Естеглал - Дамаш Гилан, спечелен

13:49
Естеглал - Дамаш Гилан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 14 познати от 22 мача - 63.6% успеваемост

Залог на деня за 24.12.2013 г.:



В дни като днешния, когато футболният тираж е повече от беден, и консервативността в прогнозирането няма как да не бъде водеща. Естеглал обаче тук изглежда отлична алтернатива за подкрепа, макар да е почти сигурно, че този залог ще бъде масов бет за деня. Домакините завършиха миналата кампания като шампиони и са един от най-големите клубове в Иран. Те притежават няколко изключително класни за местните стандарти играчи като Самюел (играл в елита на Англия), Бубакар Кебе и бразилецът Данило Буено, с които и сега те им дават отлична възможност да защитят титлата си. В последните си 10 мача в първенството Естеглал не познава вкуса на поражението, а в тях заслужи пет победи. Дамаш Гилан е крайно неубедителен, а навън той чест изпитва сериозни проблеми, особено срещу по-стойностните съперници. През миналия сезон днешните гости загубиха повече от половината си излизания и избегнаха изпадането само поради наличието на едва 5-6 точки повече в свия актив в края в сравнение с тимове останали в опасната зона. И сега разлика в класите между двата опонента тук е доста сериозна и тя, както и всички други обстоятелства, задължават Естеглал да вземе пълният комплект точки.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация