Кардиф - Саутхямптън, загубен

14:27
Кардиф - Саутхямптън, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 16 познати от 24 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 26.12.2013 г.:



Кардиф загуби с доста неприятен резултат в последния кръг, когато гостува на Ливърпул, но това може да бъде компенсирано, макар и частично с точка или три днес. В Уелс винаги се гостува доста трудно като и Манчестър Сити, и Манчестър Юнайтед вече разбраха това, а и трябва да е ясно, че най-краткият път към спасението за домакините минава през набирането на точки на техния стадион. Столът на техния мениджър също се клати, като той си позволи да коментира това след поражението от Ливърпул, като вероятно цели да мотивира играчите си и да ги направи по-съпричастни с този негов проблем. Саутхямптън е приятната изненада този сезон, но той трудно ще може да задържи високото си ниво, като колкото и банално да изглежда основната причина за това е късата резервна скамейка. За конкретния двубой гостите няма да могат да разчитат на поне половината от титулярите си, а това няма как да не рефлектира върху представянето им. Саутхямптън няма да използва Клейн и Шоу (вторият е под въпрос) в защита, титулярния си вратар Артур Боруц, а в средата на терена До Право и върлината Венеяма. Всичко това занижава шансовете на гостите да спечелят, а срещата е от типа задължителни за добавяне на точки от гледна точка на домакините. Евентуално поражение за Кардиф може да доведе до катаклизми и промени в клуба.

Прогноза: , Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
26.12.2013 21:54

До коментар [@comment 1536085] от [@user valdes021]:

А бе хубаво си познал... ама защо залагаш в ЕФУ бе, пич?!

valdes021
27.12.2013 00:02

Вече отвсякъде стремят да те цакат.Държавата. не печила достатъчно от сайтове със залози и дай тях да цакаме,че хората които залагат там да няма къде да залагат. Това е друга тема,в която не ми се влиза. Лека нощ и успех със залозите.

sami
26.12.2013 23:21

А бе отвиквай докато е време *smile* Шегувам се, изборът си е твой... но определено не е в твоя полза. Аз лично откакто удариха по свободата на залозите в нета и се зарекох да не сложа и 1 лев на ЕФУ... Защо да ме цакат с топла бира, то е нещо подобно като с БГ ТОТО-то, защо да храниш душманите си- ей такива като майката на Пеевски например, не си струва...

valdes021
26.12.2013 22:19

Вече съм свикнал там да залагам.

fearcho
26.12.2013 17:21

Аз го играх 2ка дори вече водят с 2 гола *smile*