той е просто непоносим. За него принципите на феърплея са абсолютно чужди", именно по този начин капитанът на "Скуадра арзура" е представил световния шампион от 98 година в автобиографичната си книга.

35-годишният защитник призна, че за завръщането му в Ювентус сериозна роля играе и дългогодишното му приятелство с наставника Чиро Ферара.

"Когато имах проблеми в Мадрид, той ме подкрепяше. А за връщането в Юве се реших след едно негово обаждане. В края на април Чиро ми се обади и ми даде да разбера, че се нуждае от мен. След това аз вече нямах съмнения в кой тим ще започне за мен следващия сезон", сподели Канаваро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TNO
12.06.2009 14:31

Спомням си няколко удара с чело от страна на Зидан.Ама е
велик играч де няма спор