Ман Юнайтед изтръгна победа срещу Хъл Сити след страхотен обрат (видео)

16:44
Ман Юнайтед изтръгна победа срещу Хъл Сити след страхотен обрат (видео)
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна впечатляващ обрат от 0:2 до 3:2 при гостуването си на Хъл Сити в първия мач от 18-ия кръг на английската Висшата лига.

Червените дяволи по традиция се представят много силно в мачовете си на "Боксинг дей", но днес започнаха трагично на "Кей Си Стейдиъм". Домакините излязоха напред в резултата още в 4-ата минута, когато Алекс Брус надскочи Патрис Евра след изпълнение на корнер, а Джеймс Честър се разписа отблизо за 1:0. В 13-ата минута защитата на червените дяволи отново се пропука фатално. Този път възпитаниците на Дейвид Мойс изпуснаха Дейвид Мейлър в наказателното поле, ирландецът стреля неубедително, но топката се отклони в крака на Джони Евънс и влетя в мрежата на Давид де Хеа.

В 18-ата минута Рафаел да Силва получи контузия и бе заменен принудително от Аднан Янузай, който още с появяването си в игра спечели пряк свободен удар за Манчестър Юнайтед. При последвалото центриране Уейн Рууни сервира топката на главата на Крис Смолинг и бранителят намали разликата в резултата.

Малко по-късно, в 26-ата минута, Рууни напълно заличи предимството на тигрите и възстанови равенството с топовен изстрел извън наказателното поле. В оставащото време до края на първото полувреме играта остана под контрола на червените дяволи, но до ново попадение не се стигна.

В началото на второто полувреме футболистите на Хъл Сити заиграха по-уверено и пренесоха играта в половината на съперника, в резултат на което Де Хеа трябваше да се отчете с няколко ключови спасявания, за да опази вратата си от трети гол. В 66-ата минута обаче Йънг се озова непокрит по десния фланг на атаката на червените дяволи и отправи центриране към намиращият се в наказателното поле Рууни, но преди топката да стигне до английския нападател Честър се намеси лошо и си заби нелеп автогол.

До края на двубоя възпитаниците на Стив Брус опитаха да стигнат до равенството, но Дани Греъм направи пропуск от много чиста позиция. Минута преди края пък Антонио Валенсия получи втори жълт картон и бе изгонен.

С третия си пореден успех Манчестър Юнайтед се изкачи до шесто място и се доближи на пет точки от лидера Ливърпул. Хъл Сити остава на 12-та позиция с актив от 20 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Di
26.12.2013 19:11

[@link https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1517420_465639480207280_1879532847_n.jpg]

valia.stankova1
26.12.2013 20:17

точно така е, в началото плюят,колко много ще ни бият,а накрая минават с номера "късметлии". GGMU ♥

Rezors
26.12.2013 19:07

Аз казвам - 5-то място,да не уволняваме Мойс,и другият сезон 1,2 може и 3 място и отбора е с друг облик*wink**tongue**smile* Дайте му време,ето видяхме как като влезна Янката и играта се опрай и направихме един от всеизвестните ни обрати*smile*Приятна вечер на всички!
П.С.Без шизофрен*ка anders0n*thumb_down*

manutd_forlife
26.12.2013 18:16

Я вижте вие, Юнайтед се върна в мач след като падаше с 2 гола. Като гледам Мойс ще направи машини от Юнайтед доста по-скоро от очакваното. Доста жалко за другите отбори...

DuFkaTa
26.12.2013 18:35

А дано ама като гледам какви сме колебливи и как Ливърпул и Арсенал си газят "слабаците" а ний се мъчиме срещу тях, като гледам че и Сити почнаха да си оправят гостуванията, само Челси кадето и те са си непредвидими ама по малко от нас. Ще поживейм, ще видим.

DuFkaTa
26.12.2013 18:33

Рафаел се контузи, и излезна на сметката на Янузай...Валенсия отиде бек, а Янузай на мястото на Валенсия. Според мен така дясната зона по се активизира. Даже и първия гол дойде от фал, в който май Валенсия пусна пас зад защитата за Янузай и го фаулираха. Там Руни центрира и Смолинг вкара.

manutd_forlife
26.12.2013 18:31

Това, че сме колебливи е ясно. Обаче забелязах нещо което наскоро почнаха да показват юнайтед. Почнаха пак да играят като победители. Върна се самочувствието в отбора, нещо което много ни липсваше. Отборите почнаха да не се страхуват от нас. Сега като видяха, че дори с 2 гола преднина не могат да вземат точка от нас момчетата ще си върнат вярата в себе си( а те трябва да я имат, все пак повечето са шампиони на Англия) Иначе според мен още ни липсва силата за шампиони, но топ 4 не виждам как ще ни го вземат.

sdw
26.12.2013 18:30

Само не разбирам какво общо имат Рафаел и Янузай като позиции?В смисъл наистина ли на единия на мястото е вкаран другия,защото не съм гледал мача.Единия е десен бек,другия е полузащитник...

DuFkaTa
26.12.2013 18:26

МН избързваш със това изказване...Юнайтед все още сме колеблив отбор. Аз лично не очаквах да обърнем мача. Като че ли добре че се контузи Рафаел че да пусне Янузай да се вкара острота, щото така както ги гледах мн ми наподобяваше мача на тези с Уест Бромич, Евертън и още един дето паднахме. Просто ни вкарват и ние не натискаме а си цъкаме се едно водим с 2 на 0. Този път добре че върнахме бързо двата гола, но следващия път може и да не успеем. Смешно е да се говори че ще станем машини с такива "детски" грешки в защита. Айде дано влезнем в топ 4, инак ще е пагубно.

durduland
26.12.2013 18:03

Играха равностойно с Реал- естествено

sdw
26.12.2013 18:23

Бе да е,сега видях и другите коментари на привърженик на Мадрид,чиито коментар аз също НЕ подкрепям.Така е,мача беше равностоен.И когато видя фенове на Мадрид да пишат такива коментари,ми става по-неприятно отколкото на някои други отбори.

sdw
26.12.2013 17:57

Тоя Андерсон как в тема за Хъл Сити и Юнайтед започна да говори за Чакър човек.

durduland
26.12.2013 18:03

По принцип, че той е дебил така е- но в случая бе отговр на ваш привърженик, който показваше капацитетни знания на тема футбол и си имаше на идея точно колко силни са Юнайтед. Фен, който например преди година обясняваше как Реал ще бият Юнайтед с общо 6-7 гола. Нещо , което не стана. Уж трагичните Юнайтед играха равностойно с Юнайтед и лично според мен Юнайтед по-заслужаваше да продължи напред

durduland
26.12.2013 17:57

ХАХАХА- каквото и да стане някои хора не могат да млъкнат. Ако съдията ни подпре - революции се вдигат. Ако пък не, а напротив - Юнайтед имат късмет, калитари са. И естествено изкачат фенове с доводи от сорта на -'' Е, да ама Юнайтед имат по-малко купи от Реал Мадрид''. Нищо общо с темата- важното е да се покажат завидни знания на тема футбол. Или - Юнайтед бият с автогол- е няма такива калитари. Обаче същите хора при втория гол на Хъл се възхищаваха на уменията на Хъл. Честито на феновете на Юнайтед- след 2 дена нов много важен мач. Радвам се че и взехме такъв мач- показахме характер.

sdw
26.12.2013 17:28

До коментар [@comment 1535687] от [@user Anders0n]:

Нещо май комплексчета улавям.

sdw
26.12.2013 17:51

Ми да човек,и то не е само в тая тема за жалост...

ComeOnYouReds
26.12.2013 17:30

Аз комплексчета улавят от всеки втори в тая тема!

Dmxter
26.12.2013 17:22

Много голям късмет извадиха Юнайтед, бяха надиграни през по-голямата част на мача. С тая игра и топ 4 ще е трудно постижение.

MUArmy
26.12.2013 17:10

Точно днеска си викам, че всичко ще млъкне, а то пак недоволни има... вместо да се засрамите, защото се видя, че не бяха отсъдени 2 дузпи за Манчестър Юнайтед и се даде несъществуващ корнер, от който дойде гола, вие пак леете простотии. Как може да има толкова комплексирани деца - та вие повече мразите Юнайтед, отколкото да сте фенове на някой отбор. Ако бяха спестени червен картон и две дузпи за Хъл и бяха подарили гол за Юнайтед - цял свят беше да скочи на съдията, но сега не. Каква е разликата ми кажете, след като съдийството не е било на ниво ?

petko9305
26.12.2013 17:00

Много спамите. Значи за Ман.Юнайтед, трябваше да има точно две дузспи. Първата трябваше да бъде когато играч на Хъл Сити направи завъртане от 180 градуа и се измъкна от Валенсия, но всъщност в един момент играча на Хъл си помогна с ръка тоест умишлена игра с ръка е равно на чист червен картон и дузпа за Ман.Юнайтед. Вторият такъв случай е през второто полувреме, когато играч на Хъл спъва Евра в наказателното поле, а извършитялт на нарушението трябваше да получи поне жълт картон, че дори червен. При автогола мога да кажа, че самото центриране беше адски добро тоест силна и точна топка, а играча на Хъл просто се озова там в погрешния момент и я пресече право в вратата, а гола беше почти неизбежен. Правилно изгониха Валения, а Руни получи заслужен жълт картон защото няма право да ругае съдията, но се видя, че и самия съдия е пълен олигофрен.*sick*
Относно спора ви за големите отбори е повече от ясно, че Ман.Юнайтед, винаги е бил от най-големите отбори през последните най-малко 20 г., че дори бяха и най-постоянния отбор в Европа като цяло*beer*

ComeOnYouReds
26.12.2013 16:59

Късмет за Юнайтед?!Момчета искам ви сериозни гол от несъществуващ корнер и автогол на Евънс който си направи двойно подаване с нападателя им.Късметът беше по-равно за двата отбора и това всеки неутрален човек би го казал!

RMAD1902
26.12.2013 16:52

Страшна драма ама може ли да сте толкова прости всеки отбор има слаби сезони всеки отбор има трудни моменти Челси да не би да са много добри ако не беше съдията с Уест Бром щяхте да си загубите както трябваше ама айде ся минало е трябва да се даде шанс на Мойс добър треньор е помните в Евертън какво направи последните 3 сезона някви лапенца ще ми се пишат фенове на Челси по 15 16 годинки пък не си знаят историята пък не се осъзнават че г-н САФ когато и да ги е хванал ги е тупал както си иска *wink* с уважение специално към саф смешни сте хейтърчетата смешно е да обиждате Мойс който не го харесва не е гледал изявите му в Евертън

genchy
26.12.2013 16:48

paradise11 Под "по-успешен" отбор,мисля че имаш предвид цялостната история на клуба, а ако сравняваме постиженията на Реал Мадрид и тези на Ман.Юнайтед в Европа , то равносметката е,че Реал Мадрид има 9 купи на Шампионска лига, докато отборът от Манчестър е едва с 3...

miro__
26.12.2013 16:45

Айде честита победа,тея Хъл Сити кви бяха че не ги помня *lol*

genchy
26.12.2013 16:41

Защото доколкото аз знам Байерн е петкратен носител на купата на Шампионската лига.

NoDiggity
26.12.2013 16:39

Айде хейтъри заповядайте! От 0:2, 3:2! Туй Смелсито когато го направят елата ми се обадете! Жалкари!

RMAD1902
26.12.2013 17:05

Нямаме шл спечелена а вие от кога не сте играли в шл бе говориш за Реал Мадрид добре ама в тоя момент ще ви смачкаме както си искаме пак си помисли кой е най успешния отбор в ЕВРОПА а кво сръвняваш Испания с Англия като в Испания в момента има 3 отбора който са достоен отбор да стане шампион а Англия в момента се борят 5 отбора Барселона не бяха никой когато САФ водише Ман Юнайтед Барселона стана отбор заради Йохан Кройф и ние може да се похвалим с 32 титли за 27 години САФ направи много за тоя отбор а те всяка година са в европа в най престижния турнир пак си помисли от кога не сте играли шл

paradise11
26.12.2013 16:45

Тук преспокойно губихте мача,но късмета ви покри и при 3-тият ви гол и при пропуските.

genchy
26.12.2013 16:38

paradise11 Колко пъти Манчестър Юнайтед е бил носител на купата на Шампионската лига, или май ти създаваш в момента алтернативна футболна история?

Rezors
26.12.2013 17:32

Май искаше да кажеш Реал Мадрид*smile* Не Реал И Мадрид*smile*

paradise11
26.12.2013 17:00

НЕ тук имаше въпрос,как може да се сравняват отбори като БАрселона и Байерн с Ман Ю,а разликата не е фрапантна,а всъщност е доста малка и да не забравяме,че Английските отбори им беше забранено да участват в ШЛ,въпреки че по това време Ман Ю,не си спомням да са били шампиони.Барселона като история не превъзхождат по нищо Ман Ю.

Mesut213
26.12.2013 16:53

Пич, както винаги сам си противоречиш. В началото на мача при 2-0, говореше как е невъзможно да се обърне мач с/у великия Хъл Сити ( само защото е във Висшата Лига ), защото 3 гола са били прекалено много. След като стана 3-2 не видях коментар, където да посочиш, защо стана така, защо ? Както и да е, и сега искаш да кажеш, че Манчестър Юнайтед е по-преуспелия отбор измежду Байерн,Реал и Мадрид ( не съм срещал такъв фен на Ливърпул, който защитава "Червените дяволи" толкова много ). Впоследствие genchy ти задава въпрос, а ти му отговаряш с това - " Ами Реал в последните години,колко пъти е печелил ШЛ,а колко пъти я е печелил Ман Ю,последните 10 примерно,колко пъти е ставал шампион на страната си,колко Ман Ю." Разбирам, че по това сравняваш отборите и аз сега ти задавам - Барселона колко пъти е печелил ШЛ последните години ( и то с/у именития Юнайтед на финал ) ? 6 титли ако не се лъжа ( може и 5 да са ) за последните 10 години в Ла Лига за Барса и 7 титли в Англия за Юнайтед за последните 10 години... Не знам как ги сравняваш тези отбори, но ето посочвам ти факти, а не празни приказки.Изобщо няма да коментирам, какво каза за Барса, че са станали силен отбор последните години...

paradise11
26.12.2013 16:44

Ами Реал в последните години,колко пъти е печелил ШЛ,а колко пъти я е печелил Ман Ю,последните 10 примерно,колко пъти е ставал шампион на страната си,колко Ман Ю.

headhunters
26.12.2013 16:34

Пак с автогол , а бе тия късмета май никога не ги изоставя *lol*

Anders0n
26.12.2013 16:26

До коментар [@comment 1535734] от [@user genchy]:

Да е после погледнах,извинявай пате,щи го подам довечера да си поиграеш за да ти се реванширам *sad*

Anders0n
26.12.2013 16:20

Майкъл Карик щял да замени Майкъл Карик хахахах Бобииии пак си пил преди работа!

_beroe_
26.12.2013 16:25

Коментатора май е Георги Драгоев, просто гласовете са им много еднакви и аз преди ги бърках.

chelsea_mi
26.12.2013 16:16

хаха сега дузпа и гол от засада и 2-5 *lol**lol**lol**lol*

chelsea_mi
26.12.2013 16:42

Може и от Пирин да паднат но излезнаха от групата нали ? и сега ще видим кой ще стигне по напред *smile*

futbolista123
26.12.2013 16:40

падаме от големи отбори добре а челси падат от базел най големия отбор нали

nikshan11
26.12.2013 16:39

В Европа особено са доста по успешни от Байерн,Реал или Милан нали тка?

chelsea_mi
26.12.2013 16:38

Да не би да имате повече купи от Байер или Барселона.. или пак повече купи от Реал .. а да не говорим в шампионската лига .. когато се изправите срещо по-голям отбор и нещо не ви върви а ? *wink*

paradise11
26.12.2013 16:34

Говориш наизуст,Ман Ю са по-успешни от Барселона и Байерн.Барселона не се отличаваха от отбор като да кажем Астън Вила допреди 10 години.

chelsea_mi
26.12.2013 16:32

Юнайтед са нищо пред Байерн , Милан , Барселона и Реал..

nikibeckham
26.12.2013 16:21

А Челси как стана шампион за последно? Не беше ли точно с гол от засада на Дрогба именно срещу Юнайтед *wink*

wesselin1994
26.12.2013 16:15

Тва си беше корнер, каква дузпа. Видя се на повторението много ясно как игра с топката.

Livepool_fan
26.12.2013 16:15

Каква дузпа, вие слепи ли сте? Играчът на Хъл изчисти топката, а самият Евра протестира за корнер. Не слушайте некомпетентния коментатор.

Arsenal966
26.12.2013 16:13

Евра падна много лесно ! Лошо го изигра положението,можеше да изработи дузпа за отбора си но...

Crazy89
26.12.2013 16:13

Евра протестираше за корнер според мен, но няма значение *lol*

NickoRM
26.12.2013 16:12

Тука имаше дузпааааа.......Ся ще се трепери...

NoDiggity
26.12.2013 16:11

Тоя голям автогол вкара :Д Много добре е бодна :Д И все пак дървото Джони Еванс направи "по-красив" автогол!

madridistaaaaaa
26.12.2013 16:11

Пуснаха им мача.Браво ,, Страхотно първенство " !

paradise11
26.12.2013 16:12

Е няма сравнение с Ла Лига,там отборите са на светлинни години пред ВЛ.

Anders0n
26.12.2013 16:11

Най-големият отбор на света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paradise11
26.12.2013 16:32

Иначе не отричам,че Аднерсон е олигофрен.

paradise11
26.12.2013 16:31

Ман Ю имат повече фенове от тези отбори взети заедно,по-успешни са от Байерн М и в последните 20 години имат титли колкото тези отбори взети заедно.

nikshan11
26.12.2013 16:29

Как може да сравняваш Юнайтед с отбори като Байерн Мюнхен,Реал или Милан?*lol*

Anders0n
26.12.2013 16:15

Знам,знам,Юнайтед не е толквоа велик отбор като твоя с 4-те му титли измислени *lol* Че до преди руската сган да дойде имахте една едничка... Chelsea FTW! Напусни повърня! *joking*

nikshan11
26.12.2013 16:13

*joking**lol*

Arsenal966
26.12.2013 16:10

Първо гредата нацелиха,след това и автогол...*erm* Никакъв късмет за тигрите

chelsea_mi
26.12.2013 16:08

До коментар [@comment 1535705] от [@user myzrael]:

Съдийчестър както винаги а и на 2 пъти късметлийчестър това полувреме !! *joking**joking**joking**joking**joking*

ReDeViL666
26.12.2013 17:13

Ебаси ИДИОТА дето си!*stop*

paradise11
26.12.2013 16:06

Цял ден да я цели тази греда,няма да я нацели.

Anders0n
26.12.2013 15:55

До коментар [@comment 1535690] от [@user paradise11]:

И какво ще стане? Ще си направя нов,помияр изостанал...

PraschoChorbata
26.12.2013 15:55

Както не прави много добър мач така и Янузай ще вкара за 2:3 и това ще бъде за този мач...

madridistaaaaaa
26.12.2013 15:50

До коментар [@comment 1535687] от [@user Anders0n]:

Трагикомични сте,не си го изкарвай на мен,ясно е ,че отборът ти за нищо не става *smile*

Inevitable
26.12.2013 15:53

Ти ли ще го кажеш бе приятел? Където Осасуна щеше да ви бие ако не им бяха дали смешния червен хахахахха да лягаш , глупав фен

madridistaaaaaa
26.12.2013 15:27

Добре, че на Манчестър им се паднаха Олимпиакос ,че щяха да отпаднат още на 1/8 финал в Шампионската лига.Трагични са!

Rezors
26.12.2013 15:17

До коментар [@comment 1535660] от [@user Inevitable]:

Да чудно ми е какво ще направи,виж ги как играят другите,за това ми е чудно кво ше направи

Ludogorec1
26.12.2013 15:13

10 гола за целия ма4 *lol**lol**lol**ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball* 3-7

_beroe_
26.12.2013 15:12

Ей браво на Руни, айде обръщайте ги, че да взимам парите от еврофутбола .*beer*

TaTa_Martino
26.12.2013 15:11

Ще обърнат мача Манчо играят добре напоследък

Inevitable
26.12.2013 15:10

До коментар [@comment 1535634] от [@user Rezors]:

Видя ли какво направи Янузай? тъпак. най добрия ни халф в момента

Rezors
26.12.2013 15:14

Казах,че ще е много трудно да направи нещо при положение,че Йънг и Уелбек играят*joking**thumb_up* Чети по-внимателно*wink*

Rezors
26.12.2013 15:13

Какво съм казал за Янузай?*wonder*

Rezors
26.12.2013 15:07

До коментар [@comment 1535636] от [@user nikshan11]:

то и на фифа е малко вероятно*joking*

Rezors
26.12.2013 15:07

Само искам да стане като Хетафе - Барселона

putopalo
26.12.2013 15:02

Коефициента за Манчестър е 6,00 заслужава да се сложи едно десетаче .Според мен Манчестър ще върне поне един гол първото полувреме

*smile*

putopalo
26.12.2013 15:06

Вече заложих.Ако стане 2:2 пп ще съм по-спокоен.

paradise11
26.12.2013 15:03

Рискувай,въпреки че ако Ман Ю вкарат,ще падне коефицента докато заложиш.

paradise11
26.12.2013 15:01

По-скоро да стане 5:0,от колкото обрат,при тази игра в момента.

Written
26.12.2013 15:01

скандално слаба защита, да вземаме Велков по-бързо, че не е работа ....

Ludogorec1
26.12.2013 15:01

Жив зиян са Ако обърнат ма4а щте 4удо и късмет

sa6etoo
26.12.2013 15:00

Ако беше на Олд Трафорд можеше да се мисли за обрат но сега.. А и с тази игра..

futbolista123
26.12.2013 15:37

ко стана ве нали нямаме шанс

nikshan11
26.12.2013 15:00

До коментар [@comment 1535605] от [@user WaynU]:

Пластика се показва а лапе хубаво беше като взимахте висшата лига с Фърги. *lol*

NeedForWeed
26.12.2013 15:05

Страшен фен си няма що

WaynU
26.12.2013 15:04

Няма да подкрепям отбора докато Мойс Треньор.Юнайтед всеки сезон трябва да спечели трофей

pr0fy
26.12.2013 15:00

Какво е това нещо бе? Какви са тия смешни калитковци? Гол от несъществуващ корнер, след което гол след абсурдни грешки в защитата. Какво се случва, по дяволите?!?!!??!

eislands
26.12.2013 14:59

Без хейт. Хора признайте си отбора ви пълен с дървари

RMcF_
26.12.2013 15:05

Като чуя фен на отбор на Манчестър Сити да хейтва така, на отбор който има много повече успехи от отбора му ми става смешно. На всичкото отгоре със сигурност не си им фен преди 2012... Юнайтед са в тежко положение.. Респекта го има момчета Юнайтед е велик отбор *smile* !!

Written
26.12.2013 15:05

може и да падаме, ама как да не ти е кеф да го гледаш този мач ... 3 гола за 19 минути. Англия е най-голямото първенство !

eislands
26.12.2013 15:02

Шампиони ама съсСАФ ! При САФ Уелбек изглеждаше като Ройс,Валенсия като Робен,Клевърли Швайщагер*lol*, Смолинг ПИКЕ*lol*

paradise11
26.12.2013 15:00

Не всеки може да дава 1Милиард за трансфери.А тези дървари бяха шампиони,така че по-леко с опредленията.

paradise11
26.12.2013 14:59

Няма да се притеснявате,Хетафе-Барселона 2:0,2:5,това в кръга на шегата.Тук доста трудно ще е да вкарате 2, а за 3 гола да не говорим.Но има много време.

dani_chelsea96
26.12.2013 14:58

баси лесните голове отиде ми еврофутбола *devil**devil*

myzrael
26.12.2013 14:58

До коментар [@comment 1535593] от [@user futbolista123]:

Баси...тези са решили да се подиграват с нас...

Anders0n
26.12.2013 14:55

Абсолютно никакъв корнер нямаше преди гола...жалко

Arsenal966
26.12.2013 14:53

Поне мача сега ще е интересен,все пак очаквам победа за Ман Ю въпреки ранния гол на Хъл Сити.

DuFkaTa
26.12.2013 14:49

За кой ли път ни в вкарват в началото на мача и от статично полужение.

putopalo
26.12.2013 14:58

Юнайтед в Чемпиъншип*thumb_down*

myzrael
26.12.2013 14:51

Мда, началото е просто прекрасно...

DuFkaTa
26.12.2013 14:43

Лошото е че Уелбек е титуляр за сметка на Ернандез.

paradise11
26.12.2013 14:42

За Юнайтед е добре,че крилата са им във форма,поне в последните мачове и точно това им дава предимството в мача,ако вкарат бърз гол,определено мачът ще отиде на разгром,ако ли не доста тегъв мач ще се окаже.

NickoRM
26.12.2013 14:28

Днеска дано няма изненади в мачовете ,та да вземем по някой друг лев *joking* Късмет на Юнайтед*thumb_up*

TaTa_Martino
26.12.2013 15:05

Честито много яко така още първия мач да те издъни аз тез Юнайтед никога не ги играя двуомя се днес междъ Тотнъм и Нюкасъл кои да играя единица

luis_nani17
26.12.2013 14:27

Йънг и Уелбек играят прекрасно на полседък залужават този мач да са титуляри!Колкото до Евънс и Смолинг..мога да кажа смело че най-добрия ни защитник в момента е Евънс!!

Written
26.12.2013 14:19

поредното доказателство, че страдаме, защото сме английски клуб - Ашли Йънг вкара два гола и вече е титуляр ... а двойката централни защитници не ми допада също. Ливърпул паднаха на този стадион, нещо ми подсказва, че ще ги последваме.

wesselin1994
26.12.2013 14:29

Не ни гледай нас. Ние играхме много, много слабо. Най-вероятно заради подценяване или не знам... но се съмнявам и вие да подходите така в мача и е по-вероятно да биете.

finer
26.12.2013 14:16

Само Смолинг и Евънс не ми харесват заедно *beer*