Хьонес: Сър Алекс едва не провали преговорите с Пеп

14:07
Хьонес: Сър Алекс едва не провали преговорите с Пеп
Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес разкри, че сър Алекс Фъргюсън за малко не е провалил опитите му да убеди Хосеп Гуардиола да поеме баварците.

Хьонес е провел разговорите с бившия наставник на Барселона миналата година в САЩ, където президентът на баварците е бил, за да уговори някаква сделка за семейния му бизнес. Хьонес разкри пред "Билд", че е използвал възможността да поговори тайно с Гуардиола, който се оттегли за година от футбола в Ню Йорк, но разговорът им за малко да бъде осуетен от сър Алекс Фъргюсън.

"Беше пътуване, свързано основно със семейния бизнес", каза Хьонес, който има семейна фабрика за салами. "Отидох в Чикаго, за да посетя Алди. Знаех, че Пеп ще лети до Барселона за празниците и срещата ни там щеше да е много по-опасна, отколкото да се видим в САЩ, където варианта някой да го разпознае беше много по-малък. Затова решихме да се срещнем в САЩ. Исках да излезем да хапнем и да поговорим, но същата вечер сър Алекс Фъргюсън вечеряше в същия ресторант. Нямаше да бъде въобще забавно той да види мен и Пеп заедно", каза Хьонес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
18.12.2013 20:36

На мен путкенско ми се вижда да видиш Гуардиола и Хьонес на една маса и да ходиш веднага да ги наклепаш..Също Гуардиола вече не беше треньор на Барселона и не виждам какво лошо има.

MUArmy
18.12.2013 18:21

Гуардиола е за момента, той иска резултати сега и веднага. Това е главната причина да не приеме оферта от Манчестър Юнайтед. На всеки е ясно, че вмомента върха за един мениджър е да ръковори Манчестър Юнайтед и едва ли някой би отказал ей така, само защото нямаме халфове... Все пак аз се радвам, че Мойс е начело на отбора, защото е най-добрия избор и гледа за бъдещето на отбора, което ме радва *smile*

lubodankov
18.12.2013 20:36

Мойс е избран защото е шотландец! Има традиция в Юнайтед, всички менидъри са били от острова!

hifonic
18.12.2013 20:18

Видял е изтичащия му договор с Евертън, вероятно...

Jurka5
18.12.2013 20:05

Дано прогресира Мойс. Ясно е,че веднага не става тази работа,но след година,две вече трябва да се усеща манталитета на победител в него. Дано не направи някоя глупост като да не се класира за ШЛ и да го оставят. Аз съм леко скептично настроен,но все пак щом Сър-а го е избрал значи е видял нещо.

enjo2
18.12.2013 17:56

Пеп е най-добрия треньор на света възможно е и това да е станало ... защото всеки би искал да има такъв треньор като Пеп който направи Барселона най-великия отбор играл някога тази велика игра ! *beer**beer**beer* и сега прави това с Байерн ама те Байерн при Хайнкес миналата година бяха също един от най-великите отбори които са играли *beer**beer**beer* нормално е като цяло да е имало борба от няколко велики гранда за Пеп Гуардиола *beer**beer**beer*

miro211
18.12.2013 15:53

Ей тез журналисти са големи фантазьори! Само четете заглавието- готови са от новината че Хьонес и Гуардиола се запътили към ресторанта в който бил сър-а до саботаж от страна на Фъргюсън. Даже Фъргюсън не е имал възможност да се намеси а аз останах с впечатлението че нещо подмолно е напрвил*confused*

Gopcho
18.12.2013 14:36

Сър-а явсн от доста време си е навил на пръста Мойс, ако си беше навил на пръста Пеп в момента юнайтед ще ше да гази. Тиаго ще ше да е там + 1-2 още класни и да махне утайките в юнайтед, защото изобщо не си полюва да гони футболисти, които не се раздават до край и не изпълнвят изискванията му! И щяха да играят доста красив футбол, а битката с Моу ще ше да е забавна!

manutd_forlife
19.12.2013 15:57

Колко омраза има в теб... Нямаше да ми е толкова гадно, ако поне казваше истината, ама ти всеки път казваш пълни глупости... Явно завистта ти не ти позволява да виждаш много на далеч. Моли се да не се паднете срещу нас в ШЛ, защото толкова бой ще ядете от ''некадърника Мойс'', че ще го помните поколения наред. Не се лъжи, нямате нищо общо с отбора миналата година и сега ще се види как издишвате в ШЛ. *wink*

leather_rebel
19.12.2013 15:47

Ей, смешник, явно членуваш в някаква секта. Английските отбори НЕ са по-добри от германските. А за Юнайтед няма какво да коментираме. Евертън най-накрая се отърваха от некадърника Мойс след 11 год. мъка, сега ако го държат толкова или повече, Юнайтед трябва да си ударят гъза в тавана от кеф, ако се класират дори за Лига Европа.

manutd_forlife
18.12.2013 19:27

Не съм много сигурен, ама мисля, че когато Сити спечелиха купата, той беше решил да се откаже в следващия сезон( ако успееше да спечели титлата де) Не съм много сигурен кога точно беше, обаче беше решение което доста време го е мислил и шефовете на юнайтед знаеха доста преди това.

ApricotGarden
18.12.2013 17:40

Доста често това са го правили и при Фъргзюсън, особено в мачове за купата.

skubidu3
18.12.2013 17:04

Мойс днеска пак ще излезе за 1 гол в целия мач.

Marto17
18.12.2013 15:24

Нали се сещаш че нямаше да има там Нойер,Швайни,Лам,Рибери,Робен... И отборите в Англия са много по добри от германските.. Така , че едва ли щеше да гази нещо освен тревата *wink*

Отговор
:
10
Salient
18.12.2013 14:55

Няма как да знаем. Гуардиола подписа с Байерн през януари някъде. Не се знае дали Съра е имал намерение да се откаже тогава или по-късно е решил. Ако тогава вече е бил решил или по-рано, определено не го е харесал или не се е получило по една или друга причина.