Стоилов на лов за трима играчи

09:50
Стоилов на лов за трима играчи
Станимир Стоилов се стяга за "лов" на три набелязани трансферни цели от“ Ботев Пловдив. Треньорът е получил картбланш да работи по привличането на класните попълнения за атака на челните места във втория етап на първенството през пролетта. Румъния, Холандия и Франция са страните, които работно ще обикаля Мъри вместо празнично коледно пътешествие, информира "Труд".

Стоилов ще работи по селекцията независимо от информациите за промени в спортно-техническия щаб на Ботев. Засега треньорът няма притеснения за поста си и се ползва с доверието на клубния собственик Цветан Василев.

Същевременно Тодор Неделев ще получи днес наградата си за играч №1 на Ботев за годината. Бъдещият футболист на германския Майнц спечели анкетата сред запалянковците на клуба и ще бъде награден на жълто-черното коледно парти. След него националът ще отпътува за церемонията Футболист на годината в София.

А капитанът на Майнц Николче Новески е аташиран като преводач и ментор на Неделев. От 1 януари българският национал заминава в немския клуб, където македонецът ще му помага с адаптацията и езиковата бариера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация