Тур с интерес към Божинов

10:15
Тур с интерес към Божинов
Френският Тур проявява интерес към нападателя Валери Божинов.

Не е изключено в дните след Нова година представители на тима да се свържат с голаджията, който в момента е свободен агент, за да преговарят за евентуалното му привличане в първенството на Лига 2 в страната.

От десетина дни фирмата на българина Даниел Димов "Балканиан Еъруейз" е спонсор на втородивизионния клуб. Бизнесменът вече обяви, че е готов да извади допълнителни средства за привличането на играчи, като единственото условие е да са негови сънародници. След дисциплинарното си уволнение от Спортинг през септември Божинов тръгна да се съди с португалците. От 1 януари обаче няма да има юридически пречки той да заиграе в нов клуб.

Към него интерес проявява Левски, искат го и тимове от Турция. Дори да не успее да привлече Божинов, Тур ще проучи възможността за трансфер на други двама състезатели от България. Единият е наскоро избраният за нападател на годината в "А" група Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив. За него обаче ще трябва да бъде платена сериозна сума, тъй като "смърфовете" надали ще се разделят лесно с най-важния си футболист. Другият е централният защитник Пламен Крачунов, който е свободен агент след освобождаването му от ЦСКА в началото на първенството. От няколко дни се заговори, че "червените" също имат интерес да си го върнат обратно.

Едно от имената е също и това това на Георги Какалов. Бившият футболист на Ботев Пловдив и Черно море, свободен агент в момента, след като изигра няколко мача за втородивизионния Ботев Враца.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
23.12.2013 16:57

Тия не знаят какъв Тур ще си вкарат ако го вземат *joking*

plamkisa
23.12.2013 16:53

Този само един отбор се интересува от него и това не е Тур. Става дума за Локомотив София.*joking*

GrandeBarca
23.12.2013 15:35

давай...Верона,Виченца,Лече давай давай дадавй напред към грандовете от Тур...мили боже как този човек е играл в Фио и Юве..да разбирам,че беше добър на млади години в Лече и заслужи трансфер във Фио,а пък в Юве стана калчополито и им изпобягаха играчите затова го взеха :Д :Д

7ed0o0
23.12.2013 14:43

"да се свържат с голаджията," Поне в кавички да го бяхте написали *joking**joking**joking*

AC_Milan_92_45
23.12.2013 14:11

Ихааааааа, то гранд направо. Горките, направо се вътриха на всичко коз!

RMcF_
23.12.2013 11:59

Даже и в големия Тур не заслужава да играе.