Мениджърът на Кардиф: Очаквах да ме уволнят след загубата от Ливърпул

19:52
Мениджърът на Кардиф: Очаквах да ме уволнят след загубата от Ливърпул
"Мислех си, че ще загубя своята работа през уикенда", призна мениджърът на Кардиф Сити Малки Макай, който влезе в конфликт със собственика на клуба Винсънт Тан.

В средата на миналата седмица Тан изпрати писмо на Макай, в което го призова да подаде оставка, защото иначе ще бъде уволнен.

Наставникът на "синигерите" отказа да даде своята оставка, а в последствие получи сериозна подкрепа от феновете и собственикът на Кардиф се отказа от своето намерение.

"Мислех си, че ще загубя своята работа през уикенда. Бях много разстроен, когато получих този мейл. След като отказах да подам оставка, бях сигурен, че ще бъда уволнен през уикенда. Отидох при нашите фенове след мача на "Анфийлд", защото исках да им благодаря за тяхната подкрепа", коментира Макай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

istorika
23.12.2013 20:56

целта е друго един некадърен турски треньор не намести макай си е добър но нали знаете интереса клати феса затова в турция никой не го иска той се казва йълмаз вурал

futbolista123
23.12.2013 20:37

да изкараш равен с юнайтед да победиш сити да вземеш куп други важни точки докато си начело на новак в вл си е похвално тпи този вин сант тан или както е какво ика да са шампиони загубиха с 3-1 от пул които правят страхотен сезон и айде тренера им уволнен

man4estara10
23.12.2013 20:32

Супер нечестно спрямо Макай.Човека си вършеше добре работата.

man4estara10
23.12.2013 20:25

Заради такива умрели собственици футбола се разваля.Същият тоя смешник смени цвета на екипите и емблемата на отбора от синьо на червено.Същата работа е при Хъл Сити с оня умрелия египтянин.