Дортмунд с нова домакинска загуба (видео)

19:11
Дортмунд с нова домакинска загуба (видео)
Борусия Дортмунд записа трета поредна домакинска загуба в германската Бундеслига, след като отстъпи с 1:2 на Херта БШК в среща от последния есенен кръг на първенството.

Така финалистът в Шампионската лига изостава 12 точки зад лидера в класирането Байерн Мюнхен.

21-годишният ляв бек Ерик Дурм сгреши за първия гол на Херта, а 18-годишният централен защитник Мариан Зар подари второто попадение на съперника. Преди това в самото начало Марко Ройс беше извел домакините напред.

Останалите резултати от изиграните днес срещи:

Айнтрахт - Хофенхайм 1:0
Фрайбург - Хановер 2:1
Хамбургер - Майнц 2:3
Вердер Бремен - Байер Леверкузен 1:0


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Johan_Cruyff_14
22.12.2013 18:11

И за да продължим традицията:
Атлетико - Куртоа, Алдервейрелд, Годин, Фелипе Луиш, Коке, Габи, Арда, Вия, Коща
Барселона - Валдес, Алба, Алвеш, Бускетс, Шави, Иниеста, Сеск, Алексис, Меси, Неймар
Реал - Марсело, Рамос, Алонсо, Модрич, Иско, Бейл, Ди Мария, Роналдо, Бензема
Атлетик - Бенят, Де Маркос, Сусаета, Ираола, Муниаин, Ерера
Виляреал - Джовани, Мусакио, Бруно Сориано, Пина
Реал Сосиедад - Гризман, Вела, Рубен Пардо, Иниго Мартинес, Карлос Мартинес, Браво, Агирече

paradise11
22.12.2013 14:27

А и може би този тази непсотоянно на отборите от Вл,добава блясък в футбола в Англия,не знаеш как ще завърши даден мач,което в другите първенства не се наблюдава,този адреналин и зрелищност правя ВЛ,такава каквато е.

BlueAvalanche
22.12.2013 14:15

Трябват нови попълнения - таран и поне 2ма играчи в центъра + още 1 защитник (когато ни се контузят всички други). Иначе очаквано Херта както винаги срещу нас играят на кило кръв и метър кожа, а срещу един друг отбор изключае този сезон дори не искам да ги коментирам. Живи и здрави да са берлинчани този сезон явно остават, догодина да си ходят във ВТОРА!

posydon
22.12.2013 14:09

Това е Англойската висшата лига !
Програмата на Арсенал:

10.11.2013 Манчестър Юнайтед – Арсенал
06.11.2013 Борусия Дортмунд – Арсенал
02.11.2013 Арсенал – Ливърпул
29.10.2013 Арсенал – Челси

Дали Байерн,Барса,Реал ще издържат ?

Johan_Cruyff_14
22.12.2013 19:21

9-тия в Испания (Атлетик Билбао) унижи в два мача шампиона на Англия (Манчестър Юнайтед). Разбра ли сега колко е тъпо да даваш отделни мачове за пример? Изглежда съм надценил интелектуалния ти капацитет...

paradise11
22.12.2013 19:05

А това вече е нелепо,Байерн Л,загубиха от 9-тият ман Ю,а БАйерн са 2-ри в Бундеслигата.Арсенал и Борусия си поделиха по една победа,Ливърпул,Ман С,Челси и Евертън,ако ще залагаш всичките си пари срещу Херта,Байер Л,Хамбургер и т.н. Събери си мислите ,забрави за пристрастията и погледни реално кажи ,кой ще спечели,псоле направи същото и за Ла Лига.

sksw
22.12.2013 18:29

Айде на бас, че половината немски отбори, т.е. тези от първата половина на класирането (топ10) ще смачкат в отделни мачове не само средняците ви, но и ще бият повечето водещите ви отбори. Айде стига спори. Не си гледал достатъчно немското и испанското, за да говориш колко велика е ВЛ..

Nanas18
22.12.2013 17:00

много си зле

paradise11
22.12.2013 16:52

Ами не,непостоянни са,защото средната сила на отборите във ВЛ,е в пъти по-силна от тази в другите първенства,ако гледаш сега Нова Спорт,погледни съставите на 8 и 9,във Вл и гледай какъв мач правят-Тотнъм и Саутхямптън и след това погледни реално нещата,не пристрастно и неможеш да отречеш видимото,ВЛ е най-силното първенство,не с най-силните отбори,а средната сила на отборите е най-голяма.

sksw
22.12.2013 16:06

Защо да не издържат ? Дортмунд видя Байерн какво им причини и то като гост с онова 0:3. Арсенал и Челси са непостоянни, да не говорим за Юнайтед пък, които веднъж бият, два пъти падат. Ливърпул не са никакъв проблем за Байерн. В момента са лидер, защото другите са непостоянни.

sksw
22.12.2013 13:52

Щом Байерн правят в Англия на Арсенал и Сити 1:3, бият Юве с 2:0 като гост и домакин и Барса с 4:0 като домакин и 3:0 като гост. Можеш да си направиш изводите, ако играят в Англия какво ще се случи..

sksw
22.12.2013 13:51

От английските отбори единствените които имат някакъв шанс срещу Байерн са Арсенал и Сити. Челси са късметковци с чиста игра немогат да бият. Даже и Арсенал и Сити е спорно дали имат шанс, ако Байерн играят сериозно, а не да се отпускат както направиха миналия сезон на 1/8 финала реванш с Арсенал и втория мач при 2:0 със Сити. От останалите отбори никой неможе в Англия да се мери с Байерн. Никакви Тотнъми, Фулъми, Нюкасъли, Ливърпули и прочие. Жалко че няма как да се случи това да играят в английското, за да видиш че разлика няма да има *smile* Защото не немското е слабо и има слаби отбори, а просто Байерн е твърде силен за немските отбори, а както се видя и за отборите от Италия, Испания и т.н. предния сезон *smile*

paradise11
22.12.2013 14:23

Според мен говориш наизуст,да наречеш Тотнъм и Ливърпул слаби отбори е нещо нелепо,като казваш че Ливърпул има само Суарес,е все едно да кажеш че Реал иамт само Роналдо или Барселона само Месси.В Англия всеки отбор е с калсата на Херта или по-добър,изключенията са малко.В момента мнението ми е,че Ла Лига е най-слабата от топ 4,просто в момента само Атлетико имат шансове срещу топ 2 на Испания,докато или Реал,Барса или някой тим Вл,не им вземе играчите,всеки си има различно мнение за първенствата,но да кажеш че в Англия се практикува защитен футбол е смешно.Отбори като Ливърпул,Евертън,Ман Сити и Тотнъм създават по 30+ полужения средно на мач.Този спор за първенствата е безмислен и безкраен,всеки гледа каквото иска и неможеш даго накраш да си промени мнението,в България,най-много се гледа ВЛ, главно заради многото предавани мачове и добрите аналзии и предавания от Диема и Нова Спорт,както е и по света,в момента Ла Лига и Серия А,поне по българските канали се праадва по посредстван начин,това важи и за ШЛ.

posydon
22.12.2013 13:34

Дортмунд винаги са били средняци.. направиха 2,3 добри сезона айде Бундеслига най доброто първенсто
същото ще случи и с Атлетико другата година ще продава Коща и Арда

posydon
22.12.2013 13:19

Ако Барса,РеалмБайерн бяха във Висшата лига ?

Друго си е да играеш всяка седмица срещу Арсенал,Челси,Юнайтъд,Сити,Тотнъм,Нюкасъл,Ливърпол

sksw
22.12.2013 13:47

И кои са Нюкасъл, Тотнъм ако мога да попитам ? Юнайтед са трагични този сезон. Сити един път бият, после 5 пъти падат. Арсенал и те напоследък се дънят. Ливърпул имат един Суарез и това е. Ти сериозно ли мислиш, че Байерн няма да се справи с тях, както и Барса и Реал. Незнам защо си си наумил, че немското е по-слабо първенство от агнлийското. Мога да ти кажа, че Дортмунд, Леверкузен, Гладбах, Шалке от дъжд на вятър, Херта даже са супер силни този сезон. Незнам защо си мислиш, че отбори като Нюкасъл, Тотнъм и Ливърпул са нещо повече от тях.. Немското е много силно първенство и факта, че имаше немски финал предния сезон, факта че този сезон всичките 4 отбора се класираха на 1/8 финалите го доказва. Разбира се има и още силни отбори които не са в ШЛ. Това че Байерн е доминант, не прави немското по-слабо. Гледай малко и останалите, не само Байерн. Байерн ще прави това и в Англия, можеш да си сигурен. Както отборите ви не са постоянни, в момента Баварците ако играеха там щяха да водят с над 10 точки.

headhunters
22.12.2013 13:11

После продължавайте да дрънкате как по интересно било германското от английското *lol* , шампиони вече 20-25 кръга преди края, докато в Англия разликата между първия и шестия е между 2 и 4 точки !

sksw
22.12.2013 13:43

Доказано по-интересно е и статистиката в последните 20 години го доказва. Повече пъти някой е победил Байерн отколкото да речем някой е бил Юнайтед в Англия или Барса и Реал в Испания. Доказано. Също така и в момента е по-интересно, защото има атакуващ футбол, много равностойни отбори освен Байерн и много стабилни като представяне отбори, макар от дъжд на вятър да се дънят. Байерн е доминант в последните 2 сезона, преди това си пусни и виж дали шампиона е бил с 20 точки пред другите *smile* В Англия няма нито 1 стабилен отбор, футбола ви е пародия защото е изцяло в защита на контри и английските отбори в Европа който ги хване ги бие. Ако на това казваш силно първенство евала ти прая..

posydon
22.12.2013 13:32

Точно така !!! Барса,Реал,Байерн ако бяха във ВЛ няма да спечелят титлата ей така лесно защото всяка седмица ще играят срещу големи и силни отбори

Johan_Cruyff_14
21.12.2013 22:59

И ето, че фенчетата на жалкото и мижаво неандерталско първенство се обаждат... Да не мислите, че ако в Англия имаше отбор като Барса, Реал или Байерн, нямаше да доминират? В нисшата лига обаче всички са еднакво примитивни и тепърва навлизат в модерния футбол. И откъде накъде немското първенство било тъпо, след като дори не го гледате? Да не би да си правите изводите от някакви репортажчета по спортните сайтове? Плачевна гледка...
По мача - абсолютно предвидима загуба, като имаме предвид защитата на Дормунд днес.

paradise11
22.12.2013 19:02

Бих поспирил доста,колкото до Диема,те са единствената Бг телевизия,която предотставя футбол на световно ниво и го пдонася професионално,едва ли гледаш по Тв+ испанското първенство,където предават 3 мача за цял кръг ,без анализи и коментатори под ниво.До това дали Вл спада нивото,ами всички големи телевизий,пердават Вл,досега не знам за голяма телевизия закупила правата да предава ла Лига и явно има нещо,което ги кара да избират Вл и феновете на Вл,стават все повече.Гледам Бундеслигата редовно и не съм смаян от качеството на отборите,доводът на всички е гледай Шл,ами в последните години само 1-2 пъти са преминавали груповата фаза по-малко от 4 отбора и има вероятност поне 2 от тях да са на полуфинал,но ще говорим като дойде.На мен ми доставя удоволствие да коментирам ,примено с някой като теб,а не със заблудени пубери като Меси маниаи Кройф.Всеки сам избира аккво да гледа,тази тема е безкрайна.

sksw
22.12.2013 18:35

Силата на английските клубове и английското първенство бе от 2005 насетне до 2009, когато или печелеха ШЛ или бяха на финал и 1/2 финал. Но от тогава насетне Испания и Германия ги смазват. Живо чудо бе че Челси спечели 2012 ШЛ, след като цял мач бе в наказателното си и при единственото положение, което имаха вкараха и изравниха. После на дузпи се реши всичко. Формата на английските отбори и първенство падна последните години и това е видимо дори от фенове които изобщо не следят Висшата Лига. Незнам какво се мъчиш да кажеш ? И както е тръгнало, скоро английското ще изостане драстично от немското и испанското, а лошото е, че и италианското се съживи напоследък, както и френското. Гледай повече мачове от другите първенства и те съветвам СПРИ да гледаш Диема *smile* Онези там са обладани..

Johan_Cruyff_14
22.12.2013 18:18

Да, помня имаше много съдийски тесли, но за съжаление те не бяха в полза на Барселона. За коя година говориш, защото и през двете години Барса беше ощетена? Като започнем от абсолютно смехотворната дузпа за нарушение на Пуйол, минем през направени 10 нарушения за 2-3 минути без никакъв картон за Алекс Сонг, отмененият гол на Меси за засада, която само рефера видя, двете ръце на Аршавин и Джуру съответно в първия и втория мач, и стигнем до червения картон на Ван Перси, който не само че беше заслужен, но и трябваше да бъде даден 20 минути по-рано за брутално влизане срещу Лео Меси. За всичко това мога да сложа и снимков материал, ако искаш. Да продължавам ли? Съдиите се опитаха да заколят Барселона и в двата мача, но момчетата отново показаха защо много специалисти ги наричат "най-великия отбор в историята".

paradise11
22.12.2013 18:05

Арсенал е средняшки отбор,помниш ли как Барселона победиха Арсенал със съдийски тесли.Отбора,който не можеше да се похвали с никаква история преди5-6 години,най-надцененият отбр в света,най-подпирания и 95% от феновете му са комплексирани деца.И е с фигури като Неймар,Валдес,Санчез и прочие.На тези основания ли наричаш много по-успешният Арсенал.

Johan_Cruyff_14
22.12.2013 17:46

Коутиньо да не е онзи, който го изгониха от Интер, а в Еспаньол не направи нищо впечатляващо? Стъридж да не е онзи, който махнаха от Челси? Подолски да не е онзи средняшки играч, който блести само в средняшки отбори като Арсенал и Кьолн, но ако го вземат в сериозен отбор като Байерн, се о*ира жестоко? Бари да не е любимото дърво на Манчини, провалил отбора си толкова много пъти? И наистина, кой беше Баркли?

posydon
22.12.2013 13:30

о да пропуснах юнайтед Юнайтед - Рвп,Нани,Руни,Фелайини,Евра,Карик,Кагава

man_unitedboy6
22.12.2013 13:26

Прав си макар и да пропусна Юнайтед

posydon
22.12.2013 13:18

ето дойде и глупавия фен на ла лига. дето всеки мач гледа дербита Барса - Осасуна,Барса -Гетафе оо забравих най великия мач Барса - Еспаниол Виж във Висшата лига всеки кръг има дерби.. виж съставите на другите отбори Ливърпул - Суарез,Коутинио,Джерард,Стъридж Тотнъм - Ламела,Солдадо,Вертонген,Паулинио,Ериксен,Дембеле Сити - без коментар Челси - без коментар Арсенал - Рамзи,Озил,Улшир,Подолски,Уолкът Евъртън - Лукаку,Бари,Баркли,Бейнс

paradise11
22.12.2013 13:00

Може би си прав,но в един продължителен сезон,Байерн ще олекнат,рано или късно,защото в Англия,няма отбор,който да им дойде да играе за почетна загуба примерно,дори да водят с 2:0,пак има вероятност да бъдат обърнати,ясният пример Ман Сити.Колкото до ШЛ,този турнир отдавна е фактор само за непълнолетните,който се радват на отборите си,поне за мен този турнир,вече няма никаква стойност,Шампионска Лига,какъв шампион са Атлетико Билбао,че играят и този турнир бавно и сигурно потъва,да не говорим за съдийските аванти,който следват Барселона всяка година,мачът им се Челси беше кулминацията,защото тогава Челси ставаха шампиони,но .. Личното ми мнение е,че Байерн не могат да станат шампиони при тази конкуренция в Англия,може и да греша,но ако не то няма да могат да направят дубъл със ШЛ.

sksw
22.12.2013 11:10

Аз в момента в Англия не виждам кой има шанс срещу Байерн.. Преди години да.. Но в момента с тази непостоянна форма която имат всички водещи отбори в Англия, просто ще стане мазало, ако имаше как Байерн да играе там.

paradise11
22.12.2013 09:16

Трудно мога да се съглася с това,трудно Байерн биха запазили формата в Шл и ВЛ.Нали не мислиш,че Байерн са толкова напред пред отбори,като Челси,Ман Сити,Арсенал и дори Ливърпул в момента има не малко шансове срещу БАйерн и от втора линия изкачат Евертън,Ман Ю,Тотнъм и Нюкасъл,за мен поне Байерн поне 1-вата година нямаха да имат шансове за титлата и биха се борили за Топ 4,колко и нелепо да звучи.

Salient
21.12.2013 23:34

Харесвам Бундеслигата заради невероятната финансова система на клубовете. Много добре са го измислили немците за да не може клубовете да попаднат в съмнителни ръце. Иска ми се и в Англия да беше така, защото много традиционно силни отбори си затриха така. Колкото до самите първенства, Байерн в това си състояние без проблем биха доминирали в ПЛ. Според мен нивото на ПЛ падна след 2009-2010 и това може да се види в Европа. Има много конкуренция в Англия, но съм на мнение, че това заблуждава за реалната сила на топ отборите. Първенството е конкурентоспособно, но не, защото са много силни отборите, а точно обратното - има спад в цялостната им продукция от няколко години насам. Затова и всички топ отбори в Англия отстъпват на Байерн в момента. Това е моето мнение.

Gopcho
21.12.2013 21:36

Отново дойде доминацията на байерн. Тук обаче нещата са различни с Пеп ще газят 4-5 години най-малко. Преди бяха по на 2 и имаше нов шампион. И Щутгард и волфсбург 08 и 09 - 10 байерн - 11-12 дортмунд. Имаше периоди, където Гозез, Дзеко и именно Графите, който им се подиграваше с петички и всякви шантави голове.

posydon
21.12.2013 21:11

това е Бундеслигата ! има само един силен и богат отбор Байерн. много тъпо крадат топ играчите на съперниците си. Попринцип само Байерн става шампион.Другите отбори стават шампоион само ако Байерн позволи

sksw
22.12.2013 03:44

Мога да ти дам стотици примери за други немски отбори, които също са взимали добри играчи, този с Дортмунд е 1 от стотиците ми примери. Защото пича по-долу каза, че Байерн обирал всичко най-добро в Германия и затова мачкал. А това е пълна глупост, защото почти не се сещам истински звезди да са идвали в Байерн, без да броим Робен и Гьотце.. Те са от по-известните които са имали име преди Байерн. Дори Рибери преди Байерн бе никой. Така че политиката на Байерн не е да взимат играчите на конкурентите си, а е сврързана с това да се взимат нужните играчи на нужните постове. И стига сте оправдавали Дортмунд, защото само Гьотце от най-добрите им ги напусна. Останалите които напуснаха не бяха толкова важни. И Дортмунд купи на тяхно място няколко страхотни играча като Аубамеянг и Мхитарян например и още куп други.

BoB_i_leshta
22.12.2013 02:14

Просто изброих няколко добри играча ,които Байерн е взел през годините от конкуренти. Доста трудно Байерн ще вземе някоя суперзвезда ,поради простият факт ,че колективът в повечето случаи е на 1-во място в другите отбори и няма някой играч ,който да е извисен над другите.

sksw
22.12.2013 01:59

Гомез, Нойер, да не говорим за другите не са били изобщо кой знае какви звезди преди да отидат в Байерн. Единия играеше в Щутгарт и бе звезда само там, а не световна или някаква голяма. Същото важи и за Нойер. Единствената звезда в скоро време която е дошла в Байерн е Гьотце. Но това стана и по негово желание също, така че не е кражба. Аз дадох пример как Дортмунд отмъкнаха Ройс от Гладбах. Мога да дам и още примери с други отбори. Не са единствените Байерн. В Байерн се купуват играчи които са нужни, а не на килограм или отмъкване на този и онзи, за да отслабят противника. Никога са нямали такава политика *smile*

BoB_i_leshta
22.12.2013 01:40

Гомез ,Нойер ,Густаво (донякъде) ,Клозе ,Лусио ... Иначе съм съгласен с теб за конкуренцията . За мен Бундеслигата и Лига 1 са двете първенства с най-голяма конкуренция. Това ,че БД или БМ става два пъти подред шампион не е от кой знае какво значение ,в последните години се вижда ,че няма някой хегемон ...

sksw
22.12.2013 00:42

Айде малко да говориш с факти а ? Юнайтед в последните 20 години и Барса и Реал са доминирали в Англия и съответно Испания ПОВЕЧЕ от Байерн в Германия. Погледни през годините в тези 3 първенства кой колко пъти е ставал шампион и после ми говори за доминации и това че имало 1 отбор в Германия.. И от коментара ти мога да преценя, че си нямаш хал хабер от немското първенство, затова не мисля да споря с теб. Иначе Байерн не са крали никого. Винаги като изключим Гьотце взимат не толкова известни играчи и правят от тях звезди. Имат и добра школа. Кажи ми кой освен Гьотце който е бил огромна звезда са купили Байерн от немското ? Много говориш май само.. Мога да ти дам примери в които Дортмунд и други отбори също са "крали" по твоята логика играчи ? Пример е Марко Ройс.. Той бе в Гладбах, а Дортмунд им го отмъкнаха *smile* Това не е ли кражба ? Айде стига.. Байерн не са ти Реал, да купуват "звезди" на килограм за милиони евро и накрая да не правят нищо.

deucec
21.12.2013 23:13

Какво означава крадат бе човек ? Играчите си имат цени и отборите в Германия имат различна политика от отборете от другите страни!

scouser_pool
21.12.2013 19:29

След това ми кажете , че в Германия има 2,3 отбора и първенството е най-силното...не е много уместно точно сега да правя такъв коментар и само похвали за развитието на немския футбол , но Дортмунд могат да се противопоставят единствено на Байерн ако не участват в Европа

sksw
22.12.2013 00:38

Еми това че Дортмунд са паднали два пъти не променя изобщо положението. За Леверкузен същото важи. А и този сезон има и други доста силни отбори като Херта например, които озориха Байерн даже..

sksw
21.12.2013 19:20

Байерн пропускат този кръг и ще го играят на 29 Февруари срещу Щутгарт. Както е тръгнало, до края на Февруари може и да сме шампиони.. Аванса е 7 точки пред втория в момента, а Байерн е с кръг по-малко и ако бие разликата ще стане 10 точки. Още някой друг мач ако се издънят Левркузен и Дортмунд и скоро Байерн може да мисли само за ШЛ и нищо друго.

sksw
22.12.2013 13:41

Аре млъквай пък ти бе, някой да ти е искал мнението ?

paradise11
22.12.2013 13:02

Иначе никой не отрича,че Байерн в момента са над всички,в момента Байерн може и 10 гола да лепнат на Барселона,иначе извадиха най-късата клечка с Арсенал и не е сигурна победата им,въпреки не най-добрата форма на Арсенал.

Bayern85_
22.12.2013 12:59

Няма да ти дойде акъла значи еййй,така ли не разбра,че не можеш да промениш мнението на всички.

sksw
22.12.2013 12:00

Ти съдиш от един мач в Мюнхен срещу Сити, където при 2:0 Байерн се отказаха да играят, защото нямаше смисъл вече и с малко късмет и дузпа Сити успяха някак да обърнат. Но сега ще дойдат 1/8 финалите и бързо ще си замълчиш *smile* Ей така и миналия сезон след групите говорехте много, когато Байерн паднаха един път от Бате и направиха равен с ВАленсия. Знаехте много и когато паднаха на реванша с Арсенал. Аз тогава ви казах, че това се дължи на подценяване и отпускане, но вие не та не. И какво дойдоха Ювентус, БАрса и Дортмунд след това и Байерн ги разглоби от бой. Не съди от някакъв мач който бе почти без значение. Ако Байерн играят на макс, а те ще играят защото е 1/8 финал, то шансовете на Арсенал са по-малки от 20% да ги отстранят..

sksw
22.12.2013 11:57

Както миналия сезон ли ? Защото ако Байерн в Мюнхен миналия сезон с оглед на това 1:3 първия мач не се бяха отпуснали, щяха не просто да бият, а да унищожат Арсенал *smile* Но този сезон няма да се повтори това, най-малкото защото срещу Сити, Байерн се отпусна при 2:0 и са им начели едно конско *smile* Когато Байерн играят на макс и са във форма, никой от английските отборчета няма никакъв шанс.. Видя какво причиниха Байерн на Арсенал миналия сезон в Англия и на Сити пак в Англия. Вторите мачове ги играха за спорта къде се вика и се отпуснаха иначе пак щяха да ги разглобят. Направиха за смях Сити в Англия с 1:3 и 80% владеене на топката, а същите тези Сити надраха Арсенал преди няколко дни с 6:3 хаха

LevskiSf92
22.12.2013 11:45

Хахаха ква ШЛ бе пич та те Арсенал ще ви отстранят още на 1/8 финалите *lol*

deucec
21.12.2013 19:15

Байер и Дортмунд падат *smile* Супер за нас *smile*