Бившият на Реал: Моя е заслугата за сделките с Кака и Роналдо

09:15
Бившият на Реал: Моя е заслугата за сделките с Кака и Роналдо
Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон "скромно" си приписа заслугата за трансферите на Кака и Кристиано Роналдо в "белия балет". Той съобщи още, че е оставил клуба в стабилно финансово състояние и това е позволило на сегашното ръководство да се подсили с гореспоменатите суперзвезди.

"Видя се, че въпреки всички хули и нападки, аз оставих Реал Мадрид в отлично финансово състояние. Сделките на г-н Перес са факт благодарение на Реал, а не на него. Трансферът на Роналдо вече бе готов, така че той да се осъществи тази година и аз съм много щастлив, че той е факт, защото искам най-доброто за Реал Мадрид. Исках да го доведа още миналата година, но не успях, защото в Манчестър Юнайтед смятаха, че не е дошъл моментът да го продадат. Но той искаше да дойде. Сега печелят всички – печели играчът, защото той иска да играе тук, печели Реал Мадрид, защото подписа с голям футболист, печели и Манчестър Юнайтед, защото получи голяма сума пари", смята Калдерон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
12.06.2009 10:07

Заслугата за трансферите на Кака и Роналдо е на Перес не твоя Калдерон.Под твое ръководство Реал не беше добре хубаво че се махна.