Левски - ЦСКА, спечелен

00:14
Левски - ЦСКА, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 11 познати от 17 мача - 64.7% успеваемост

Залог на деня за 19.12.2013 г.:



И тази среща реванш би трябвало да не се различава като качество, а и като количество на попаденията, спрямо първия двубой завършил без в него да бъде отбелязан гол. Стремежът да не се допусне фатална грешка ще бъде водещ, а като знаем колко емоционално и прибързано се взимат решенията и в двата лагера, отпадане по по-драматичен начин, за който и да било от съперниците, може да доведе до сериозни сътресения в съблекалнята му (и дори драстични промени), предвид че ще има зимна пауза и време на разположение за това. Така вероятно всеки от тимовете ще предпочете сигурност в действията и ще акцентира върху статичните положения и играта на контраатака. Безспорно факторът опит тук ще бъде решаващ, а той изглежда на страната на червените. Те имат много опитни изпълнители играли заедно и преди, а действията им във фаза защита от началото на кампанията са впечатляващи. Сините следва да се отбележи, че се намират във възходяща спортна форма, но победите над Любимец и Нефтохимик няма как бъдат показателни. Големият коз на Левски тук ще бъде, че те тази година честват 100 години от основаването си, а настоящия турнир изглежда единственият реален и възможен източник на трофей, което трябва да доближи тяхната мотивация до предела й. ЦСКА ще бъде в ролята на символичен гост и всяко попадение на армейците ще бъде по-тежко от това на левскарите, а и успешните изяви на армейците при статичните положения и в дефанса им дават леко предимство поне на теория. Въпреки това зрелище и много голове при това ниво на двата тима сега е крайно малко вероятно.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.60

Доп.прогноза: ЦСКА  да се класира

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dubstpftw
19.12.2013 15:09

7:1 за 90 минути ми стига , вие си се радвайте на това 3:0 и без това в близките 20 години няма да се повтори

Dekorator
19.12.2013 13:28

3-0 Мачкаме ! *smile*

Dekorator
19.12.2013 15:12

Бог прощава,но ЛЕВСКИ НИКОГА !

darko13
19.12.2013 14:46

сега ако кажеш че ще ги вкарате и за 5 мин направо нз.. :Д иначе 0:2 от мен

RVP_Reus_9
19.12.2013 13:47

Обърни резултата-така по-може да излезе.

manutd_forlife
19.12.2013 13:03

Предполагам Левски ще играят за дузпи, тъй като нямат какво толкова да предложат в атака. Но след известно време стената им ще се срути и цска ще тръгне заслужено към следващия кръг. 0-1 е мача според мен *beer*

lion_bluebirds
19.12.2013 10:51

Дано слабаците от левски да бият червеното недоразумение!реално цска са по близо до това но тук нищо не се знае!0-0 С дузпи и победа за левски!Или 3-2 за левски ми се ще!А цска трябваше и трябва да играе при другите военни отбори в шампионата на военните-а не при недържавните отбори!Има само 1 държавен и това е национала но комунистите направиха държава в държавата с военното недоразумение-престъпление създадено чрез убиването на 1 от 2 та офицера на офицерския АС-23 ли беше!цска нямат нищо общо с военните вече-не се подържат от тях и е редно да си сменят името на червена звезда-знаме-нямаше да съм против тях!-напротив щях да съм им фен във военото първенство!Те си остават бивш партиен държавен отбор-а министерствата нямат право да си правят спортни фолк-транс и т-н клубове а да си гледат само работата за която са създадени!Но затова са виновни Сталин и братушките с тяхното цска!централен спортен клуб на ДС на полицията на пожарната-на земеделието-на цирка на театъра-на папата-на протестантите и т-н-смешно звучи нали и това с военните е същото цскв трябваше да ви е името или цскмо-от министерството на отбраната!Политиката-държавността и религията няма място в спорта!Футболна смърт и ликвидация за демонският отбор на юнайтед и партийният бивш военен отбор цска!Не ви чета коментарите-така побеждавам-не се хабете да отговарям-въобще няма да достигнат до мен!

BobiRM
19.12.2013 03:48

Левски ще се класира убеден съм в това.По добри са в точно тоя момент,а и понатрупаха допълнително самочувствие след победите над ботев,литекс и крейзифорест- 2:0за Левски София.

Отговор
:
15