\"Акулите\" ще играят срещу шампиона на Германия

16:31
\"Акулите\" ще играят срещу шампиона на Германия
Ръководството на Черноморец Бургас уреди контролна среща с тима на Волфсбург. Двубоят с германския шампион ще се състои на 24 юли по време на подготвителния лагер в Австрия.

Още две контроли си осигури отбора на "акулите" по време на престоя си в Лангелфелд – първата е на 20 юли със сборен тим на областта, а последният мач ще бъде на 26 юли срещу турския елитен Анкарагюджю.

В момента се уточняват контролите за първия подготвителен лагер на отбора в Поморие. До края на ваканцията на футболистите, която приключва на 4 юли, този въпрос ще бъде решен.

Все още се търси атрактивен съперник за представянето на отбора, което ще се състои на първи август на стадион "Лазур". На следващия ден пък ще се организира "Ден на отворените врати", като всички привърженици на отбора ще могат да присъстват и да се запознаят отблизо с обстановката, при която работят футболисти и треньори на футболния клуб, както и нововъведенията за по-комфортния престой на зрителите по време на футболните срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
11.06.2009 18:39

Черноморец са номер 1 в организационно отношение, далеч пред "грандове" като Левски и ЦСКА, както и отбори като Литекс, Черно море, Локо Пд и Сф и т.н. Нова ера за Бургаския футбол с Немската делегация в лицето на Балъков, Груев и Бобич *joking* Крайно време беше да се появи нов фактор в Българското първенсто, с който всички да се съобразяват и да вдигне летвата още повече. Дано работата в момента покаже след 2-3 години, резултатите и в Европа. *wink*

des_v24
11.06.2009 17:53

Бала и Бобич имат добра репутация в Германия ,и не трябва да се учудваме ,че воденият от тях Черноморец ще премери сили със който и да е немски,австрийски ,швейцарски отбор !Определено в една контрола всичко е възможно и може Черноморец да победи шампиона на Германия ,но в сериозен мач вероятноста е ,много малка *smile*!

LosGalacticos
11.06.2009 17:15

Еми т'ва е контрола, тъй че не е невъзможно *tongue* *joking*

mariog
11.06.2009 16:47

Много ще ме изкефи Акулите да спечелат *joking* *smile*