Наш богаташ събира Божинов и Камбуров

10:15
Наш богаташ събира Божинов и Камбуров
Родният милионер Даниел Димов ще направи всичко възможно, за да превърне френския Тур в българска сензация. Младият пловдивски богаташ спонсорира намиращия се на 5-о място във втора дивизия тим чрез своята фирма "Балканиън Еъруейз". Отборът е с амбиции още догодина да влезе във френския елит. Именно затова Димов е готов да развърже кесията.

Валери Божинов и Мартин Камбуров са най-гръмките имена, които попадат в полезрението на Тур. Бившият играч на Юве, Фиорентина, Ман Сити е свободен агент. Камбуров пък е голмайстор към момента в "А" група, но солидни заплати може да ги пратят в Лига 2. Пламен Крачунов и Георги Какалов са другите две имена, които Димов иска да види със синьо-белия екип на създадения през 1919 г. скромен клуб. Двамата лесно могат да се навият да заиграят във Франция, защото от няколко месеца гледат футбол само по телевизията и нямат отбори.

Любопитното е, че Даниел Димов е върл фен на Ботев (Пд). Преди малко повече от 1 година той дори бе гласен за спонсор на канарчетата. Тогавашният президент на пловдивчани Марин Бакалов дори бе на посещение във Франция. Нещата обаче не се получиха.

Не е изключено при отказ на някои от гореспоменатите играчи от Тур да се насочат към други български футболисти. Именно това е условието, което Димов поставил, за да вади средства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
25.12.2013 09:24

Тоя милиардер като иска да инвестира във футбола и да си налива излишните пари някъде, защо не го направи в някой български отбор, за да се вдига нивото на нашето първенство, ами ще налива пари във втородивизонен френски отбор ? Вярно е, че всеки сам решава какво да прави с парите си, но според мен е глупаво *smile*

gero_mrusnika
30.01.2015 21:50

Първо не е милиардер а милионер И второ той е инвеститор, той помага финансово на отбора а те рекламират фирмата му

RVP_Reus_9
25.12.2013 15:13

И аз това се чудя.

paunQ
24.12.2013 18:41

Георги Какалов? Много е далеч вече от футбола тоя пич. *smile* Във "В" група при нас нищо не игра, все "контузен", а взимаше една от най-големите заплати. Трагичен е. *smile*

GrandeBarca
24.12.2013 20:02

уграеше в Ботев затова го иска :Д

troj4o222
24.12.2013 15:00

И защо да не дава господ,ако мога да попитам!За Какалов съм скептично настроен,но за Камбуров и Божинов няма спор имат качества и там е мястото да го развият това да е транплина към по голям клуб!Тяхни заместници могат да бъдат Ники Петров и Орлин Орлинов те са много талантливи на 25 години са и има какво да дадат българският футбол!Вярно характера им попречи много ,но имат талант поучили са се и искат шанс,мисля,че точно там е мястото!

KMFDM
24.12.2013 11:27

БГ тим във Франция .Дано му потръгне на момчето защо футбола е неблагодарен спорт за някои.