Бърнли - Блекпул, спечелен

14:32
Бърнли - Блекпул, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. декември: 13 познати от 19 мача - 68.4% успеваемост

Залог на деня за 21.12.2013 г.:



Бърнли е един от стабилните тимове в Чемпиъншип ,като домакинските му показатели са наистина впечатляващи (6-4-0). В последния кръг той спечели точка, но можеше да вземе и повече от един от най-добрите отбори в ешелона Лестър. Това ясно загатна, че Бърнли е готов да се включи сериозно в битката за промоция, а срещу препятствие като днешното не следва да проявява колебимост. Блекпул е колеблив гост и е далеч от нивото си демонстрирано през миналия сезон, като днес ще бъде без редица основни изпълнители като Ор, МакКензи, Осбърн, Мартинес, Фулър и Катчър, който, обаче (само той) е под въпрос. Това дава чудесна възможност на домакините да спечелят задължителните за тях три точки и да затвурдят доброто си представяне до този момент.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

think_twice
21.12.2013 22:08

Днес победата на Нюкясъл беше оценена чудесно и беше най-логичното нещо на света, аз обаче не успях да се възползвам поради търсене на дивото в комбинация с още 5 мача, от които 2 ме издъниха

think_twice
21.12.2013 22:03

Браво г-н Сотиров, страхотна успеваемост и подбор на срещи за прогнозиране. Все така, а аз е крайно време да се преориентирам към прогнозиране и залог на 1, до 2 срещи *smile* иначе...вечният губещ. Апропо, вчера гледах в един сайт печалба на седмицата близо 89 000 евро с 50 цента. Велико комбо, ако е вярно, макар всичко да е възможно.