Евиан - Бастия, спечелен

16:03
Евиан - Бастия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 10 познати от 16 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 18.12.2013 г.:



В този мач Евиан ТГ ще бъде с най-доброто, с което разполага като селекция и изпълнители. Бастия поне на теория изглежда не се интересува много от настоящия турнир, защото пристига с миксиран състав, в който има доста контузени, наказани и редица основни изпълнители, които ще получат почивка. Гостите ще бъдат без Ландро (титулярен страж), Модесто, Палмиери, Скилачи, Дияките, Разпентино, Боудебоуиз и Бруно (топ нападател), а всички те са твърди тилуляри за Бастия. Не трябва да се подценява фактът, че Евиан домакинства на брега на Женевското езеро, а над стадиона му се намира един от най-реномираните европейски ски курорти, а по това време на годината снегът там е гарантиран, а минусовите температури са повече от сериозни. И това дава предимство на домакините и стойностният коефициент предложен тук в тяхна полза следва да се опита.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.73

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация