Гуркюф - поредният пропилян талант?

10:29
Гуркюф - поредният пропилян талант?
Полузащитникът на Лион Йоан Гуркюф заяви пред "L'Equipe", че не получава достатъчно подкрепа от ръководството и техническия щаб на клуба. 27-годишният футболист е на мнение, че най-добре за него и отбора би било да напусне "Стад Жерлан".

"Ситуацията, в която се намирам в момента, няма нищо общо с честите ми контузии. В повечето трудни периоди, през които преминах, не получих подкрепа в Лион. Вече много често намирам място на резервната скамейка. Всичко това е ясно послание. Вече не се самосъжалявам, но случващото се записва в паметта ми. И за двете страни най-добре би било, ако напусна", заяви Гуркюф.

Гуркюф премина в Лион от Бордо през 2010 г. срещу 20 млн. евро, но честите контузии му попречиха да разкрие потенциала си. Той бе сочен за един от най-добрите френски таланти, имащи потенциала да се превърнат в големи футболисти от класа на Зинедин Зидан, но досега очакванията към него не бяха оправдани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
21.12.2013 13:39

Гюркоф си беше талант още от младите години,когато беше в Милан,но рядко му даваха шанс за изява,по едно време в Бордо беше на върха на кариерата си и до националния стигна и се представяше добре,много добър футболист,но повечето контузии и подкрепата която не получаваше го съсипаха,жалко,все пак е на 27 това е добра футболна възраст,има ли желания има и начин!Кака се върна в Милан на 32 и отново прави фурор,защо и Гуркоф да не го направи в някой друг клуб?

radoachi
21.12.2013 13:28

преди няколко години го искахме след като продадохме Сеск и Насри ама лион не го пуснаха - сега да си го държат.

scouser_pool
21.12.2013 12:10

Гледах го преди няколко седмици , мисля , че срещу ПСЖ беше , на пръв поглед най-обикновен футболист , нормално Лион да искат да го продадат

man4estara10
21.12.2013 17:56

Непостоянен е в изявите си.Иначе е добър футболист.Не мисля, че ще е добре за отбора да напусне, защото качествените играчи в Лион са малко, а Гуркюф е един о тях.

Luffy
21.12.2013 11:17

Еми избра да отиде в Милан където по времето на Анчелоти играчи под 25 бяха анатемосвани и оттам му тръгна работата,малко избухване в Бордо където изпъкваше,но после в Лион се затри а и контузиите му допринесоха за цялата работа.В Лион в момента доста свиват бюджета за заплати и такива като него,Гомис и Брианд са последните мохикани като и на тях им се търсят отбори за да намалят заплатите.

pesholudiq
21.12.2013 10:48

Кво стана с тва момче, по едно време го искаха отбори като Арсенал и Юнайтед и малко по малко взе да затъва.. Жалко, имаше талант, но не и късмет с тия контузии..