Шеф на армейците: Днес се видя, че Левски е изключително слаб отбор

19:53
Шеф на армейците: Днес се видя, че Левски е изключително слаб отбор
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров беше изключително афектиран след отпадането от Левски с 6:7 след дузпи в реванша от осминафиналите в турнира за купата на България.

Редовното време и продълженията завършиха 0:0, както и първата среща.

"Не можахме да вкараме и затова загубихме.

Имахме 6-7 чисти положения. ЦСКА беше много по-добър. Почти цял мач се игра на една врата. Левски за това бяха излезли, за 0:0 и дузпи. Видя се, че сините са изключително слаб отбор и това беше единствения им шанс да ни елиминират. По принцип дузпите са лотария", каза Тодоров.

Той каза, че по всяка вероятност още утре 3-4 футболисти на "червените" ще бъдат освободени.

"Ще се разделим с няколко играчи. Трима-четирима определено показаха, че не са за ЦСКА. Най-вероятно още утре ще се разбере кои са. Набелязали сме и няколко футболисти за привличане", каза Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Inevitable
20.12.2013 13:20

слаб , слаб ама ви би ? тва кво ви прави чорби?

Gogata85
19.12.2013 22:33

Човека е прав за две неща:1-во Левски наистина бяха по-слаби и 2-ро ЦСКА не можа да вкара положенията си и за това загуби. Дори и най-заслепеният левскар няма как да не признае ,че е така. Но това е част от футбола, като не си вкараш положенията ,най-вероятно ще загубиш и то точно по такъв болезнен начин. За това аз казвам, че отборът на Левски си заслужи победата дори и да беше по-слабият отбор днес.