Катар - Палестина, спечелен

11:55
Катар - Палестина, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 15 познати от 23 мача - 65.2% успеваемост

Залог на деня за 25.12.2013 г.:

Катар - Палестина, 16:30 часа

Безспорно този мач ще бъде гвоздеят в днешната футболна програма, а това че той ще бъде и телевизионен и в ранен час засилва интереса към него. Ясно е, че по-класният тим тук е този на Катар. В тази страна се влагат повече от сериозни усилия (и финанси), за да бъде развиван спортът футбол и резултатите са очевидни. В настоящия турнир обаче катарците няма да използват нито един от основните си играчи. Те ще дадат шанс на много млади играчи, както и на редица дебютанти. Това дава отлични предпоставки на палестинците да поднесат изненада или поне да не загубят с повече от гол разлика. Те няма да могат да разчитат на звездата си Имад Затара, който е играч на шведския Отвидаберг и в 29 мача вкара 9 гола, но шансовете за Палестина остават, защото катарците ще заложат не просто на нов стартов състав, а на група съставена изцяло от дебютнанти и изпълнители без какъвто и да било международен опит. Тази информация изглежда изключително полезна, ако срещата бъде наблюдавана и залозите биват направени на живо.

Прогноза: Победа за Палестина при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
25.12.2013 18:43

Браво, Господин Сотиров!
Отново отлична прогноза *beer*
Доверих Ви се и не съжалявам*money*